Riccijs E36 Sedan 325
Sveicināti !
Forumā esmu biežs viesis, bet visu laiku biju bez auto tagad esmu beidzot piederīgs forumā, jo arī beidzot iegādājos e36 pirms 2 gadiem bija 325 kas gāja labi, bet pārdevu, tagad iegādājos šo e36, lai atkal varētu skrūvēt un padarīt mašīnu tieši tādu kādu vēlos !
Kasaki ir daudz tāpēc lūdzu neapvainojiet mani centīšos, kā students uzlabot un lēnām taisīt šo auto ar vien labāku un labāku !
Krāsa - shwards 2
Salons - pelēkais
Ir elektriskie logi un lūka
Dzinējs - 1.8
Bez kalpakiem izskatās labāk vismaz man tā liekas ! Protams viss tika iesvētīts - haube, dzinējs, stūre !!!
Forumā esmu biežs viesis, bet visu laiku biju bez auto tagad esmu beidzot piederīgs forumā, jo arī beidzot iegādājos e36 pirms 2 gadiem bija 325 kas gāja labi, bet pārdevu, tagad iegādājos šo e36, lai atkal varētu skrūvēt un padarīt mašīnu tieši tādu kādu vēlos !
Kasaki ir daudz tāpēc lūdzu neapvainojiet mani centīšos, kā students uzlabot un lēnām taisīt šo auto ar vien labāku un labāku !
Krāsa - shwards 2
Salons - pelēkais
Ir elektriskie logi un lūka
Dzinējs - 1.8
Bez kalpakiem izskatās labāk vismaz man tā liekas ! Protams viss tika iesvētīts - haube, dzinējs, stūre !!!
Pēdējais labojis Riccijs - 05 Mar 2013, 23:23, kopā labots 3 reizes.
Pēc bildēm kā jau netīrs e36 ,bet varēji jau novākt NIKE somu ar baltmaizes batonu maisiņā
Notīrīšu, negribu, lai rūsas pleķus redz zini kā Nu kā jau students tu jau saproti
Pēdējais labojis Riccijs - 05 Jūl 2013, 18:25, kopā labots 1 reizi.
manuprāt ar kalpakiem izskatās zolīdāks :)
Tieši tā, ar kalpakiem svaigāks auto izskatās...bet nu apraksts gan tāds nekāds
Ar kalpakiem labāk
Sveikts bariņā!
Pa cik paņēmi?
Ar kalpakiem kaut kā glaunāk izskatās.
Pa cik paņēmi?
Ar kalpakiem kaut kā glaunāk izskatās.
Paldies !
Cena bija atbilstoši stāvoklim !
Patīkami ka ir elektriskā lūkā un priekšējie logi !
Ar kalpakiem arī nav ne vainas, bet ja ir tīrs un ar smuki nokrāsotiem melniem diskiem, tad arī ir labs.
Cena bija atbilstoši stāvoklim !
Patīkami ka ir elektriskā lūkā un priekšējie logi !
Ar kalpakiem arī nav ne vainas, bet ja ir tīrs un ar smuki nokrāsotiem melniem diskiem, tad arī ir labs.
Gribi teikt, ka aplaistīji auto ar to mazo piņģerotu, kas bildē redzams? Auto jāaplaista ar šampānieti, un ne jau vislētāko, bet ar tādu pašu, ko pats lieto un ar ko ciemos pie dodies. Tikai tad auto ripos labi un bez problēmām
sveiks bumbieru kluba
Tā soma, lai atpazīst, ka students ja?
Kapēc tad no 2.5 pārsēdies uz 1.8?
Sveikts
Sākumā galīgi nesapratu, kas tā par pudelīti, kkā ātri paskrēju garām
P.S. Ar kalpakiem viennozīmīgi glaunāk!
Kapēc tad no 2.5 pārsēdies uz 1.8?
Sveikts
Sākumā galīgi nesapratu, kas tā par pudelīti, kkā ātri paskrēju garām
P.S. Ar kalpakiem viennozīmīgi glaunāk!
Kamõn... Vienīgais ar ko būtu auto jāaplaista ir ūdens, jeb ja gribas ko šerpāku tad šampūnūdeni!
Alkohols ir paredzēts kontaktu tīrīšanai, dezinficēšanai un barības vada skalošanai cilvēkiem!
Un bildēs bembis izskatās ok... Pa cik tad iegādāts ja nav noslēpums?!
Alkohols ir paredzēts kontaktu tīrīšanai, dezinficēšanai un barības vada skalošanai cilvēkiem!
Un bildēs bembis izskatās ok... Pa cik tad iegādāts ja nav noslēpums?!
Pirmā bildē, ja nebūtu tās studentu kulītes, bumērs izskatās baigi glauns
Bet tas viss ir pilnīgi saprotami, arī esmu students
Bet tas viss ir pilnīgi saprotami, arī esmu students
SveikC Nez. Man gan tie kalpaki nepatīk,tpc teikšu,ka bez ir labāk
Es uz savējā izgāzu divus šampjus. Otrus divus ar vecākiem iztukšojām! Bet nu auto ripo godam!marux rakstīja:Gribi teikt, ka aplaistīji auto ar to mazo piņģerotu, kas bildē redzams? Auto jāaplaista ar šampānieti, un ne jau vislētāko, bet ar tādu pašu, ko pats lieto un ar ko ciemos pie dodies. Tikai tad auto ripos labi un bez problēmām
Es atkal pats aizlējos dienā kad nopirku auto, laikam neaplaistīju, neatceros!
Iemet kādu bildīti ar nomazgātu autiņu
Bet tā jau izskatās ok.
Sveikts bariņā
Bet tā jau izskatās ok.
Sveikts bariņā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
lai labi ripo!
Sveikts Es ar esmu par to variantu bez kalpakiem