E36 - Madyboy

Tad nu manai E36 Kupejai pienācis laiks parādīties. Sākumā info par auto...
E36 316i Coupe ar 1,6 benzīna motoru(75KW), kurš pirmo reiz reģistrēts 1997.gada 14.martā Vācijā.
Krāsa: TECHNO-VIOLETT METALLIC - tā ieguva iesauku Vijolīte
Komplektācija: Ādas salons, apsildāmi priekšējie sēdekļi, elektriskie logu pacēlāji, elektriski regulējami spoguļi, tumšie griesti(bez lūkas), kondiška, kopumā Vācijas variants ar M sporta paku, tā vismaz pēc VIN pārbaudes uzrādās.
Iegādājos diezgan nesen, 2016.gada februārī, iemesls gluži vienkāršs: Man patīk BMW E36 Kupejas un gribēju sev tādu jau sen. Iegādajos diezgan sliktā tehniskā un vizuālā stāvoklī, bet varēja braukt.
Autiņam pirms uzlabošanas bija jāpārcieš zagļu uzbrukums: izsists blakussēdētāja logs, saliekta stūte(iemesls man joprojām nav skaidrs), bardačoks salauzts(jo bija aizslēgts), sabūfers nosperts, bet tas nestrādāja
Tad nu sanāca ielikt jaunu stiklu blakussēdētāja durvīm, un nomainīt stūri, tie bija pirmie darbi.
Turpinājumā, disku maiņa(pagaidām pieticīgie 15collīgie), jauna Lamda zonde, radiators, siksnas, eļļas maiņa, visi filtri, sveces, sveču vadi, vēl šis tas tika apakšā nomainīts, bet nu jau vairs neatceros. Nesenākais darbs, kārtīga apakšas sametināšana un apstrādāšana, diemžēl nav attēli no procesa, jo nedarīju to pats.
Kādu laiciņu bez tehniskās nācās pabraukāt, bet nu labi ka tik maz, nopirku no Kļaviņa lukturus(Depo), saliku kā vajag un uz tehnisko aizbraucu, bez visām krāsošanām, "slimības lapa" uz mēnesi ir ar dažiem maziem divnieciņiem. Plānotie darbi tuvākajam laikam:
*Griestu pārlīmēšana(jo virs vadītāja galvas atnākuši vaļā)
*Krāsošana
*Pečkas salabošana, "ezis" jāmaina
*Jāsalabo lai mazāk arī vienenieki tehniskajā apskatē parādās.
Šis mans pirmais topiks ar attēliem, jācer ka izdevās ielikt.
Vairāk attēlus salikšu rīt, jānomazgā un jāsabildē, tad arī salona un motortelpas attēlus ielikšu te.

E36 316i Coupe ar 1,6 benzīna motoru(75KW), kurš pirmo reiz reģistrēts 1997.gada 14.martā Vācijā.
Krāsa: TECHNO-VIOLETT METALLIC - tā ieguva iesauku Vijolīte

Iegādājos diezgan nesen, 2016.gada februārī, iemesls gluži vienkāršs: Man patīk BMW E36 Kupejas un gribēju sev tādu jau sen. Iegādajos diezgan sliktā tehniskā un vizuālā stāvoklī, bet varēja braukt.
Autiņam pirms uzlabošanas bija jāpārcieš zagļu uzbrukums: izsists blakussēdētāja logs, saliekta stūte(iemesls man joprojām nav skaidrs), bardačoks salauzts(jo bija aizslēgts), sabūfers nosperts, bet tas nestrādāja

Tad nu sanāca ielikt jaunu stiklu blakussēdētāja durvīm, un nomainīt stūri, tie bija pirmie darbi.
Turpinājumā, disku maiņa(pagaidām pieticīgie 15collīgie), jauna Lamda zonde, radiators, siksnas, eļļas maiņa, visi filtri, sveces, sveču vadi, vēl šis tas tika apakšā nomainīts, bet nu jau vairs neatceros. Nesenākais darbs, kārtīga apakšas sametināšana un apstrādāšana, diemžēl nav attēli no procesa, jo nedarīju to pats.
Kādu laiciņu bez tehniskās nācās pabraukāt, bet nu labi ka tik maz, nopirku no Kļaviņa lukturus(Depo), saliku kā vajag un uz tehnisko aizbraucu, bez visām krāsošanām, "slimības lapa" uz mēnesi ir ar dažiem maziem divnieciņiem. Plānotie darbi tuvākajam laikam:
*Griestu pārlīmēšana(jo virs vadītāja galvas atnākuši vaļā)
*Krāsošana
*Pečkas salabošana, "ezis" jāmaina
*Jāsalabo lai mazāk arī vienenieki tehniskajā apskatē parādās.
Šis mans pirmais topiks ar attēliem, jācer ka izdevās ielikt.
Vairāk attēlus salikšu rīt, jānomazgā un jāsabildē, tad arī salona un motortelpas attēlus ielikšu te.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Jā, izskatās ka kādu laiciņu būs ar tādu jāpabraukā, krāsotājs aizņemts tuvākās nedēļasikey07 rakstīja:Izskatās ok, tik tas nekrāsotais sāns baigi lec ārā.

Papildinu ar dažām bildītēm
Tas pagaidām viss

Kā Jums liekas, varbūt uzacis uzlikt, savādāk izskatās, ka starp haubi un lukturiem pārāk liela atstarpe? 

Es par, uzacis noteikti vajag, pavisam noteiktiMadyboy rakstīja:Kā Jums liekas, varbūt uzacis uzlikt, savādāk izskatās, ka starp haubi un lukturiem pārāk liela atstarpe?

Slēpts saturs: Parādīt
Pieregulē pašu haubi lai ir mazāka šķirba 

Tak, ko tu? Es tak nemaz nezinu kā to dara, tāpēc jautāju. Bet varbūt tiešām uzlikt tādas +/- klasiskas uzacis kā attēlā?kasp1js rakstīja:Pieregulē pašu haubi lai ir mazāka šķirba

God no!
Saregule lampu vai haubi, bet tikai ne tas gateriskas uzacis!
P.S. Ta škirba nemaz nekrit acīs!

OK, pierunāji. Izlasot vārdu "gateriskās" viss ir skaidrs, nelikšu!!dynamite rakstīja:God no!![]()

Nē man vairāk bija doma uz 1997.gada klasikukars rakstīja:Būs klasisks 2002 gada skats![]()
Bmwpower papam bija pilnais setups ~tajā laikā
Slēpts saturs: Parādīt

Izskatās ka daži jau palīdzēja atbrīvoties no idejas par uzacīm

Sveiki, beidzot nedaudz jaunas bildes.. Beidzot nokrāsots spārns, paldies Aigaram :)

vairāk jau izskatās pēc gaismas, spriežot pēc stikla atspugla 

Tur atspīd lampas, būs arī attēli, kad tikšu uz auto mazgāšanu, varēs dienas gaisma redzēt, bet pagaidām mīnusi..erviins rakstīja:tik stoikai pa vidu var redzēt līdz kurienei krāsa pūsta vai tur vnk kkas atspīd?

Beidzot izbraucu dienas gaismā

es saku, ka tomēr krāsa atšķirās.