328 street.drift.spec / Karrlo

Profila bilde
Karrlo
Ziņojumi: 664
Pievienojies: 05 Nov 2011, 17:44
Braucu ar: V8
Reputācija: 2

03 Feb 2017, 23:36

Hellllllou ,puikas un meitenes ..
Kaut kur bija jau tēma ,kur bija iesaistīts arī šis auto ,bet visādu notikumu iespaidā ,izdomāju šo tēmu uztaisīt individuāli ,tieši šim auto ...Sākšu no paša sākuma ,varbūt kādam arī bus inčīgi šo visu domu graudu un dzeju lasīt līdz beigām ,nu tad tā...
Aptuveni `13 gada rudenī ,Es iegādājos par lētam naudām 730 E32 V8 semīru ,īstenībā ,aparāts bija ļoooti OK ,pilna komplektācija ,manuālis ,el.stūres lifts ,logi paketes u.t.t ,savā ziņā nožēloju ,ka notika sekojošais ...bet atkal no cita skatu punkta ,nekad nebūtu ticis pie šī auto ,kuram ,pēc visiem sekojošiem notikumiem ,nu jau esmu ļoti pieķēries un izlēmis nepārdot tālāk vairs..tātad ,pabraucu ar semīru mēnesi vai divus un ieliku ss`kā ,pēkšņi vienā jaukā rītā uz email pienāk maiņas variants ,pret 320 sedanu ,prefeiss ,pliks kā E36 ,lasīt - baznīcas žurka ,džeks sakarīgs ,piedāvā satikties un piemaksu arī uzreiz piemin ,nu Ok ,satiekamies ,iepatikās uzreiz tas ,ka auto bija tiešām stocks čerez stocks ,nekādi uzlabojumi ,uz sāniem TrimLine`s :lol: ,augsts kā džips u.t.t ,tajā laikā bija kaut kāds sapņu plāns uzbūvēt E30 priekš pro ,tas protams neizdevās ,tapēc piekritu maiņai ,jo bija vīzija uz parastu autiņu ,kurš labi noņemtu stresu ,ikdienas vēlajos vakaros ,heehee :hahaha: ....un tad sākās ->

Šeit auto pēc pāris dienām garažā uz weitec koilām ,noname diskiem ar labu ET ,hidro roceni un sliekšņu uzlikām ->
Attēls

Mazliet pabraukāju un uznāca kaut kāds zajobs ,auto tika samainīts pret savu veco universālu labam čomam un lietotājam 6699 ,čoms pirmajā dienā nolohojās un iepirda margās ,kopīgiem spēkiem salikām viņu atpakaļ (cieta tikai virspusējas detaļas) un čoms mauca tālāk ,aptuveni `14 gada janvāra sākumā ,Es to auto dabuju atpakaļ ...pirmoreiz :hahaha: ...tā viņš izskatijās pēc atgūšanas ..
Attēls

Pēcak auto tika kārtīgak sagatavots ,sākotnēji street drift sezonai - jaunas koilas ,visur poliuretāns ,pienācīga stūre ,ventilators un viss pārējais vajadzīgais ,kā arī pilnīgi pārkrāsots ,pirmstam sametinot ko vajag un samainot ko vajag !
Pabraukts tika strītā ,dabūti vairāki pjedestāli ,tad sezonas vidū pārgāju uz proAm ar šo pašu auto ,kur arī pat 1x sanāca uzkāpt uz pakāpieniem ,sezonas beigās tika uzinstalēts jaudīgāks leņķis no laba čoma-3B Motorsport un vispar pavadīta pati labākā sezona ar vairākiem krutiem trip`iem ,problēmām ,godalgām ,un cilvēkiem ->
Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Sekoja `14 gada sezonas beigas ,kad tika nopirkts vēl 1 drifta auto ,jaudīgāks ,tapēc šis tika ielikts tirgoties un veiksmīgi pārdots džekam uz Talsiem ...nekad nebiju domājis ,ka būs tik grūūūti atvadīties ,jo atmiņās ,emocijas u.t. ,bija pārak daudz un pārak labas ..Kad atdevu auto un uzkrāvu viņu uz traļa ,pie sevīm noteicu ,"noteikti Tu pie manis vel atgriezīsies" ....un vualā ... ilgi viņu mēģināja Talsinieks pārdot ...daudzi par viņu interesējās ,jautāja ,neviens nepirka ,neviens ...līdz beidzot pagājušā gada vasaras beigās ,Es beidzot nospļāvos ,paņēmu visus kāzu iekrājumus un aizbraucām viņu atpirkt ,pirmo reizi viņu redzot pēc tik ilga laika sajūtas bija kā ļoooti jocīgas ,dīvains uztraukums mijās ar smaidu pa visu seju ,iekāpu ,piedarbināju ,parrakstijām un aizbraucu ...Braucot mājas pateicu ,ja Es tevi esmu atpircis 2x ,trešās reizes vairs nebūs :hahaha:
As it stands now ->
`16gada sezonas beigas
Attēls

Attēls

Auto tiek lēnā garā gatavots uz tuvojošos sezonu ,šis tas jāsametina ,šis tas jānomaina ,jāiziet TA ,būs pāris jaunumi - auto tiks pārkrāsots ,krāsa nemainīsies ,bet pēc krāsošanas būs daudz visādi vizuāli uzlabojumi ..Gribēju samainīt dzinēju pret 3.0 ,bet arī Violetais turbo e36 prasa savu ,tapēc pagaidām braukšu ar to pašu ...Auto tiks izmantots siltām ,foršām dienām ,vēsiem ,lietainiem vakariem ,kā arī trekdejos un pasākumos :)

Paldies ,ka lasiji un seko līdzi ,ja interesē ,Ar cieņu ,K ! :super:
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5

www.karrlodrift.lv
Profila bilde
Richus
Ziņojumi: 798
Pievienojies: 23 Mar 2012, 15:51
Braucu ar: 350hp 700n
Reputācija: 6

Lai veicas darbos :super:
Profila bilde
Martinsoon
Ziņojumi: 1144
Pievienojies: 02 Dec 2012, 21:25
Braucu ar: Sauzemes lidmasinu
Atrašanās vieta: Riga purvciems/ziepniekkalns

labak energiju novadi savai garazai:) lai dzeki un tu zin ko dara un nav velreiz jaiet macities :super:
Profila bilde
-zzhurka-
Ziņojumi: 135
Pievienojies: 21 Okt 2016, 21:21
Braucu ar: MB C180
Atrašanās vieta: Smiltene, Latvija
tofika nosaukumā 328, bet sākumā minēts, ka 2.0 iekšā ir. Lasiju visu, bet neievēroju kurā brīdī pārtapa par 2.8.

Par tēmu runājot, ļoti cērtams pēc skata. :giggle: :super: Maniju ssā tiešām ļoooti ilgi. :D
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
Ar violeto turbachu domaa braukt kkad,vai savedisi lidz galam un laidiisi prom vinju?
Man liekas,ka shis e36 ir tieshi tas ,kas raksturo karllo.un man vienmer ir pieduris,ka karllo laizh uz 98% nemizhot pa kasti :super:
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs
Ļoti interesants raksts! :clap:
Profila bilde
-AF-
Ziņojumi: 3720
Pievienojies: 24 Feb 2013, 17:22
Braucu ar: e46
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 51

Motoru atstāsi to pašu vai domā ko jaudīgāku?
Profila bilde
Pacha
Ziņojumi: 2086
Pievienojies: 10 Jan 2012, 20:28
Braucu ar: ...
Reputācija: 5

-AF- rakstīja:Motoru atstāsi to pašu vai domā ko jaudīgāku?
Pārlasi, minēja, ka atstās šo pašu.. Pagaidām :)

Jo dzinējs ir ļoti labs. Pats ar šo auto braucu bija ļoti pietiekami, ar m52b28.
Profila bilde
A_C
Ziņojumi: 551
Pievienojies: 19 Feb 2014, 17:58
Reputācija: 3

Sedanu mīlestība nerūs :hahaha:
Ceru ka tiešām varēs šosezon redzēt uz starta :super:
Profila bilde
Teddy
Ziņojumi: 26
Pievienojies: 25 Jan 2014, 18:47
Reputācija: 1

Piemetīšu vēl bildītes, diemžēl, labākās no šiem diviem auto ir palikušas otrā telefonā.
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Profila bilde
6699
Ziņojumi: 110
Pievienojies: 16 Mai 2013, 13:01
Braucu ar: FO
Auto no 2.0 uz 2.8 pārtapa tanī brīdī kad tas tika atgūts no manis ;)
Šis auto tiešām ir leģendārs un ne tikai Karrlo,bet arī man tas ir ļoti tuvs vairāku iemeslu dēļ,bet pats jaudīgākais ir tas,kad labākās sezonas Karrlo un viņa apkārtējiem bija tieši ar šo auto,lietuvas gonkas/tripiņš,Daugavpils utt. :drink:
https://www.youtube.com/watch?v=mwP-kHPIlyg
Profila bilde
Tautudels
Ziņojumi: 1086
Pievienojies: 05 Jan 2012, 21:50
Atrašanās vieta: Ikšķile
Dzeltena krasa autinjam piestav loti. Par to atpirksanu no talsinieka. Cik atminos vins domaja ka tas ir 2.0l dzinejs un vinjam cena ss tikai kritas. Pats ar gribeju aizbraukt toreiz paluret.
Marttyy
Ziņojumi: 68
Pievienojies: 20 Dec 2015, 18:35
Braucu ar: e36 Compact
Mm. Šitas gadījumā nebija 7th bāra atklāšanā?
Veiksmi! :)
Profila bilde
BUHARDI
Ziņojumi: 268
Pievienojies: 03 Mai 2013, 11:31
Reputācija: 4

Nu ko, street klasē vairāk tuvāku tandēmu būs skatāmi :drink:
Profila bilde
Karrlo

Heyyyy...
@cipruss - violetais tāpat kā šis paliks pie manis ,braukt Es brauksu ,tikai vēl nezinu kur
@AF - šim nekas jaudīgāks par 3.0 noteikti nebūs ,man pietiek jau vienas turbo nelaimes un priekus :))

@AC @Buhardi - Street klase šis domājams ,ka nebrauks (ne ar mani pie stūres vismaz ,mos Patriks gribēs vēl kkad aizlienēt :D ) noteikti ,bet treniņos noteikti uzraus kādu tandeminu :)

@martyyy - ja biju arī bāra atklāšanā :)
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5

www.karrlodrift.lv
Profila bilde
-AF-
Ziņojumi: 3720
Pievienojies: 24 Feb 2013, 17:22
Braucu ar: e46
Reputācija: 51

Es vnk zinu kā labs 3.0 ar minimāliem ieguldijumiem iet iekš e36 tamdēł kūdu tevi uz to ;)
Kāsīts
Ziņojumi: 5
Pievienojies: 09 Nov 2014, 00:54
:super:
Profila bilde
Karrlo

#NND
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5

www.karrlodrift.lv
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Reputācija: 20

Taisi lídzígu kà Norbe iekś LT?
Profila bilde
Tautudels
Ziņojumi: 1086
Pievienojies: 05 Jan 2012, 21:50
Atrašanās vieta: Ikšķile
RENIO rakstīja:Taisi lídzígu kà Norbe iekś LT?
Ja nemaldos ta ari ir Norbe paka :D