E36 Sedan by Agriizz
Pabraucot ar kupeju, sapratu, ka tomēr sedans ir labāk un tika ieķerts sedans ar sakarīgu bundžu. Strādājām ilgi, daudzas lietas darījām pirmo reizi, bet smagu darbu un Susura un em.dzhii palīdzību sedans mainījās uz nepazīšanu. Īsumā par sedanu: 1.8i motors ( diezgan dzīvs ) jauns reduktors, R16 platie cromodoras diski, TA koiloveri, aizugurē bilstein amortizātori, labi ZKW lēcu lukturi, M-Bamperis, baltie lukturi aizmugurē un droši vien vel ir lietas, ko aizmirsu pieminēt.
Plāni uz auto tuvākajā nākotnē: Pārlīmēt griestus ( Procesā jau viss ) Iegādāties ādas/pusādas recaro salonu, subīts, un pārkrāsot visu auto pilnībā ( jo ir vietām vizuāli kaši ) Pagaidām par slīpēšanu nedomāju, vairāk kā Low daily autiņš, tapēc uz swapu nenesas prāts. Uz doto brīdi salona bilžu nebūs, jo tas ir izrauts, tika apstrādāta pilnīgi visa grīda no iekšpuses ar pretrūsas līdzekļiem, un tiek risinātas problēmas, kas radušās no nekvalitatīvas aftermarket signalizācijas ievilkšanas.
Tad lai bildes runā:
Plāni uz auto tuvākajā nākotnē: Pārlīmēt griestus ( Procesā jau viss ) Iegādāties ādas/pusādas recaro salonu, subīts, un pārkrāsot visu auto pilnībā ( jo ir vietām vizuāli kaši ) Pagaidām par slīpēšanu nedomāju, vairāk kā Low daily autiņš, tapēc uz swapu nenesas prāts. Uz doto brīdi salona bilžu nebūs, jo tas ir izrauts, tika apstrādāta pilnīgi visa grīda no iekšpuses ar pretrūsas līdzekļiem, un tiek risinātas problēmas, kas radušās no nekvalitatīvas aftermarket signalizācijas ievilkšanas.
Tad lai bildes runā:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Super Man vienīgi prasītos sliekšņu uzlikas un būtu, vispār, pa skaisto
sprukijs rakstīja:Super Man vienīgi prasītos sliekšņu uzlikas un būtu, vispār, pa skaisto
Prieks, ka patīk! Tagad svarīgākais ir tikt galā ar vadu problēmām un jāmeklē OEM signalizācija, jo nekvalitatīvas aftermarket signalizācijas dēļ sākās problēmas.ikey07 rakstīja:Labs progress
pēc skatā atgādina Zzevs sedanu
Ir manāms iespaidīgs progress!
Riks* rakstīja:Ir manāms iespaidīgs progress!
Iespējams, kāds zin, kurš audums ir vistuvāk OEM melnajiem griestiem?
beigās pat atdot negribējās kad tik skaisti viss sanāca
FL Hroma nāsis, bamperim resti un lūpu, un purns būs konča!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
daaudz labāk par kupeju
kas ar salonu? parastais lupatnieks?
kas ar salonu? parastais lupatnieks?
Salonam priekšējie benķi recaro, atlipuši baltie griesti un atlipušas apšivkas.
Ir koža, ar visām abšivkām, ja nu kas.
Recaro?Lawwr rakstīja:Ir koža, ar visām abšivkām, ja nu kas.
nain, parastā.
rekārus man pašam gribētos.
rekārus man pašam gribētos.
Hahā. Nu uzsit man PM bildes, ja interesēs, ganjau sarunāsim.
Blin tie Cromodora vienkārši končas
Pašam arī ļoti patīk Vakarā iemetīšu bildes ar grīdu.Lacis331 rakstīja:Blin tie Cromodora vienkārši končas
Labāks par pirmo calypso?
Pirmais calypso likās garlaicīgs.. Slikts viņš nebija, bet šim virsbūve ir labāka.Lawwr rakstīja:Labāks par pirmo calypso?
Šodien arī apstrādāta grīda no iekšpuses.
Ar signalizāciju tiku galā, auto var pielaist, prātu čakarēja čips, kam bija jābūt atslēgā un kas sūta signālu uz EWS.
Ieķerts ///M aizmugurējais bamperis.
Šodien pielaikots ///M bamperis, veikti sīki metināšanas darbi un atbrīvots bagāžnieks no tuksneša.