Formula 1
Nezinu visi baigi saka ka nav tik interesanti kā agrāk, istenībā iebilstu, itīpaši šosezon, kad f1 brauc ar turbo motoriem un nekas nav prognozējams.
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
iepriekšējā sezona bija totāls boorings..... šogad liekas, būs inčīgāk kā jau Armando teica
nu pirmā gonka nebija tik interesanta,kā solīja Bet prieks kad pirksts izstājās
Pirksts? wdfb?
Es sapratu prieks par Rosbergu kā ex Šūmja komandas biedru beidzot arī šiem maśīna smuka.
Merši pašlaik ir pārāki
Nu cerams, ka nesāks neveiksmes vajāt šos.
Vakar tieši kkas man ar tv notika un visu dienu negāja, tad vēl internets pazuda, karoče neko neredzēju..
Bet Vetelu varētu mazliet aizstāvēt, džeks tomēr arī bez Formulas ir bijis ātrs arī citur, nav jau tikai Red Bul labā formula bijusi, bet nu to jau šosezon redzēsim
Bet Vetelu varētu mazliet aizstāvēt, džeks tomēr arī bez Formulas ir bijis ātrs arī citur, nav jau tikai Red Bul labā formula bijusi, bet nu to jau šosezon redzēsim
Neviens jau nenoliek viņu kā braucēju.... vnk kā skatītājam drusku apnicis tas red bull.
Kad čalis izstājās jau 5 aplī,visi līdzjutēji tā piriecājās,čalim tā negāja,vēl ņēma un nogruzīja vēl vairāk
Varētu Biķerniekos viens posms būt
Pārāk nelīdzena un novecojusi priekš F1Ridlihs rakstīja:Varētu Biķerniekos viens posms būt
Labs video
F1 beidzot būs atkal interesants pēc pēdām sezonām kuras ar vienu aci skatījos ar otru darīju ko citu.
F1 beidzot būs atkal interesants pēc pēdām sezonām kuras ar vienu aci skatījos ar otru darīju ko citu.
šitā sezona vsm nebūs "pirksta" zīmē
kā Tu esi uzēdies uz tā vārda
viņš man besī