drifts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 55
- chevron_right
Lieliski norganizēts NEZ pasākums. Pauzes pat nejutu. Varbūt uz beigām tik nedaudz, bet tās ar bija saprotamas. Mūzika ar netraucēja. Timrots vienmēr līmenī. Lietus nedaudz šovu pagandēja, bet pa lielam bija tā pat ko redzēt. Priecē ka alus fiksi beidzās un tribīnēs neļāva pīpēt.
P.S.
Mūsējie atriebās par pagājušo gadu. 1. un 3. vieta (lai gan Pečakam mēreni paveicās vienkārši).
P.P.S.
Dīzelists noteikti gribēs atgriesties pēc emocijām no faniem. Pat mūsējiem nebija tādu ovāciju
P.S.
Mūsējie atriebās par pagājušo gadu. 1. un 3. vieta (lai gan Pečakam mēreni paveicās vienkārši).
P.P.S.
Dīzelists noteikti gribēs atgriesties pēc emocijām no faniem. Pat mūsējiem nebija tādu ovāciju
Bija labi.
Pat ar visu lietussargu sanāca nedaudz samērcēt kājas un pasalt. Izdomājām, ka jāiet uz auto - tur ar iphone palīdzību tiešraidē skatījāmies translāciju no NEZ mājaslapas. Laba sajūta pieparkoties praktiski blakus trasei un ar ~2 sekunžu nokavēšanos visam izsekot līdzi!
Prieks par mūsējiem uz pjedestāla!
Pat ar visu lietussargu sanāca nedaudz samērcēt kājas un pasalt. Izdomājām, ka jāiet uz auto - tur ar iphone palīdzību tiešraidē skatījāmies translāciju no NEZ mājaslapas. Laba sajūta pieparkoties praktiski blakus trasei un ar ~2 sekunžu nokavēšanos visam izsekot līdzi!
Prieks par mūsējiem uz pjedestāla!
Pasākums izdevies!
Tik tie laikapstākļi..
Nenormāls prieks par Pečak un Egli! Malači! Egle vispār bez emocijām - bučo visus konkurentus
Tik tie laikapstākļi..
Nenormāls prieks par Pečak un Egli! Malači! Egle vispār bez emocijām - bučo visus konkurentus
Jā, pasākums superīgs, kā jau vienmēr Jā, malači mūsu Latvietīši Žēl tik ka Brāļi Ērgļi netika tālāk. Bet nekas, nevar visu laiku vinnēt Malači , malači..
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Jap, pasākums bij izdevies!!
Malači mūsejie!!
Malači mūsejie!!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Kurš no šejieniešiem brauks sestdien drifta gonkā?
Siikais brauks un vines!Alps rakstīja:Kurš no šejieniešiem brauks sestdien drifta gonkā?
Priekšlaicīgi nevar teikt par kāda uzvaru. :P
Es arī braukšu, bet nesaku ka vinēšu.
Starp citu, pēc sezonas noslēguma ballītes karogs palika pie mums, vai to ņemt uz driftu līdzi?
Alps rakstīja:Priekšlaicīgi nevar teikt par kāda uzvaru. :P
Sataisīji jau savu auto?
Pie MAXPOWER stāv un laikam, ka taisa.
Redzēs.. vai nu mans e36, vai kāds cits e36 (pats zini kurš)
Gekons rakstīja:Siikais brauks un vines!Alps rakstīja:Kurš no šejieniešiem brauks sestdien drifta gonkā?
Alps rakstīja:Pie MAXPOWER stāv un laikam, ka taisa.
Mļe, vajadzētu tikt..
Rīt mans auto būs gatavs, tikko uzzināju!
Rītdienas treniņā varēs redzēt beidzot manu ģimenes auto ejam slīpi pa trasi un tad jau arī sestdien!
Rītdienas treniņā varēs redzēt beidzot manu ģimenes auto ejam slīpi pa trasi un tad jau arī sestdien!
Kā siikajam gāja trenniņos?
Šādas-tādas mazas ķibelītes, nesanāca līdz galam izgriezt, bet cerams, ka šodien parādīs, ko māk!
Jauda pazuda Bet pa nakti problēma tika atrisināta un novērstaRENIO rakstīja:Kā siikajam gāja trenniņos?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Jenča brālim gan nepaveicās. Sanāca ielikt sienā, bet izskatās, ka viss tiks sadarīts, lai šodien atkal varētu piedalīties treniņā Būs ok.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Cikos šodien ir treniņi?
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5