Karrlo karaljvalsts !!
Tatad ,iespejams ,jau mani kads te zin ,tie kas nezin ,esmu jaunietis labakajos gados ,bezdarbnieks,nemacos,loti tuvs autosports un BMW
Tatad ka jau zinams ,e36 eeru iesaku nesen ,ar so kapli - piedalijos sur tur,pazimejos sur tur,noskilos sur tur- bija loti labs auto :) Kad beidzas sadarbiba ar Dimantiem ,tad pardevu so auto - tagad vins ir atpakal pie DiamondRacing ,tad nu redzes ko vini daris ...
BMW Coupe : Vel pirms krasaina pardosanas ,iegadajos sev gjimenes auto-tapec ka vajadzeja ,itka
5er ,Individual,2002beigas,pilns,cik pilns var but-iznemot Navi un atminju benkiem-loti labs un uzticams auto,ne reizi nav pievilis ir doma so ,vasaras vidu nomainit pret X`u .. ...un tad talak saakas stasts par topika galveno vaininieku sedeju te vienu dienu savos ziemeljos un stukoju ,ka kaut ko prasas ,sakontaktejos ar ipasnieku ,sarunajam cenu/vienojamies-tad noliku fakta prieksa savu bracku Klikicu,ka samam bus jakarto stelles un jabrauc skatities/pecak pirkt :)
Auto visiem noteikti zinams,dabuju vinu pa loti saldu cenu,nemu,jo vina bija sagruusts viss,ko pats butu licis un komplektacija loti apmierinaja :5000lsjumts: :v8swaps:
Tatad m52b28 convertablis,mpaka,xenoni,aadas recaro apsildami,OBC pilnais,klima,koilas u.t.t ,u.t.j.p :)
seit jau autins krasaina vieta salona bilde: seit kopaa ar bratello Auto pagaidam mani apmierina tikai uz 50% ...kuzavs labs,komplektacija laba,skats no 50m labs -BET vinu ir krasojis pirmstam paakjis bez pieredzes / © Orkaans ,slieksniem,sparnam un spoguliem tonis vispar dilsaa atskiras-tapec autins dosies uz kraasotavu tuvakajas 2nedelas ,krasa,lai ka es te stukotu-tomer buus sada pati,zinu,ka daarga-bet saads nav nevienam un loti vina patik :) Pats busu Latvija ap maija sakumu ,ap to laiku vajadzetu but ari krasosanas darbiem nobeigtiem ,tad sameklesu citus prieksejos benkus,vai parsusu ,nolaidisu podaa sitos Azevus,nomainisu pret citiem ka ari parejie sikumi ,vizuali un tehniski ,lai butu ideals :)
uuuuuuuuuun seit neliels tizeriiits par vel kadu manu chabuli ...vairak redzesiet jau driiz ,Traseeee
Tatad ka jau zinams ,e36 eeru iesaku nesen ,ar so kapli - piedalijos sur tur,pazimejos sur tur,noskilos sur tur- bija loti labs auto :) Kad beidzas sadarbiba ar Dimantiem ,tad pardevu so auto - tagad vins ir atpakal pie DiamondRacing ,tad nu redzes ko vini daris ...
BMW Coupe : Vel pirms krasaina pardosanas ,iegadajos sev gjimenes auto-tapec ka vajadzeja ,itka
5er ,Individual,2002beigas,pilns,cik pilns var but-iznemot Navi un atminju benkiem-loti labs un uzticams auto,ne reizi nav pievilis ir doma so ,vasaras vidu nomainit pret X`u .. ...un tad talak saakas stasts par topika galveno vaininieku sedeju te vienu dienu savos ziemeljos un stukoju ,ka kaut ko prasas ,sakontaktejos ar ipasnieku ,sarunajam cenu/vienojamies-tad noliku fakta prieksa savu bracku Klikicu,ka samam bus jakarto stelles un jabrauc skatities/pecak pirkt :)
Auto visiem noteikti zinams,dabuju vinu pa loti saldu cenu,nemu,jo vina bija sagruusts viss,ko pats butu licis un komplektacija loti apmierinaja :5000lsjumts: :v8swaps:
Tatad m52b28 convertablis,mpaka,xenoni,aadas recaro apsildami,OBC pilnais,klima,koilas u.t.t ,u.t.j.p :)
seit jau autins krasaina vieta salona bilde: seit kopaa ar bratello Auto pagaidam mani apmierina tikai uz 50% ...kuzavs labs,komplektacija laba,skats no 50m labs -BET vinu ir krasojis pirmstam paakjis bez pieredzes / © Orkaans ,slieksniem,sparnam un spoguliem tonis vispar dilsaa atskiras-tapec autins dosies uz kraasotavu tuvakajas 2nedelas ,krasa,lai ka es te stukotu-tomer buus sada pati,zinu,ka daarga-bet saads nav nevienam un loti vina patik :) Pats busu Latvija ap maija sakumu ,ap to laiku vajadzetu but ari krasosanas darbiem nobeigtiem ,tad sameklesu citus prieksejos benkus,vai parsusu ,nolaidisu podaa sitos Azevus,nomainisu pret citiem ka ari parejie sikumi ,vizuali un tehniski ,lai butu ideals :)
uuuuuuuuuun seit neliels tizeriiits par vel kadu manu chabuli ...vairak redzesiet jau driiz ,Traseeee
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
par krabi viss jau zināms :) vairaak gaidīsim to pēdējā auto aprasktu, kas un kā tiek darīts un risināts :)
tici man ,kabris ari izskatisies savaadak :p
par to pedejo - isti nezinu ko tur stastit ,redzesiet trasee ,daudz tapat neko nestastishu
par to pedejo - isti nezinu ko tur stastit ,redzesiet trasee ,daudz tapat neko nestastishu
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Ja pareizi atceros, tad spārns ir paša Orkāna krāsots...
Jāāa. katrs savam auto pieiet ar savu ogu
Super, super
Super, super
Ir ir taada lieta Man iedeva vecu spaarnu ,baakas vaacinju paraugam un paaris stundas laika uzkraasot
Lieki protams teikt ,ka kraasas kods nav zinaams
Izdariiju visu maksimaali iespeejamo jo kraasa ir 3 paarklaajumu peerle
Lieki protams teikt ,ka kraasas kods nav zinaams
Izdariiju visu maksimaali iespeejamo jo kraasa ir 3 paarklaajumu peerle
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kas tur ko pa pedejo slept?
v8 drots kaa visiem, esi uz pareizaa cela! kas ar vadiibas bloku? dzineju parlasiji? ko ar karteri izdariiji? cik dzilji dzinejs motortelpa iestumts?
v8 drots kaa visiem, esi uz pareizaa cela! kas ar vadiibas bloku? dzineju parlasiji? ko ar karteri izdariiji? cik dzilji dzinejs motortelpa iestumts?
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Tagad lidoju rinkji ar ``pienu``
Pirms : Tagad: Tie ir tikai 40% ,ko tika planots izdarit ,liidz sabraukumam :) tad jau manisiet !!
Pirms : Tagad: Tie ir tikai 40% ,ko tika planots izdarit ,liidz sabraukumam :) tad jau manisiet !!
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Izmaiņas affigenās. Kabris pa pirmo, gaidam pārējās pārmaiņas!
Cik plati tie diski? Un kāds izmērs riepām?
Ka jau rakstiju ,sie ir tikai 40% izmainju :) uz svinibam meginasu izdarit +/- visu ieplanoto ..Ruu rakstīja:Izmaiņas affigenās. Kabris pa pirmo, gaidam pārējās pārmaiņas!
@students : nezinu platumu diskiem ,riepas 215 prieksa un 225 pakala laikam ,45 !!!
p.s - mekleju suveju par ok cenu ,lai parsutu prieks. benkus
p.s.s - kraasa nav balta - ta ir balta peerle, kas ari spiid kaa peerle un saulee patik vinjai speleties ar zilgano un sudraboto toni
p.s.s.s - auto taisu prieks sevis un ne pa faatera naudu - tapec visas pretenzijas var rakstiit uz uzticibas talruni
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Negribi pastāstīt,kur izraki zelta naudas podu'.Karrlo rakstīja:Tatad ,iespejams ,jau mani kads te zin ,tie kas nezin ,esmu jaunietis labakajos gados ,bezdarbnieks,nemacos,loti tuvs autosports un BMW
:
Smuks tagad izskatās.
laikam man jaiet atpuusties un iedzert kadu nervu zales bet kabri patiesam tagad
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Talakais ,kas sekos ,noteikti ir luupas,splitteru,moldingu(prieksejo),miglu+xenon un vel padaudz sikumu nomainja,pret jauniem ,ka ari benkju parsusana(prieksejo)-tapec PM ,ja kads to ir darijis/zin kas to izdaris ,par ok naudam ,busu pateicigs :)
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Vo, vo .. rakstīts, ka bezdarbnieks, bet ņem un "aplej mašīnu ar pienu"mats rakstīja:Negribi pastāstīt,kur izraki zelta naudas podu'.Karrlo rakstīja:Tatad ,iespejams ,jau mani kads te zin ,tie kas nezin ,esmu jaunietis labakajos gados ,bezdarbnieks,nemacos,loti tuvs autosports un BMW
:
Smuks tagad izskatās.
Iemāci man arī tā
pajauta lietotaja Suvejs no bmwpowera , vins labi suj pa labam naudaam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Super skaists
Salonu atstāsi tādu pašu brūno, vai mainīsi arī visus plastmasus un ādu uz citu krāsu?
Salonu atstāsi tādu pašu brūno, vai mainīsi arī visus plastmasus un ādu uz citu krāsu?
neslikts autoparks prieksh bezdarbnieka
pag tad tas ir tas pats auto or cits, jo izskatas pilnigi citaadi , bet smuks
bouncin' with 68' chevy