X3M21 E46 Hobby Coupe
man ar lūpām līdzīgs stasts. mtech bamperim e90 tik maza un neglīta izvēle, bet jā pameklē pie lci vai m3, tad tur jau kaudze ar agresīviem dizainiem!
Būs
Būs
Lūpa jau sen atnākusi - tika piemērīta, bet vēl nav laika uzlikt...
Atjaunots stūres mehānisms un nomainīts stūres pastiprinātāja sūknis uz jaunu:
Tika novērots, ka ilgāk pabraucot, stūres pastiprinātāja šķidrumam uzsilstot - sūknis sāk gaudot un eļļas maiņa lietas būtību neizmainīja. Apnika man tas vienas dienas laikā un, līdz ar to, tika uzlikts jauns! Tagad ir bauda braukt - sūknis skaņas neizdveš, stūre griežas krietni vieglāk. Atkal esmu priecīgs.
+ Tika veikts ceļojums uz galvaspilsētu, lai aizvestu "šuvējam" stūri un sēdekli.
Rīga ir tāda bedrograda! Ja kādreiz smējās par Jelgavu, tad nu tagad Jelgava ir "stīga" salīdzinot ar Rīgu
Beidzot tas brīdis pienāca -
Un te jau beidzot nomazgāts:
Atjaunots stūres mehānisms un nomainīts stūres pastiprinātāja sūknis uz jaunu:
Tika novērots, ka ilgāk pabraucot, stūres pastiprinātāja šķidrumam uzsilstot - sūknis sāk gaudot un eļļas maiņa lietas būtību neizmainīja. Apnika man tas vienas dienas laikā un, līdz ar to, tika uzlikts jauns! Tagad ir bauda braukt - sūknis skaņas neizdveš, stūre griežas krietni vieglāk. Atkal esmu priecīgs.
+ Tika veikts ceļojums uz galvaspilsētu, lai aizvestu "šuvējam" stūri un sēdekli.
Rīga ir tāda bedrograda! Ja kādreiz smējās par Jelgavu, tad nu tagad Jelgava ir "stīga" salīdzinot ar Rīgu
Beidzot tas brīdis pienāca -
Un te jau beidzot nomazgāts:
Lupa izskatisies loti labi!!!
Ceru tevi redzet atklashana, lai apmekletaji var novertet klatiene!
Ceru tevi redzet atklashana, lai apmekletaji var novertet klatiene!
jaa luupa baigi labi izskatas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Beidzot saņemta stūre un salabotais sēdeklis no šuvēja. Esmu ļoti apmierināts - prieks, ka ir vēl palikuši tādi cilvēki ar zelta rokām un pareizo attieksmi. Paldies!
Sēdeklis kādreiz bijis UK un visa mala bija atvērusies. Sapolsterēja un, ar manis avesto, lietoto ādu no rezerves sēdekļa, sašuva. Tas tika veikts tā, lai nebūtu ļoti redzama atšķirība.
Pirms likt virsū sliekšņu uzlikas, nolēmu "novākt" pelēko daļu no tiem, jo man autiņam viss ir zils+melns. Ļoti patīk pašam!
Pēc uzlabojumiem - palutināju auto ar mazgāšanu
Sēdeklis kādreiz bijis UK un visa mala bija atvērusies. Sapolsterēja un, ar manis avesto, lietoto ādu no rezerves sēdekļa, sašuva. Tas tika veikts tā, lai nebūtu ļoti redzama atšķirība.
Pirms likt virsū sliekšņu uzlikas, nolēmu "novākt" pelēko daļu no tiem, jo man autiņam viss ir zils+melns. Ļoti patīk pašam!
Pēc uzlabojumiem - palutināju auto ar mazgāšanu
Danke!
neesi domajis par 16:9 ielikšanu, salonam arī uzreiz labāks skats būtu
Labas cenas.
Labas cenas.
tieši garaas briivdienas prieksaa ir
Labas cenas.
Labas cenas.
Ir darītas arī trakākas lietas, bet tam 16-9 vispār nav pielietojuma - tikai skats. Man bija e38, e53 un e39 - visos slēdzu ārā monitoru... Ja galīgi sajukšu prātā ielikšu kvalitatīvu analogu - bet tikai tiešām kvalitatīvu! Pagaidām mans MP3 OEM magnetola + Harman Kardon mani pilnībā apmierina Salonā vēl or ko darīt arī bez monitora uzstādīšanas.
Šodien beidzot auto tiek pie ilgi krātās detālu čupas!
Eļļa Motorex 5W30 + filtrs + jauns devējs :hourra:
Skarbā dzīves realitāte Ja kāds vēl netic un domā, ka ir vērts pirkt detaļu "BMW" kastītē Šo jau gadus 7 atpakaļ piefiksēju, bet šoeiz radās iespēja nolikt blakus
Beidzot done...
http://content24-foto.inbox.lv/albums/x ... 1524467945
Atšķirība ir vizuāli pamanāma:
PIRMS
PĒC
Eļļa Motorex 5W30 + filtrs + jauns devējs :hourra:
Skarbā dzīves realitāte Ja kāds vēl netic un domā, ka ir vērts pirkt detaļu "BMW" kastītē Šo jau gadus 7 atpakaļ piefiksēju, bet šoeiz radās iespēja nolikt blakus
Beidzot done...
http://content24-foto.inbox.lv/albums/x ... 1524467945
Atšķirība ir vizuāli pamanāma:
PIRMS
PĒC
Tātad atkal neliela atskaite sev:
Garajās brīvdienās šis tas sadarīts:
Pirmkārt iegādājos BMW Scanner, INPA utt - tagad beidzot varēju salikt visu ko gribēju... USA lights, automātisko aizslēgšanos, utt utt
Te mani kāds saspiegoja Drifta treniņā:
UN beidzot pielikta lūpa - patīk pašam nereāli
Kā arī beidzot uzlikti plastmasi durvju ailēs...
Garajās brīvdienās šis tas sadarīts:
Pirmkārt iegādājos BMW Scanner, INPA utt - tagad beidzot varēju salikt visu ko gribēju... USA lights, automātisko aizslēgšanos, utt utt
Te mani kāds saspiegoja Drifta treniņā:
UN beidzot pielikta lūpa - patīk pašam nereāli
Kā arī beidzot uzlikti plastmasi durvju ailēs...
Lupa tik laba. Tiesi ka nav mateta bet glans
Nuuu ta lula 50/50
Es sev tadu neliktu,bet nav ari ta ka slikta
Es sev tadu neliktu,bet nav ari ta ka slikta
ar kompatu pa brugji
No kurienes tā lupanir uzsūtīta?