Man skaistais E46 325Ci
Kā ar to stūres pārbūvi!?
Kāda ir birokrātija TA?
Esmu dzirdējis, ka visādas ugunsiesnas pareizi jāsaveido, viss pašuvem utt....
Gan jau nav kā plug &play
Kāda ir birokrātija TA?
Esmu dzirdējis, ka visādas ugunsiesnas pareizi jāsaveido, viss pašuvem utt....
Gan jau nav kā plug &play
Kā CSDD nosaka, ka ir bijusi stūre labajā pusē? Anglijā taču ir iespējams reģistrēt arī auto ar stūri kreisajā pusē.
Auto no UK WIN ir atskirigs ka no parejiem .. Ja pareizi atceros, tad kkadi pirmie burti WIN bija savadaki visiem UK auto..
Pec kuriem uzreiz var pateikt, ir EU vai UK..
e46.lv
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Ar ugunsienu ir tā, ka vakumņikam caurums jau ir atzīmēts, stūrei caurums nav atzīmēts, bet ir skaidri redzams kur viņam jābūt. Labajā pusē nozāģēju visus liekos kronšteinus, no šrota dabūju kuzava daļu no kuras aturbu kronšteinus stūrei, bremžu pedālim un logu tīrītāju mehānismam, tos visus piemetināju/pieskrūvēju pareizajās vietās un viss bumbās, galvenais kronšteinus pareizi pielikt, bet visu sienu nav jāmaina. Plug&play gluži nav, bet nav tālu no tā, var redzēt, ka viss uz vienas preses taisīts
Par CSDD birkorātiju komentēt vēl nevaru, tik tālu neesmu ticis, bet ja viss saies kā plānots, tad nākamnedēļ jau rullēšu pa Rīgas ielām. :)