Varnis91-Hellrot
Caw forumieši !!! Tad viss sākās šeit tālajā 02.11.2011 viewtopic.php?f=34&t=1335
Kādu pus gadu atpakal pārkāpu no e90 un kārtejo e36!
1996.g E36, 2.0 benzins ar vanoss!
Auto pagašgad atceļojis no Vācijas visus šos gadus tur bijis viens ipašnieks! Pirmā tehniskā bija pa nulem auto tiešam ļoti labi saglabājies!
Tūlīt būs 2trā apskate domājams ka ari bus pa nulēm!!
Izmaksājis man šis auto iegādes brīdi ir ap 3,5k +750e par gazi!!! Jaa protams kosmos, bet labak braucu dārga e36 nevis e90 kurš nav labāks par e36 ne grama! Tiem kam nepatik gāze, katru dienu nobraucu 100km uz darbu !! Takā man viņa bija nepieciešama!!
Nu tad iesākumā viena bilde ar auto! Dzinējs-320 M52B20 Vanoss
Nobraukums +-350k ,domāju pa paties!
Krāsa - Hellrot
Komplektācija- Diezgan patukšs no ekstrām nekā nav !!! parastais auduma salons ,parasta pečka ,obc nav pilnais!!
Kas interasanti šim auto orgināli no rūpnicas nenāk uz bagāžnieka cipari un aizmugurējā plaukta tumbas!!
salona bildes ieliksu kadu citu dienu!
Protams šis tas jau sadarīts pa šo laiku!!
Tā ka bija mazs negadījums tika bojāta priekša uzbrauca māsīca atpakaļ gaitā virsū !!! Diezgan jobani ! Sekas jamaina bampers bij ,brille,restes,kapots!! Šobrīd viss sataisits!! Iegādāti diski !! Karoc murgs bij ar viniem ja kādam intresēs pastāstīšu sīkāk! Šādi izskatisies kad bus visi pabeigti pagaidām tik vienu esmu pabeidzis!BBS RT 700 !DISKI NOTEIKTI MAINĪSIES BIEŽI
Izplūde tika samainita ! Kuru sabūveja lietotājs poweredgarage Kurš ari bija ortais īpašnies šim auto Latvija!!
Skaņa tik traka ka daudzi skatas ar šķibu aci vismaz Ikšķilē un Ogrē!! Vismaz cik sapratu no CP apturēja un teica ka cilvēki sūdzoties! bet man patīk un viņa tāda ari paliks! Tad arī uzstādita gāzes iekārta viss smuki viss paslēpts motortelpā vispār neko nevar redzēt!! Pārlasīts reduktors! Uzsādīts jauns sajūgs pie reizes samainiti kārbai saļniki!
NU un tad visādi sīkumi smainiti piekāre!! kuros neiedziļināšos šobrid!!
Tad planos ir ielikt kautkad gada laika M52B28 Dzinjeju ,kurš jau ir iegādtats un lēnam tiek jaukts ārā!! Vēl gribas sliekšniem uzlikas uzlikt , salonu vajadzetu sakopt griesti atkarajušies un durvīm apšuvumi!
Un šovasar jasamaina bus amiši jo maxspeedrot nu ir mesli !!! tolkam vienu ziemu nav izvilkuši!
Nu un šeit itkā gatavojamies apskatei! Pagaidām viss tālāk jau droš vien kautkas sekos!!
Kādu pus gadu atpakal pārkāpu no e90 un kārtejo e36!
1996.g E36, 2.0 benzins ar vanoss!
Auto pagašgad atceļojis no Vācijas visus šos gadus tur bijis viens ipašnieks! Pirmā tehniskā bija pa nulem auto tiešam ļoti labi saglabājies!
Tūlīt būs 2trā apskate domājams ka ari bus pa nulēm!!
Izmaksājis man šis auto iegādes brīdi ir ap 3,5k +750e par gazi!!! Jaa protams kosmos, bet labak braucu dārga e36 nevis e90 kurš nav labāks par e36 ne grama! Tiem kam nepatik gāze, katru dienu nobraucu 100km uz darbu !! Takā man viņa bija nepieciešama!!
Nu tad iesākumā viena bilde ar auto! Dzinējs-320 M52B20 Vanoss
Nobraukums +-350k ,domāju pa paties!
Krāsa - Hellrot
Komplektācija- Diezgan patukšs no ekstrām nekā nav !!! parastais auduma salons ,parasta pečka ,obc nav pilnais!!
Kas interasanti šim auto orgināli no rūpnicas nenāk uz bagāžnieka cipari un aizmugurējā plaukta tumbas!!
salona bildes ieliksu kadu citu dienu!
Protams šis tas jau sadarīts pa šo laiku!!
Tā ka bija mazs negadījums tika bojāta priekša uzbrauca māsīca atpakaļ gaitā virsū !!! Diezgan jobani ! Sekas jamaina bampers bij ,brille,restes,kapots!! Šobrīd viss sataisits!! Iegādāti diski !! Karoc murgs bij ar viniem ja kādam intresēs pastāstīšu sīkāk! Šādi izskatisies kad bus visi pabeigti pagaidām tik vienu esmu pabeidzis!BBS RT 700 !DISKI NOTEIKTI MAINĪSIES BIEŽI
Izplūde tika samainita ! Kuru sabūveja lietotājs poweredgarage Kurš ari bija ortais īpašnies šim auto Latvija!!
Skaņa tik traka ka daudzi skatas ar šķibu aci vismaz Ikšķilē un Ogrē!! Vismaz cik sapratu no CP apturēja un teica ka cilvēki sūdzoties! bet man patīk un viņa tāda ari paliks! Tad arī uzstādita gāzes iekārta viss smuki viss paslēpts motortelpā vispār neko nevar redzēt!! Pārlasīts reduktors! Uzsādīts jauns sajūgs pie reizes samainiti kārbai saļniki!
NU un tad visādi sīkumi smainiti piekāre!! kuros neiedziļināšos šobrid!!
Tad planos ir ielikt kautkad gada laika M52B28 Dzinjeju ,kurš jau ir iegādtats un lēnam tiek jaukts ārā!! Vēl gribas sliekšniem uzlikas uzlikt , salonu vajadzetu sakopt griesti atkarajušies un durvīm apšuvumi!
Un šovasar jasamaina bus amiši jo maxspeedrot nu ir mesli !!! tolkam vienu ziemu nav izvilkuši!
Nu un šeit itkā gatavojamies apskatei! Pagaidām viss tālāk jau droš vien kautkas sekos!!
Par ko tieši tika samaksati tie 3500 eiro?
Par kuzavu tīri?
Par kuzavu tīri?
ar kompatu pa brugji
Izskatās ļoti jauki - šim vērts pasekot
Par nesapistu ,nesarūsejusu E36!!!
Saproti nav svarīgi cik viņš maksā!!! ar viņu vēl ilgi braukšu ja kāds vai pats nenoškilsu!
Saproti nav svarīgi cik viņš maksā!!! ar viņu vēl ilgi braukšu ja kāds vai pats nenoškilsu!
Es domāju nevar būt jautājums par ko tik daudz maksāt!!!
Ir jāmaksā nu jau mūsdienās par labiem exemplāriem!
Ir jāmaksā nu jau mūsdienās par labiem exemplāriem!
Tur ir jābūt ūber e36 fanam lai no e90 pārkāptu uz e36 un kur nu vēl lai nopirktu viņu par 3.5k... Nevajag man stāstīt ka e90 un e36 ir vienlīdzīgi ērtības un komforta ziņā. Man personīgi pēc ikdienišķās pārvietošanās ar normālu, ap 10 gadu vecu, mašīnu pat e39 likās nepārāk ērts, kur nu vēl e36. Bet nu... katram savs... Auto vizuāli pievilcīgs, bet nedomāju ka 3.5k vērts. Kaut kā dīvaini gan, ka pērc pa 3.5k e36 ikdienai un uztraucies par benzīnu, ka jāliek gāze...
Iesaku noņemt pr.paspārņus un pastīties kas darās aiz spārna, kā arī zem bākas, tajās vietās rūsai ļoti patīk dzīvoties.
Bet izskatās taisns, un ja ir azarts ir uz kā taisīt.
Bet izskatās taisns, un ja ir azarts ir uz kā taisīt.
- ikey07
Aiziet sākas!!!ZzevsS rakstīja: ↑17 Mar 2019, 22:28 Tur ir jābūt ūber e36 fanam lai no e90 pārkāptu uz e36 un kur nu vēl lai nopirktu viņu par 3.5k... Nevajag man stāstīt ka e90 un e36 ir vienlīdzīgi ērtības un komforta ziņā. Man personīgi pēc ikdienišķās pārvietošanās ar normālu, ap 10 gadu vecu, mašīnu pat e39 likās nepārāk ērts, kur nu vēl e36. Bet nu... katram savs... Auto vizuāli pievilcīgs, bet nedomāju ka 3.5k vērts. Kaut kā dīvaini gan, ka pērc pa 3.5k e36 ikdienai un uztraucies par benzīnu, ka jāliek gāze...
Kurs tev stāsta ka e90 un E36 ērtības ziņā vienlīdzīgi!!!
Kurš blin uztraucas par benzīnu!!! Gāze ir izdevīgāk kādēļ viņu nelikt!!!
LV pilns ar krietni dārgākiem auto, kam ir gāze.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Es šajā topikā negribu runāt par to ka kaut kas ir dārgs vai vai gāze nah meals!!!
Normāli džeki paskatās o normals auto iemet
Neviss fantazè cik kas maksā un parmaksā!
Normāli džeki paskatās o normals auto iemet
Neviss fantazè cik kas maksā un parmaksā!
Pašam ir gāze! Nekādu problēmu nav. Un nebūs.
Smuks e36. Bet nu jautājums vai par to naudu nevarēja atrast ko labāku, ar vairāk ekstrām? Sedani vācijā nav tik dārgi, lai nepapētītu un nepabraukātu apkārt .
Bet nu pašlaik ceļš uz pareizo pusi
Smuks e36. Bet nu jautājums vai par to naudu nevarēja atrast ko labāku, ar vairāk ekstrām? Sedani vācijā nav tik dārgi, lai nepapētītu un nepabraukātu apkārt .
Bet nu pašlaik ceļš uz pareizo pusi
Tavi vārdi...manuprāt e90 ir labāks par e36 ikdienas braukšanai jebkurā aspektā, bet kā jau minēju - katram savs!
Par gāzi...es arī ikdienā pa Rīgu nobraucis 50-100 km, vienam no saviem auto uzliku gāzi, vairāk to nedarīšana jo vismaz manā gadījumā ietaupījums minimāls un globāli nekāda izdevīguma. Nopirkt auto ar jau izstādītu gāzi ir cits stāsts. Neesmu pret gāzi utt.
Jebkurā gadījumā man tavs auto patīk, it īpaši krāsa. Vienkārši pats nebūtu izdarījis tādas izvēles kā tu.
Viss ok!!! Tur jau tā lieta arī braucot pa pilsētu cilvēkiem patīk šie auto!!! Kad bij' e90 nevienam viņš neinteresēja!,ZzevsS rakstīja: ↑17 Mar 2019, 22:48Tavi vārdi...manuprāt e90 ir labāks par e36 ikdienas braukšanai jebkurā aspektā, bet kā jau minēju - katram savs!
Par gāzi...es arī ikdienā pa Rīgu nobraucis 50-100 km, vienam no saviem auto uzliku gāzi, vairāk to nedarīšana jo vismaz manā gadījumā ietaupījums minimāls un globāli nekāda izdevīguma. Nopirkt auto ar jau izstādītu gāzi ir cits stāsts. Neesmu pret gāzi utt.
Jebkurā gadījumā man tavs auto patīk, it īpaši krāsa. Vienkārši pats nebūtu izdarījis tādas izvēles kā tu.
Piekrītu ,ka neviens pat īsti neskatās virsū uz tiem e90,e91 un e60,e61 kad viņi brauc pa ielu,jo 90% viņi visi ir vienādi un saplūst kopā ar pārējiem auto.varnis91 rakstīja: ↑17 Mar 2019, 22:54Viss ok!!! Tur jau tā lieta arī braucot pa pilsētu cilvēkiem patīk šie auto!!! Kad bij' e90 nevienam viņš neinteresēja!,ZzevsS rakstīja: ↑17 Mar 2019, 22:48Tavi vārdi...manuprāt e90 ir labāks par e36 ikdienas braukšanai jebkurā aspektā, bet kā jau minēju - katram savs!
Instagram - Sandis_e36
Visai sedani kas nav e36 ir Toyota avensis viss neredzamākās mašīnas
- ikey07
Nu vakar bik nesagāja skatē!!! Dēļ atgazem tiesi gazes iekārtai!!!! kura ari pec apskaters nobeidzās !!
nu neko šodien braucam taisit gāzi un tad jau atpakal uz skati!!
CSDD džeks teica esot domajis bin žurka brauc iekša nu bus visam kapi!!! Bet atzina ka neēsot kam piekasīties!!!
nu neko šodien braucam taisit gāzi un tad jau atpakal uz skati!!
CSDD džeks teica esot domajis bin žurka brauc iekša nu bus visam kapi!!! Bet atzina ka neēsot kam piekasīties!!!