Minišoseja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 12
- chevron_right
racinganimal.com
Pieļuju ap 700zs... neslid tapec ka aizmugurē ir lsd un vidu kārba bloķis no nakošās paudzes...
2.2 20vt - + vems... un daudz laika un naudas... un būvēts ar aprēķinu nevis metajas garaža tds turbīna,,...

Man teica ka jaudu nevareja nomerit, slideja riepas.
Varetu es savu sulas paku atdot tam meistaram uz parbuvi

Varetu es savu sulas paku atdot tam meistaram uz parbuvi

Rīt, 14. maijā, testa braucieni sporta un ielas automašīnām Druvas lidlaukā NAV atcelti. Šobrīd lietus ir pamatīgi izmērcējis trases grunts daļu un tādēļ visticamāk trase tiks veidota uz asfalta seguma. Info www.eveautosports.lv

Tas Druvas lidlauks ir piekares iznīcināšana.riebeklis rakstīja:Rīt, 14. maijā, testa braucieni sporta un ielas automašīnām Druvas lidlaukā NAV atcelti. Šobrīd lietus ir pamatīgi izmērcējis trases grunts daļu un tādēļ visticamāk trase tiks veidota uz asfalta seguma. Info www.eveautosports.lv

džeks pirms starta kaut kur blandijās apkārt, ieleca auto tik pirms karogu vicināšanas.. Foxijs man liekas tieši tāpat nokrešoja, pa galvu pa kaklu ielecot auto un sākot gaset, ne tā?
Eglitis rakstīja:
džeks pirms starta kaut kur blandijās apkārt, ieleca auto tik pirms karogu vicināšanas.. Foxijs man liekas tieši tāpat nokrešoja, pa galvu pa kaklu ielecot auto un sākot gaset, ne tā?
Japrasa tiem dzekiem, kapec viniem ta sanak. Es censhos nenokrashot

E21 brauciens.

Atvērta reģistrācija Minišosejas 3.posmam!
http://www.auto24.lv/minisoseja/?p=registration
http://www.auto24.lv/minisoseja/?p=registration
Kurs šodien piedalīsies?
Es būšu.

Cik maksa apdrosinanasana? Un vajag ari sogad autosporta apdrosinasanu?
16 eur uz gadu, dargaka versija 22 eur.edawards rakstīja:Cik maksa apdrosinanasana? Un vajag ari sogad autosporta apdrosinasanu?
Protams vajag. Paskaties topic, tur ir kontakti, to var stundas laika nokartot.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Ar kadu auto brauksi?nerd rakstīja:Es būšu.

Ja braucu ar e46 2,0d kurā klasē būšu ? 2000?
Vienozimigi 3000 klase. Tas tak turbo [emoji1]edawards rakstīja:Ja braucu ar e46 2,0d kurā klasē būšu ? 2000?
Zaļu kompotu
Pirmo reizi brauci?nerd rakstīja:Zaļu kompotu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8