E36-Edawards potetais 325i...
Progress labs!! Ir par ko priecāties
Bija interesanti pārlasīt visu. Rezultāts noteikti būs labs
uz style 66 ļoti cērtams.
Nesen tak tirgoji nost viņu?
Ne, tur isas problemas bija kas atri tika noverstas! Nav ar auto saistitszurkae36 rakstīja:Nesen tak tirgoji nost viņu?
Labs darbs
Pastāsti sīkāk, kur bija aizķeršanās ar swapu ?
Viss itka sikumos liec klat kronsteinus bet e36 vini izradas ir nedaudz talak ,beigas izradas ka izpludes kolektors trauce kronsteinam ,talak pravotka vispar tada kas laikam man vienigam isak sakot neder,tad lieku kardanu bet tas flancis no karbas tik milzigs nekur tadu atrast nevareju nesapratu ari no ka ta karba ir ,tad lieku karbu jauno klat bet nu neiet virsu izradas klokenes gala gultnim diametrs 13mm bet visiem 15 mm Uz atru ko atcerejosErcix rakstīja:Labs darbs
ņemšanās ne pa jokam
Viss labs, kas labi beidzies :)
p.s donoru ssā atradi ?
p.s donoru ssā atradi ?
Ir gan ! Viss jau itka no sikumiem bet nu tapat...Ercix rakstīja: ņemšanās ne pa jokam
p.s donoru ssā atradi ?
Ja donoru ss atradu ka ar dzineja defektu bet nu opaps nemaceja signalizaciju izslegt viss motora defekts
Hmm, kko jau esi sadarijis
Bet bez manis, te nekaa nebūtu...
Pabeidz ! Lai varam maukt dopiņu...
Juu! Vari jau iepirkt alinus dopamKristapseduards rakstīja:Hmm, kko jau esi sadarijis
tā, pastāsti kas tas par spoileri?
Aij bij doma buvet vizuali kads nak 318is limited edition ,bet nu kad laimesu bingo ,tad varbutLawwr rakstīja:tā, pastāsti kas tas par spoileri?
P.S tas ir ltw jeb gt spoileris !
O mans spoileris. Sorry ka piekakāju
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ganjau pardzivosukasiks rakstīja:O mans spoileris. Sorry ka piekakāju
Shis bija 1.6 automats.atceros,ka vinju pirkaam un isteniba tas 1.6 gaja labi salidzinoshi.metinats ari bija pa zolido
Patikami redzet sho auto un krasa laba
ar kompatu pa brugji
Tavs bijušais auto? Bet jā man arī likās tads dzīvelīgscipruss18 rakstīja:Shis bija 1.6 automats.atceros,ka vinju pirkaam un isteniba tas 1.6 gaja labi salidzinoshi.metinats ari bija pa zolido
Mans nee,bet Elksnis vinju bija sacis krasot,bet smagi caur dirsu.
Vins ilgi staveja un isti nevienam nebija vajadziigs.nebutu Tu panjemis,vins butu sapuvis
Vins ilgi staveja un isti nevienam nebija vajadziigs.nebutu Tu panjemis,vins butu sapuvis
ar kompatu pa brugji
Varbut Tev ir kadas bildes ar šito auto kads kadreiz bija?cipruss18 rakstīja:Mans nee,bet Elksnis vinju bija sacis krasot,bet smagi caur dirsu.
Oi nee.tas visas bildes ir aizgajushas nebutiibaa.
Bet bija caurumi sparnos,grida bija pamiksta ja pareizi atceros.salons bija labs.pa lielam mashina laikam maksaja 200 vai 300ls
Bet bija caurumi sparnos,grida bija pamiksta ja pareizi atceros.salons bija labs.pa lielam mashina laikam maksaja 200 vai 300ls
ar kompatu pa brugji