Rīgas ziemas kauss
Jārasa lai māca braukt.
Es parasti ar pa vidu kuļos
Es parasti ar pa vidu kuļos
māriņš rakstīja:Voldemārs, kā parasti priekšā
Viņš kaut kādu Racing dopingu lieto visdrīzāk
Pirmais brauciens īstenība bija jāgāž, nevis jānoripina, kā es to izdariju. Saķere tad bija diezgan laba, pēc tam bija ledus spogulis, nācās pa malām meklēt kaut kādu saķeres kripatu. Divas reizes viena un tajā paša vietā viena un tā pati kļūda.
Vislabāk patika pēdējais brauciens, braucu drošāk un jau ar sānslīdēm.
Tā parasti ir, ka pirmajā braucienā vēl ir saķere un otrajā vairs nav, jo viss noslidināts.riebeklis rakstīja:Pirmais brauciens īstenība bija jāgāž, nevis jānoripina, kā es to izdariju. Saķere tad bija diezgan laba, pēc tam bija ledus spogulis, nācās pa malām meklēt kaut kādu saķeres kripatu. Divas reizes viena un tajā paša vietā viena un tā pati kļūda.
Vislabāk patika pēdējais brauciens, braucu drošāk un jau ar sānslīdēm.
Ir jau daļa rezultātu, var palūrēt FB.com
Nebija jau kur atspiesties! visur tikai kerbi vai riepas.Kristaps85 rakstīja:Smagi priekšā
tik īsā trasē likt iekšā par 2,6sec un pārējiem pa 10, 20 sec ir dirsā daudz
Pieļauju ka brauc maksimāli atspiežoties visur kur vien var esmu skatijies šitās ziemas auto gonkas kur brauc ar bezradžu riepām, pilnīgi nebaudāms pasākums (skatītājiem)
Viņš vienkārši ātri saprata, kur saķere ir vairāk!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nekur neatspiedos, tik pāris reizes spoguļus pielocīju roteros
Un pārsvars lielāks kā reiz man bija 3. un 4. braucienā, attiecīgi 10 un 7.8 sek. Tā sailun riepa ir ļoti laba, arī RWD klasē paliku ceturtais no 36 ar visu to, ka visus braucienus tur braucu klases beigu galā pa visslidenāko trasi. Sailun klasē gan iegrieza stulba kļūda 2. braucienā un paliku otrais neraugoties uz to ka biju pārliecinoši ātrākais :(
Tiekās 2. posmā - sailun klasē vismaz vairs nav attaisnojuma ka kādam ir labākas riepas, varam redzēt kurš cik labi brauc
Kompaktam ir 185/60R15, tā ka arī nekāds kosmosa nedabūjamais izmērs man nav
Un pārsvars lielāks kā reiz man bija 3. un 4. braucienā, attiecīgi 10 un 7.8 sek. Tā sailun riepa ir ļoti laba, arī RWD klasē paliku ceturtais no 36 ar visu to, ka visus braucienus tur braucu klases beigu galā pa visslidenāko trasi. Sailun klasē gan iegrieza stulba kļūda 2. braucienā un paliku otrais neraugoties uz to ka biju pārliecinoši ātrākais :(
Tiekās 2. posmā - sailun klasē vismaz vairs nav attaisnojuma ka kādam ir labākas riepas, varam redzēt kurš cik labi brauc
Tu par to braucienu, kuru finišēji atpakaļgaitā?h2o rakstīja:Nekur neatspiedos, tik pāris reizes spoguļus pielocīju roteros
Jap, pēdējie 30 metri atpakaļgaitā, bet klasē tāpat trešā vieta braucienāKikaps rakstīja:Tu par to braucienu, kuru finišēji atpakaļgaitā?h2o rakstīja:Nekur neatspiedos, tik pāris reizes spoguļus pielocīju roteros
Tur gan man arī tā uzvara palika, stulbais kompakts kas pie maza leņķa jau metas riņķi
KO?h2o rakstīja: Jap, pēdējie 30 metri atpakaļgaitā, bet klasē tāpat trešā vieta braucienā
Tur gan man arī tā uzvara palika, stulbais kompakts kas pie maza leņķa jau metas riņķi
Nē, nu kas tāds man prātā neienāktu, bet laikam pareizākais risinājums tādā situācijā.
skats bija labs. Es biju pēdējais pirms finiša - stāvēju ar dzelteno karogu rokās un domāju - ko tagad?riebeklis rakstīja:KO?h2o rakstīja: Jap, pēdējie 30 metri atpakaļgaitā, bet klasē tāpat trešā vieta braucienā
Nē, nu kas tāds man prātā neienāktu, bet laikam pareizākais risinājums tādā situācijā.
Bet nebija pirmais gadījums, kad pie sevis kādam no Jums teicu "brauc, brauc, brauc, BRAUC!!!" (lai neizčakarētu nākamajam braucienu, dzeltenos karogus rādīja tikai tad kad tiešām, tiešām vajadzēja "
Tas normāli. Druvas lidlaukā ar bija tāda konfigurācija, ka pirms finiša diezgan plats roteris un par cik liels ātrums viņā, tad daudzi finišēja vai nu atpakaļgaitā vai pilnīgi plakaniski.Kikaps rakstīja:skats bija labs. Es biju pēdējais pirms finiša - stāvēju ar dzelteno karogu rokās un domāju - ko tagad?riebeklis rakstīja:KO?h2o rakstīja: Jap, pēdējie 30 metri atpakaļgaitā, bet klasē tāpat trešā vieta braucienā
Bet nebija pirmais gadījums, kad pie sevis kādam no Jums teicu "brauc, brauc, brauc, BRAUC!!!" (lai neizčakarētu nākamajam braucienu, dzeltenos karogus rādīja tikai tad kad tiešām, tiešām vajadzēja "
Tā laikam bija visstulbākā sajūta, kad jūti, ka kādam izčakarēsi braucienu, pati 3.braucienā beigās sagriezos un jutos stulbi
Es vienam šitā izglābu braucienu.evaaa rakstīja:Tā laikam bija visstulbākā sajūta, kad jūti, ka kādam izčakarēsi braucienu, pati 3.braucienā beigās sagriezos un jutos stulbi
Sagriezos, viņam novicināja dzelteno karogu un dabuja pārbraucienu, bet pats pirms tam kaut ko bija kļūdijies.
Čalis dikti priecīgs bija par to, ka dabuja pārbraukt.
Es pēdējā braucienā apdzinu, bet nevajadzēja, būtu pārbrauciens
Lielākā spriedze bija kad pēdējā līkumā pamēģināju ārmalu, un ievilka tajā dziļajā pūderī + zeme, likās ka tur arī norakšos ar ratiem gaisā, bēt nekā, kā raķete izlidoja ārā kompakts
M Power or no power..
Ar normālu riepu jau izvelk.A bit rakstīja:Lielākā spriedze bija kad pēdējā līkumā pamēģināju ārmalu, un ievilka tajā dziļajā pūderī + zeme, likās ka tur arī norakšos ar ratiem gaisā, bēt nekā, kā raķete izlidoja ārā kompakts
Kā vispār ir ar to finišēšanu atpakaļgaitā? Neviens no rīkotājiem neko nesaka? Vienkārši pašam pirmajā braucienā tas pats variants. Tikai par cik nebiju pārliecināts metu ripā lai finišu šķērsotu ar putnu pa priekšu. Pirmā doma gan bija ka jādod līdz galam reversāh2o rakstīja:Jap, pēdējie 30 metri atpakaļgaitā, bet klasē tāpat trešā vieta braucienāKikaps rakstīja:Tu par to braucienu, kuru finišēji atpakaļgaitā? [emoji38]h2o rakstīja:Nekur neatspiedos, tik pāris reizes spoguļus pielocīju roteros
Tiekās 2. posmā - sailun klasē vismaz vairs nav attaisnojuma ka kādam ir labākas riepas, varam redzēt kurš cik labi brauc [emoji38]
Tur gan man arī tā uzvara palika, stulbais kompakts kas pie maza leņķa jau metas riņķi [emoji38]