tobu 325i kupeja
Tad nu tā, nolēmu, ka būs jāatzīmējas.
Februāra sākumā pa galvu sāka klaiņot domas par vēlviena autiņa iegādi, šoreiz galvenais bija, lai ir kaut kas ņiprs un ar klasisko piedziņu. Kā sāku svārstīties starp e30 un e36, tā tas pāris dienas vilkās, līdz tomēr izvēle krita uz otro variantu. Par motora tilpumu man jau bija skaidrs, kādu ņemt, galvenais, ka var kādreiz tā "zolīdāk" iespiest grīdā un kas arī nerij konstanti virs 20 litriem - vai nu 2.5, vai 2.8.
Visbeidzot 20. februārī iegādāta '92. gada 325i balta kupeja.
Ekstru ziņā no skopuma ne smakas nav - pilnais OBC, el. logi, lūka, bēšā kožiņa
Ir bloķis, shortshifteris, pakaļa nosēdināta, tumšināti aizmugurējie logi, šķiet, ka viss pa lielam uzskaitīts.
Tikko atbraukusi mājās. Protams, bez rūsas neiztikt, par arkām un bagažnieka vāku jau dikti fano. Uz baltās krāsas vēl jo vairāk izceļas. Tālāk autiņš redzams pēc nelielas piekrāsošanas, vizuāli no rūsas ne smakas vairs. Ik pa pāris mēnešiem piekrāsošanas procedūru nāksies atkārtot, lai uzturētu formā. Vismaz sliekšņi, arkas un bagažnieka vāks neizskatās tik traģiski vairs, kā sākumā. Nākotnes plānos:
- priekšējais M bamperis
- 17-nieki (tos rīt braucu skatīt un iespējams jau uzlikt )
- oriģinālā magnetola ar kasešnieku (ja kādam ir, dod ziņu)
- xenons
- jauns izpūtēja bundulis
Pagaidām ar plāniem pietiks, šos pašus jārealizē vispirms un tad nākošos jākaļ. :)
Februāra sākumā pa galvu sāka klaiņot domas par vēlviena autiņa iegādi, šoreiz galvenais bija, lai ir kaut kas ņiprs un ar klasisko piedziņu. Kā sāku svārstīties starp e30 un e36, tā tas pāris dienas vilkās, līdz tomēr izvēle krita uz otro variantu. Par motora tilpumu man jau bija skaidrs, kādu ņemt, galvenais, ka var kādreiz tā "zolīdāk" iespiest grīdā un kas arī nerij konstanti virs 20 litriem - vai nu 2.5, vai 2.8.
Visbeidzot 20. februārī iegādāta '92. gada 325i balta kupeja.
Ekstru ziņā no skopuma ne smakas nav - pilnais OBC, el. logi, lūka, bēšā kožiņa
Ir bloķis, shortshifteris, pakaļa nosēdināta, tumšināti aizmugurējie logi, šķiet, ka viss pa lielam uzskaitīts.
Tikko atbraukusi mājās. Protams, bez rūsas neiztikt, par arkām un bagažnieka vāku jau dikti fano. Uz baltās krāsas vēl jo vairāk izceļas. Tālāk autiņš redzams pēc nelielas piekrāsošanas, vizuāli no rūsas ne smakas vairs. Ik pa pāris mēnešiem piekrāsošanas procedūru nāksies atkārtot, lai uzturētu formā. Vismaz sliekšņi, arkas un bagažnieka vāks neizskatās tik traģiski vairs, kā sākumā. Nākotnes plānos:
- priekšējais M bamperis
- 17-nieki (tos rīt braucu skatīt un iespējams jau uzlikt )
- oriģinālā magnetola ar kasešnieku (ja kādam ir, dod ziņu)
- xenons
- jauns izpūtēja bundulis
Pagaidām ar plāniem pietiks, šos pašus jārealizē vispirms un tad nākošos jākaļ. :)
Pēdējais labojis tobu - 12 Apr 2012, 07:27, kopā labots 1 reizi.
baltas kupejas reti var redzet , smuks , galvenais uzturi vinu
bouncin' with 68' chevy
Tu saki ,ka ik pa paris menesiem bus jaatkarto piekrasosanas procedura
tad sanak ,ka tu esi krasojis pari visam ,vai ka ? nav izdevigak un labak to izdarit vienreiz un kartigi ?
tad sanak ,ka tu esi krasojis pari visam ,vai ka ? nav izdevigak un labak to izdarit vienreiz un kartigi ?
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
+1Karrlo rakstīja:Tu saki ,ka ik pa paris menesiem bus jaatkarto piekrasosanas procedura
Par magnetolu runājot - Kpc kasešu oriģinālo?? Tak liec labāk BMW Bussiness CD !! Bet runājot par baltām kupejām - ja baltai krāsai viss ir labi, nav nekādi dzeltenumi vai kas cits iemeties, tad izskatās vnk super
P.S. Varbūt, ka vaig uzpulēt Tev visu auto, jo liekas, ka atšķiras tonis no bagažnieka (tas tpc, ka pārkrāsots, bet pārējā krāsa tāda vecāka)
Protams, tā būtu labāk, kad būs kādi lieki pāris sotaki, jāaizved pie krāsotāja, lai visu čotka saved kārtībāKarrlo rakstīja:Tu saki ,ka ik pa paris menesiem bus jaatkarto piekrasosanas procedura
Kasešnieku viena iemesla dēļ - lai var pieslēgt mobiļņiku vai kādu pleijeri. Ir tās kasetes, no kurām iznāk ārā 3.5 vads un viss notiek. Par šiem maģiem daudz neesmu informēts, varbūt ir kāds oriģinālais maģis, kurš oficiāli jau nāca ar AUX coķi?fb212 rakstīja:Par magnetolu runājot - Kpc kasešu oriģinālo?? Tak liec labāk BMW Bussiness CD !!
sveiks barinjaa
auto bez diskiem pagaidam nepec kaa neizskataas, uzliksi diskus un bus jau pavisam cits skats
lai veicas ar auto
auto bez diskiem pagaidam nepec kaa neizskataas, uzliksi diskus un bus jau pavisam cits skats
lai veicas ar auto
...
budzeta variantā šie ir smuki uz e36 :)
personigi patik šadi diski uz sedinatu e36
jaa nau tie sliktakie pasam tadi bija, prieksaa vajag 215 riepas, jo ar 225 izgriezot sturi rive ieksmalasAgris rakstīja:budzeta variantā šie ir smuki uz e36 :)
...
Man ar 225 neko nerive.
BAlta krāsa !
Prieks dzirdēt, jo ir tieši plānots likt virsū 225 gan priekšā, gan pakaļā Bet nu to uz vietas jāpārbauda kas un kā, ja gadījumā strīķēsies, jānotestē kā būs ar 215.Elvijs rakstīja:Man ar 225 neko nerive.
man ar 205/50 strīķēja
Tas jau arī atkarīgs cik un kā sēdinātsError rakstīja:man ar 205/50 strīķēja
+1erda rakstīja:BAlta krāsa !
rivee rivee, varbut neesi pamanijis! pasam bija un 225/45 riveja ieksmalu pie glazes sienas starp motoru un sedinajumam nekada sakara ar to nau, riveja gan pirms gan pec, vienk sturi pa 100% lidz galam nevares griestElvijs rakstīja:Man ar 225 neko nerive.
...
plus ar tik platām ir diezgan riebīga braukšana, tas tik mans personigais viedoklisArmando rakstīja:rivee rivee, varbut neesi pamanijis! pasam bija un 225/45 riveja ieksmalu pie glazes sienas starp motoru un sedinajumam nekada sakara ar to nau, riveja gan pirms gan pec, vienk sturi pa 100% lidz galam nevares griestElvijs rakstīja:Man ar 225 neko nerive.
pie sis temas var ilgi un dikti diskutet, manuprat visidealakais riepas izmers platuma un augstuma zinjaa
...