E36-dandrikss
Dandrikss e36 hečbeks.
Year- 1996
Tātad sākas viss ar to, nopirku kompotu no sievietes, rūsas vispār var teikt neko vienīgais uz aizmugurējās arkas labās, jo tur kāds kautko smagi ir darijies..
salons bija parastais melns drēbju saplēsts.
Parastie amīši ar atsperēm.
1.6 bendzins, bet gāja tīri normāli, sametinatu reduktoru.
Viss apstājas uz 3menešiem jo aizbraucu uz Dāniju pastrādāt.
Dānijā izlēmu ka jāpērk m52b20 dzinējs, kuru es atbraucot arī nopirku un ieswapoju, dzinējam kompresija pat 4, trijos stroķos nav. Dzineju šodien ņemšu lauka, ir jau nopirkts dzinējs no e39 m52b25 98. Gada. (Pārbaudīts) cerams kad būs salikts līdz pirmdienai un bildes iemest varēšu.
Atbraucot koilas uzliktas.
Aizmugure nebija iespēju dabūt sēdinātas jo dzīvoju Salacgrīvā, tāpēc paņēmu no Opel, atsperes un ir labi..
pilna garuma pārmetināts izpūtējs un gala Bundulis ar smuku skaņu.
Grīda vispār nav puvusi.
Vakar nopirkti rekāro priekšējie beņķi no Fashija.
Uz ziemu uzlikti style 5 r15 bet vasara doma r16 style 5 likt.
Pagaidām tas tā, ar laiku M paka. Krāsains jo bija nedaudz pēc avārijas un jaunie spārni jau sakrasoti tik uz ziemu neliek.
Year- 1996
Tātad sākas viss ar to, nopirku kompotu no sievietes, rūsas vispār var teikt neko vienīgais uz aizmugurējās arkas labās, jo tur kāds kautko smagi ir darijies..
salons bija parastais melns drēbju saplēsts.
Parastie amīši ar atsperēm.
1.6 bendzins, bet gāja tīri normāli, sametinatu reduktoru.
Viss apstājas uz 3menešiem jo aizbraucu uz Dāniju pastrādāt.
Dānijā izlēmu ka jāpērk m52b20 dzinējs, kuru es atbraucot arī nopirku un ieswapoju, dzinējam kompresija pat 4, trijos stroķos nav. Dzineju šodien ņemšu lauka, ir jau nopirkts dzinējs no e39 m52b25 98. Gada. (Pārbaudīts) cerams kad būs salikts līdz pirmdienai un bildes iemest varēšu.
Atbraucot koilas uzliktas.
Aizmugure nebija iespēju dabūt sēdinātas jo dzīvoju Salacgrīvā, tāpēc paņēmu no Opel, atsperes un ir labi..
pilna garuma pārmetināts izpūtējs un gala Bundulis ar smuku skaņu.
Grīda vispār nav puvusi.
Vakar nopirkti rekāro priekšējie beņķi no Fashija.
Uz ziemu uzlikti style 5 r15 bet vasara doma r16 style 5 likt.
Pagaidām tas tā, ar laiku M paka. Krāsains jo bija nedaudz pēc avārijas un jaunie spārni jau sakrasoti tik uz ziemu neliek.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tā jau smuks, tik derētu sakrāsot un novākto mk3 lūpu no priekšas, tad būs cērtams.
Es tur galīgi neko smuku neredzu, bet nu lai jau cilvēks darbojas-zzhurka- rakstīja:tā jau smuks, tik derētu sakrāsot un novākto mk3 lūpu no priekšas, tad būs cērtams.
Raibs kā velns
Sanāk ar b20 iebrauci auzās,neko nemērot....
Nu tas ir pats sākums. Pie vizuālā drīz tiks piestrādāts. Būs M paciņa un viss smuki sakrāsots, nav plānā baigā Stance un braukt ar grīdu pa zemi, iesēdināt, nopirkt normālus lietos un būs normāli..emcix rakstīja:Es tur galīgi neko smuku neredzu, bet nu lai jau cilvēks darbojas-zzhurka- rakstīja:tā jau smuks, tik derētu sakrāsot un novākto mk3 lūpu no priekšas, tad būs cērtams.
Nu jā, sanāca tā, motoru nevarēju pārbaudīt, bet viņu tirgoja mans čoms un reāli dzinējs bija vispār ejošs tikai tas netīrais lops viņu turēja tāda "foršā vietā" zem klājas debess ar atvērtiem ieplūdes caurumiem.vitjazz rakstīja:Raibs kā velns
Draugi, man beidzot arī ir kautkas mainījies. Sen neesmu neko šeit licis.
Negaidits notikumu paversiens..
Nelielas izmaiņas uz neilgu laiku.!
Vasaras ripuļi arī ir iepirkti nesen.
Raibs bet tai pat laikā piedūrīgs
Itkā wtf, bet like , cepīgi izskatās.
Uzlīmītes piedūrienam pagaidu variantā, vasarā tiks utilizēts un pārkrāsosies.