Minišoseja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12
- chevron_right
Reģistrējies un piedalies! Parādi ko māki trasē nevis uz ielas!
Minišosejas 4.posms tiks aizvadīts aizraujošajā moto aplī! 7 Jūlijā!
http://www.auto24.lv/minisoseja/?p=registration
Minišosejas 4.posms tiks aizvadīts aizraujošajā moto aplī! 7 Jūlijā!
http://www.auto24.lv/minisoseja/?p=registration
Gādās arī šādi. Skatīties līdz beigām.
reāli palecās uz pampaka un zaudēja saķeri ar klājumu! Trases īpatnības, bet ziņās saka, ka līmenis gandrīz kā F1! Kaņešnariebeklis rakstīja:Gādās arī šādi. Skatīties līdz beigām.
Ir kāda bilde, cik lieli bojājumi ir?
Atbrauc un parādi kā jābrauc!markskise rakstīja:reāli palecās uz pampaka un zaudēja saķeri ar klājumu! Trases īpatnības, bet ziņās saka, ka līmenis gandrīz kā F1! Kaņešnariebeklis rakstīja:Gādās arī šādi. Skatīties līdz beigām.
Ar metināto diffu jau laikam nav prāta darbs tur braukt?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Kā reiz jautrāk būsNixon rakstīja:Ar metināto diffu jau laikam nav prāta darbs tur braukt?
Braukt noteikti var, nav tik traki
Bet jēga ir? Domāju, ka opens diži sekundes tur neietekmē.
Omes stāsta, ka ar openu varot labākus laikus dabūt.Nixon rakstīja:Bet jēga ir? Domāju, ka opens diži sekundes tur neietekmē.
Jā tā ir bijusī Ciprusa a/m.
Bet arī tagad tur nekas traks, drīz jau būs uz trases
Ne uz šo posmu, bet drīzāk uz nākošo.
Nu par crashu ir tā ka pie vainas šoreiz bija ātrums un nedaudz ne tā trajektorija, kā rezultātā bija neliels leciens un tur kur piezemējās ir vēl pāris pampaki kuros arī uzkratījās.
Tas arī viss.
Bet arī tagad tur nekas traks, drīz jau būs uz trases
Ne uz šo posmu, bet drīzāk uz nākošo.
Nu par crashu ir tā ka pie vainas šoreiz bija ātrums un nedaudz ne tā trajektorija, kā rezultātā bija neliels leciens un tur kur piezemējās ir vēl pāris pampaki kuros arī uzkratījās.
Tas arī viss.
Ā, Nixonam, ar 100% tur var braukt mierīgi, personīgi man labāk patīk kā ar opendiff.
Ar openu nekādu laiku nedabūsi, labāk metināt tad
Nejūt baigi, ka ar metināto purnu līkumos stumj ārā? Vai tur nav tik asi līkumi?edzis rakstīja:Ar openu nekādu laiku nedabūsi, labāk metināt tad
Man gan liekas, ka nemotoram būs ātrāk ar open diffu, par cik tāpat nepietiek jaudas lai baigi spolētos. Vadīsies toties ar open diff daudz labāk tā mašīna
Pat šaurā kartingu trasē starpība starp izbeigušos bloķi un auto ar normāli strādājošu bija tikai ~2 sek aplī, un tur reāli bija problēmas nolikt jaudu zemē
Tādos biķerniekos ar <150 zs noteikti nekas nespolēs ar open diffu un svarīgāk būs lai tas auto griežas iekšā līkumos
Pat šaurā kartingu trasē starpība starp izbeigušos bloķi un auto ar normāli strādājošu bija tikai ~2 sek aplī, un tur reāli bija problēmas nolikt jaudu zemē
Tādos biķerniekos ar <150 zs noteikti nekas nespolēs ar open diffu un svarīgāk būs lai tas auto griežas iekšā līkumos
rwd ar open un mazliet vairāk jaudas = līkumu izejās būs bezjēdzīga vienriteņa spole. Labāk būtu ar LSD.
Ja jaudas nav tik daudz, tad open un būs ok.
Ja jaudas nav tik daudz, tad open un būs ok.
Man jau liekas, ja nav lsd tad vismaz metināts.
Pāris trasēs novēroju, ka čalis ar gruntenēm un atvērto izbrauc līkumu lēnāk, nekā es ar lisām ziemenēm un metināto
Pāris trasēs novēroju, ka čalis ar gruntenēm un atvērto izbrauc līkumu lēnāk, nekā es ar lisām ziemenēm un metināto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12