X3M21 E46 Hobby Coupe
Man jau tas vis pa lielam ir izņemts, nav tik traki tik nav skaidrs ko darīt ar tām antifrīza trubām, noglušīt?
Kāda iemesla dēļ jādemontē krāsns? Sportam? Tās trubas tādā gadījumā vnk jāsavieno. Ja noglušīsi - nebūs cirkulācija un nebūs labikars rakstīja: ↑19 Jūl 2017, 23:19Man jau tas vis pa lielam ir izņemts, nav tik traki tik nav skaidrs ko darīt ar tām antifrīza trubām, noglušīt?
Skaidrs, tā jau domāju Nē ikdienas auto.
jau paspēji!
Nu daudzi jau zinās kādus diskus gribu ieteikt
Sievietes kupejai bija uzlikti, izskatijās ļooooti labi. Protams, gaumes jautājums.
Sievietes kupejai bija uzlikti, izskatijās ļooooti labi. Protams, gaumes jautājums.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
NU tad beidzot esmu ticis pie diskiem.. Teikšu godīgi - ir ļoooti nepierasts skats. Pa lielam, gaidīju citus diskus, bet atnāca šie - no sākuma domāju - šausmas... BET , kad uzliku - šķiet pat ļoti O.K. Daudzi, domāju, nories, jo nav standarts, bet nu vismaz tiešām varu teikt, ka ir savādāk...
Diski 8J un 9J ET35
Riepas aizmugurē - 225/40R18 - ļoti smuks, pieklājīgs stretch
Riepas priekšā - tagad arī 225/40, bet jau uzsūtīju 215/40R18, lai skats būtu tik pat labs kā aizmugurē.
Vēl svārstos domās par to vai nolīmēt starus "gunmetal" krāsā...
Uzreiz man skaidrs, ka jāsēdina (priekša -20mm un aizm. -10mm), aizmugurē jauzliek 5mm flancis - nu tad būs
Fas... !
Telefonbildes...
Kā vēl viens update: Tiku pie kloķu ādiņām... man ļoti patīk... Pārslēdzējs būs cits, tad būs jāpieregulē pareizais augstums - šobrīd stāv nepareizi :)
Diski 8J un 9J ET35
Riepas aizmugurē - 225/40R18 - ļoti smuks, pieklājīgs stretch
Riepas priekšā - tagad arī 225/40, bet jau uzsūtīju 215/40R18, lai skats būtu tik pat labs kā aizmugurē.
Vēl svārstos domās par to vai nolīmēt starus "gunmetal" krāsā...
Uzreiz man skaidrs, ka jāsēdina (priekša -20mm un aizm. -10mm), aizmugurē jauzliek 5mm flancis - nu tad būs
Fas... !
Telefonbildes...
Kā vēl viens update: Tiku pie kloķu ādiņām... man ļoti patīk... Pārslēdzējs būs cits, tad būs jāpieregulē pareizais augstums - šobrīd stāv nepareizi :)
Izskatās ļoti labi, viss kopskats, ar visu interjeru/eksterjeru..
Ir uz ko tiekties, ar savu auto
Ir uz ko tiekties, ar savu auto
Diski labi, bet zel ka nav vienada platuma
Salona svastika nepatik, baigi leti izskatas uz adas
Salona svastika nepatik, baigi leti izskatas uz adas
Es ļoti priecājos, ka nav vienāda platuma - ja būtu vienāda, tad gan nebūtu pircis. Par salona apdari - gaumes jautājums
Vienāda platuma būtu bijis labāk
Dažāda platuma bmw lika drošības pēc, lai būtu izteiktāks understeer
Dažāda platuma bmw lika drošības pēc, lai būtu izteiktāks understeer
meega iedvesmo atgriezties pie e46
tik diskiem kkādus centriņus prasās + paspēlēties ar augstumu un flančiem.
tik diskiem kkādus centriņus prasās + paspēlēties ar augstumu un flančiem.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Paldies... Rīt uzlikšu priekšā 215/40 un aizmugurē uzlikšu 5mm flanci - domāju jau būs labāk. Centriņus jau ielīmēju melnos, kas man nāca līdzi, bet domāju, ka ar laiku vajadzēs uzsūtīt no ebay kkādus plakanos ar BMW zīmīti...
Re ku snaps ar melniem vidiem:
tak sen jau poo ko citi saka
loti labi ,mazliet zemaak ,flanciitis un buus normaals iemesls atskatities uz ielas :)
loti labi ,mazliet zemaak ,flanciitis un buus normaals iemesls atskatities uz ielas :)
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Nopietni tu 5kg dēł izńēmi pečku ?
Aaa, tad viss ok
Labs Fun auto
Beidzot atkal man ir radio. Kad ieliku magnetolu, kas atbalsta Mp3 formātu no 2006g e46, konstatēju, ka antenna neder - tad nu sameklēju pāreju un pasūtīju. Uz otru pusi šāda pāreja ir pilns aftermarket piedāvājums, bet tieši šādu atradu tikai OEM izpildījumā un tāpēc nācās šķirties no 35eur, lai atkal būtu funkcionējošs radio..