E36-edis3211
Vienmēr gribēju BMW.
19.07.2016 Rīts, braucu pirkt savu mazulīti.
Dabūju labi saglabātu agregātu Dzinējs 316i.. Nu, Jā-Jā, ir kakaška, bet būs taču swaps, būs))
Galvenais, ka nav žēl likt swapu spainim, kuram vel dibens vesels [/url]
Nu tad pagaidām viss
Drusku vēlāk bus laiciņš izstatīšu vairāk) Par pāris mēnešiem daudz kas notika
Bus par ko pasmaidīt vobšem
Bet tagad jaiet strādāt, jo na4aļņiks ļeša sit man
19.07.2016 Rīts, braucu pirkt savu mazulīti.
Dabūju labi saglabātu agregātu Dzinējs 316i.. Nu, Jā-Jā, ir kakaška, bet būs taču swaps, būs))
Galvenais, ka nav žēl likt swapu spainim, kuram vel dibens vesels [/url]
Nu tad pagaidām viss
Drusku vēlāk bus laiciņš izstatīšu vairāk) Par pāris mēnešiem daudz kas notika
Bus par ko pasmaidīt vobšem
Bet tagad jaiet strādāt, jo na4aļņiks ļeša sit man
Pēdējais labojis edis3211 - 21 Dec 2016, 09:37, kopā labots 1 reizi.
Tu neesi laikam no Vecmīlgrāvī? Bieži redzēts aparāts. Izskatas it kā labā stāvoklī
Отправлено с моего EVA-L19 через Tapatalk
Sēžu tāds darbā, un tut opāā atnāk foto4ka
Nē, nu smuki taču smuki no čota 40eur par tādu fotočku dofiga
Sakarā ar CSN pārkāpumu, kas fiksēts ar tehniskajiem līdzekļiem (datums 11.09.2016, protokola numurs 0521105352, Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa (LAPK) pants 149.8.4.0, lēmuma pieņemšanas datums 13.09.2016), uz transportlīdzekli ar valsts reģistrācijas numuru HU3211 ir reģistrēts naudas sods 40.00EUR, jo pārkāpums ir izdarīts ar minēto transportlīdzekli. LAPK 299.1 pants nosaka pakalpojumu saņemšanas ierobežojumus, ja sods nav samaksāts likumā noteiktā termiņā. Blā blā blā, karoč samaksāju
Nē, nu smuki taču smuki no čota 40eur par tādu fotočku dofiga
Sakarā ar CSN pārkāpumu, kas fiksēts ar tehniskajiem līdzekļiem (datums 11.09.2016, protokola numurs 0521105352, Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa (LAPK) pants 149.8.4.0, lēmuma pieņemšanas datums 13.09.2016), uz transportlīdzekli ar valsts reģistrācijas numuru HU3211 ir reģistrēts naudas sods 40.00EUR, jo pārkāpums ir izdarīts ar minēto transportlīdzekli. LAPK 299.1 pants nosaka pakalpojumu saņemšanas ierobežojumus, ja sods nav samaksāts likumā noteiktā termiņā. Blā blā blā, karoč samaksāju
Nē, bet mana meitene tur dzīvo, tapēc es arī tur braukāju biežiMacMillan911 rakstīja:Tu neesi laikam no Vecmīlgrāvī? Bieži redzēts aparāts. Izskatas it kā labā stāvoklī
Krāsa patīk. Sedināt vajag un smukus diskusedija rakstīja:Nē, bet mana meitene tur dzīvo, tapēc es arī tur braukāju biežiMacMillan911 rakstīja:Tu neesi laikam no Vecmīlgrāvī? Bieži redzēts aparāts. Izskatas it kā labā stāvoklī
Jā, vispār tur dofiga kas jādara Nu, novembrī autiņš ies gulēt uz visu ziemu, tad arī sākšu urbināt, sēdināt un skrūvēt Čutj vēlāk iemetīšu vel foto, bus par ko papļāpāt)MacMillan911 rakstīja:Krāsa patīk. Sedināt vajag un smukus diskusedija rakstīja:Nē, bet mana meitene tur dzīvo, tapēc es arī tur braukāju biežiMacMillan911 rakstīja:Tu neesi laikam no Vecmīlgrāvī? Bieži redzēts aparāts. Izskatas it kā labā stāvoklī
Pa cik paņēmi, ja nav noslēpums? Ļoti, ļoti līdzīgs 316i ilgi stāvēja par diezgan kosmisku ciparu ss.lv
neliec enģeļus
Es ļoti ilgi runāju ar to pārdevēju Par 900 paņēmu, tikai tapēc ka labi saglabāta un krāsa okKrabiz rakstīja:Pa cik paņēmi, ja nav noslēpums? Ļoti, ļoti līdzīgs 316i ilgi stāvēja par diezgan kosmisku ciparu ss.lv
Gribētu uzzināt, ar ko sākt, lai uzlabot savu autiņu :)
Kāda ir kodu krāsa? Jo manliekas,ka šitas ir pārkrāsots un pabijis ne pie tā labākā īpašnieka kā ar rūsu?
Ir pārkrasots) Kad pirku,cēlam augšā) Caurumu nav, krimināli norūsējušo daļu arī nav)include rakstīja:Kāda ir kodu krāsa? Jo manliekas,ka šitas ir pārkrāsots un pabijis ne pie tā labākā īpašnieka kā ar rūsu?
351 vai 359 kods)) neatceros)) zem kapota ir rakstītsinclude rakstīja:Kāda ir kodu krāsa? Jo manliekas,ka šitas ir pārkrāsots un pabijis ne pie tā labākā īpašnieka kā ar rūsu?