Folkreiss
Nu, nē, Tu mani pārprati - es gribēju teikt, ka ja es būvēju, tad arī cenšos viņu vizuāli smuku taisīt. Savādāk man viss skrūvēšanas prieks pazūd. Tāpēc, laikam, Folkreiss nebūs priekš manis. Bet nevienu nenosodu, kas tur piedalās.
Tur jau tā problēma, ka man patīk iespringt un gribas visu pa smuko.+12 rakstīja:Tur jau tas moments, ka Tev nav jāiespringst par drūmo uztūnēšanu, modifikācijām.
Skaidrs.
Tajās gonkās, kurās Tu brauc takš arī brauc vairākas mašīnas kopā ? Kādas tur dalības maksas, kur var palasīt tehniskos noteikumus?
Tajās gonkās, kurās Tu brauc takš arī brauc vairākas mašīnas kopā ? Kādas tur dalības maksas, kur var palasīt tehniskos noteikumus?
Jā, es braucu tā saucamajā amatieru autokrosā... Te nolikums, bet patiesībā viņš tik stingrs nemaz nav. https://www.draugiem.lv/group/16050645/ ... id=5123472
Dalības maksa, kad es braucu, bija 10ls, tagad laikam 15eur.
Dalības maksa, kad es braucu, bija 10ls, tagad laikam 15eur.
Iegādāšos auto folkreisam.
Virsbūve - sedans, vai kupeja. Priekšroka būtu dzinējiem m42, m44, vai 2.0 un uz augšu.
Var būt nepārrakstāms, ar rūsas bojājumiem, utt.
Ar piedāvājumiem PM !
Virsbūve - sedans, vai kupeja. Priekšroka būtu dzinējiem m42, m44, vai 2.0 un uz augšu.
Var būt nepārrakstāms, ar rūsas bojājumiem, utt.
Ar piedāvājumiem PM !
nobraucu folkfeisā divus gadus - gan ziemas, gan vasaras .. ēm .. nu jā .. pa lielam jūs te visu esat sarakstījuši
tiešām labs solis uzsākot gaitas, lai saprastu kas ir kas .. ko gribas un ko ne
gaidu rwd klases kvoorumu
tiešām labs solis uzsākot gaitas, lai saprastu kas ir kas .. ko gribas un ko ne
gaidu rwd klases kvoorumu
Ok, manu auto nopērk, uz ķepas paliek 900 eiro. Tur tak knapi sanāk normāli braucams e36, kur nu vēl karkasa ielikšana. Uzraksti izcenojumus karkasam. Neesmu interesējies tieši par folkreisa karkasu. Labprāt rullētu šite, bet negribās pēc gonkas palikt bez auto. Nedaudz attur arī tās dubļu sacensības. Man kaut kā vairāk tīk asfalts un tīra vide.
Auto jābūt reģistrētam un ar doķiem, vai var būt arī norakstīts utt?
Var arī būt norakstīts!Ruu rakstīja:Ok, manu auto nopērk, uz ķepas paliek 900 eiro. Tur tak knapi sanāk normāli braucams e36, kur nu vēl karkasa ielikšana. Uzraksti izcenojumus karkasam. Neesmu interesējies tieši par folkreisa karkasu. Labprāt rullētu šite, bet negribās pēc gonkas palikt bez auto. Nedaudz attur arī tās dubļu sacensības. Man kaut kā vairāk tīk asfalts un tīra vide.
Jā tas ka vari palikt bez auto ir vienīgais kas šobrīd baida.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Bet cik zinu, tad tur ļoti reti kad kāds nopērk(manliekās) un ja pērk tad drīzāk tikai uzvarētāju auto.
Nu jā, jo cik vienam Folkreisistam sekoju, šis cītīgi brauc un man liekas neviens nav pircis viņa auto. Nav jau tik liela piekrišana šim sportam, bet cik saprotu - interesentu un sportistu skaits aug!
šodien bija, ja nemaldos, 42 mašīnas.
jā, pērk tikai līderiem un .. UN tur jau visā tā sāls, lai neaiziet galējībās
sagribējās atkal kādu lūzni ar ko gāzt
jā, pērk tikai līderiem un .. UN tur jau visā tā sāls, lai neaiziet galējībās
sagribējās atkal kādu lūzni ar ko gāzt
var būt bez doķiem, norakstīts utt jo sporta pasi taisa uz karkasa nr
bet dugas jau vien izmaksa 500 e ka minimums. benkis vel kadi 150e riepas ar jau nav pa 100 e dabujamas un te jau vairs nekas nepaliek no 900. tape man tas liekas nepienjemami ka ta var nopirkt jebkuru auto.
Ja pareizi atceros, stūre, krēsls, jostas paliek Tev, tās līdzi nedod pārdodot. Bet nu plusos ar šo pasākumu viennozīmīgi netiksi.
Tieši tā- beņķis, siksnas un vēl šis tas paliek auto īpašniekam.
Nav tik traki ar tām izmaksām- ja nav slinkums taisīt pašam, tad ir viss ok. Pats šobrīd esmu auto būvēšanas procesā.
Tāds rupjš aprēķins:
Auto e36 2.0 sedans, Eur 250
Dugas: pareizās bezšuvju trubas + kvadrātcaurule beņķiem + 3mm bieza paplāksne dugām un beņķu stiprinājmiem = Eur 180
Dugas: cauruļu locīšana: Eur 70 , metinu pats- savu darbu nerēķinu.
Riepas: eur 25 gab + kameras
Karkasa sertificēšana+ sporta auto pase ~ Eur 50
Tātad aptuveni Eur 200 paliek visiem mazajiem niekiem- auto savešanai tehniskā kārtībā, masas slēdzis, bubļu sargi, utt.
Ja visu ražo pats, tad Eur 900 pilnīgi noteikti iekļaujās.
Ja kādam interesē, kur, ko, pa cik, kā - droši PM !
p.s. 333 trasē otrā maija rallijkrosa/folkreisa pasākumā nu jau bija 5 RWD braucēji- žēl, ka savējo nepaspēju uzbūvēt. Savai atsevišķai ieskaitei ir nepieciešami 6 braucēji.
Nav tik traki ar tām izmaksām- ja nav slinkums taisīt pašam, tad ir viss ok. Pats šobrīd esmu auto būvēšanas procesā.
Tāds rupjš aprēķins:
Auto e36 2.0 sedans, Eur 250
Dugas: pareizās bezšuvju trubas + kvadrātcaurule beņķiem + 3mm bieza paplāksne dugām un beņķu stiprinājmiem = Eur 180
Dugas: cauruļu locīšana: Eur 70 , metinu pats- savu darbu nerēķinu.
Riepas: eur 25 gab + kameras
Karkasa sertificēšana+ sporta auto pase ~ Eur 50
Tātad aptuveni Eur 200 paliek visiem mazajiem niekiem- auto savešanai tehniskā kārtībā, masas slēdzis, bubļu sargi, utt.
Ja visu ražo pats, tad Eur 900 pilnīgi noteikti iekļaujās.
Ja kādam interesē, kur, ko, pa cik, kā - droši PM !
p.s. 333 trasē otrā maija rallijkrosa/folkreisa pasākumā nu jau bija 5 RWD braucēji- žēl, ka savējo nepaspēju uzbūvēt. Savai atsevišķai ieskaitei ir nepieciešami 6 braucēji.
"Tātad aptuveni Eur 200 paliek visiem mazajiem niekiem- auto savešanai tehniskā kārtībā, masas slēdzis, bubļu sargi, utt."
Mazie nieki, kuri netika pieminēti - krēsls, stūre, jostas.
Mazie nieki, kuri netika pieminēti - krēsls, stūre, jostas.
Tie tiešām nav mazie nieki, jo tie pirkšanas gadījumā paliek Tev... tātad neskaitās iekšā tajos 900 eur.
Ar mazajiem niekiem es domāju: masas slēdzis, gabarīta un bremžu lampas, bāka (var būt pašizgatavota- jābūt vienvirziena vārstam, lai apgāšanās gadījumā degviela netek ārā), metāla restes/monolītais polikarbonāts/vai vienkārši līmplēve uz oriģinālajiem sānu stikliem.
p.s. Otrais auto ražošanā folkreisam- sēdeklis, siksnas, sānu tīkls- mantojumā no pirmā auto palika.
Beņķis ar beigušos homo: Eur 100
Siksnas ar homo (arī va ar beigušos homo) Eur 109
Tīkls sānā: Eur 35 jauns.
Ar mazajiem niekiem es domāju: masas slēdzis, gabarīta un bremžu lampas, bāka (var būt pašizgatavota- jābūt vienvirziena vārstam, lai apgāšanās gadījumā degviela netek ārā), metāla restes/monolītais polikarbonāts/vai vienkārši līmplēve uz oriģinālajiem sānu stikliem.
p.s. Otrais auto ražošanā folkreisam- sēdeklis, siksnas, sānu tīkls- mantojumā no pirmā auto palika.
Beņķis ar beigušos homo: Eur 100
Siksnas ar homo (arī va ar beigušos homo) Eur 109
Tīkls sānā: Eur 35 jauns.
Par vakar Brenguļos notikušo otro šī gada folkreisa vasaras posmu:
http://www.autocross.lv/AC3/folkreissau ... esalnieks/
Un arī bildes:
http://4rati.lv/foto-galerija/laf-folkr ... brengulos/
http://www.autocross.lv/AC3/folkreissau ... esalnieks/
Un arī bildes:
http://4rati.lv/foto-galerija/laf-folkr ... brengulos/
Visiem, kuri gaidīja RWD klases kvorumu:
http://www.autocross.lv/AC3/autokrossfo ... zkrauklei/