E36-Mārtiņš B
Nu ko, beidzot esmu saņēmies uzrakstīt kaut ko par savu e36
Mans pirmais auto bija A4 Avant. Auto nebija ilgi, apmēram 6 mēnešus, sadauzīju un pārdevu viņu. Tad 12.07.2016 iegādājos e36
BMW no rūpnīcas izripojis tālajā 1992. gadā, kā 325TD
No komplektācijas - pilnīgi nekas, pliks kā baznīcas žurka
Padarītie darbi - izrauts ārā vecais salons un ielikts ādas. Pārtaisīti griesti lauku stilā, bet ir ok
Iegādāts priekšējais M bamperis, bet to virsū varēs redzēt tikai pavasarī, vajag vel viņu pārkrāsot un pa ziemu negribās apskādēt viņu
Un vēl ieliktas eņģeļacis, lai skats tīkamāks
Plānotās auto izmaiņas - priekšējais bamperis pavasarī, kvalitatīva mūzikas sistēma, iegādāties un uzlikt smukus R16 diskus. Varbūt kādam ir kāds piedāvājums?
Bildes gan nav īpaši daudz un kvalitatīvas, bet būs, apsolu

Mans pirmais auto bija A4 Avant. Auto nebija ilgi, apmēram 6 mēnešus, sadauzīju un pārdevu viņu. Tad 12.07.2016 iegādājos e36

BMW no rūpnīcas izripojis tālajā 1992. gadā, kā 325TD
No komplektācijas - pilnīgi nekas, pliks kā baznīcas žurka

Padarītie darbi - izrauts ārā vecais salons un ielikts ādas. Pārtaisīti griesti lauku stilā, bet ir ok

Plānotās auto izmaiņas - priekšējais bamperis pavasarī, kvalitatīva mūzikas sistēma, iegādāties un uzlikt smukus R16 diskus. Varbūt kādam ir kāds piedāvājums?

Bildes gan nav īpaši daudz un kvalitatīvas, bet būs, apsolu

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Dēļ kam tos komiksus līmēji griestiem,fuck.... 

Tas tik tāds pagaidu variants, jo iepriekšējie griesti bija briesmīgi un steidzami vajadzēja kaut ko darītvitjazz rakstīja:Dēļ kam tos komiksus līmēji griestiem,fuck....

Kas par krāsu skaitās?Mārtiņš B rakstīja:Tas tik tāds pagaidu variants, jo iepriekšējie griesti bija briesmīgi un steidzami vajadzēja kaut ko darītvitjazz rakstīja:Dēļ kam tos komiksus līmēji griestiem,fuck....

Tā jau izskatās daudzmaz ok aparāts,tik to hroma or smth līsti zem durvīm vajag noravēt nost 
izskatās,ka brokatrots

izskatās,ka brokatrots

Man ar palikās ka BROKATROTTĢirts rakstīja:Tā jau izskatās daudzmaz ok aparāts,tik to hroma or smth līsti zem durvīm vajag noravēt nost
izskatās,ka brokatrots

Jā, krāsa ir brokatrot 

Nedomaaju ka te ir ko atradiit citiem.... bet veiksmi darbos talaak jau skatisimies kas sanaaks:)
to stikerbombu gan rauj nost vnk pretiigi izskataas - sarunaa ar lietotaju vitjazz -vins tev paarsuus griestu par normaalu ciparu

Pēdējais labojis Martinsoon - 02 Nov 2016, 12:45, kopā labots 1 reizi.

Viss uzreiz nenotiek.Martinsoon rakstīja:Nedomaaju ka te ir ko atradiit citiem.... bet veiksmi darbos talaak jau skatisimies kas sanaaks:)

Pašam BROKATROTT,tāpēc patīk šāda krāsaMārtiņš B rakstīja:Jā, krāsa ir brokatrot