drifts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 55
- chevron_right
Treniņš šodien labs. no 5 reizem 2 iznāca nesagriezties
pavērās jautājums, cik spiedienu jāpūš aizmugurējā riepā?
p.s. 344 compacts slims. nelabi palika no dūmiem sēžot astē.
Bet labi tureejies liidz, jamaacas paarmetieni un buus ok!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Iet iespaidiigi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Izskatās ļoti labi!
njām, AJ labi izskatījās, tāpat kā vēl daži! Pašam arī patika, pirmā reize pa stadionu, trase ok, tikai vot kaut ko jāizdomā ar to auto!
njā, daudz arī skaistu eksemplāru - bildes gaidam 6dienu ar nepacietiibu
sirmaiz rakstīja:Treniņš šodien labs. no 5 reizem 2 iznāca nesagriezties
2.2 aizmugurē.
Jā, treniņš bija super.
sirmaiz rakstīja:Treniņš šodien labs. no 5 reizem 2 iznāca nesagriezties
Piekare pa cieto?
Nu riepu spiedienu vajag zināt lai maksimāli dzīvību dabūnu ārā no riepām, un lai garajos līkumos ātrumu dabūtu.
Ar pārmetieniem problēma dēļ profesionalitātes. coilas it kā arī pamīkstas, bet domāju tur mana paša vaina. un bloķis dīvainā kārtā vispār negaudoja.
Ar pārmetieniem problēma dēļ profesionalitātes. coilas it kā arī pamīkstas, bet domāju tur mana paša vaina. un bloķis dīvainā kārtā vispār negaudoja.
Vakar visu laiku vizinājies gar degunu, bet neredzēju, ne cik augstas riepas, ne cik mīksts Tev viņš trasē. :)
uz treniņiem bija sapūsts 2,5. 195/65 r15Ruu rakstīja:Vakar visu laiku vizinājies gar degunu, bet neredzēju, ne cik augstas riepas, ne cik mīksts Tev viņš trasē. :)
nekas, 5dien jābrauc pie spices uz laukumiņu pataisnot rokas, jo biķerniekos noteikti atkal sanāks vairāk stāvēt nekā braukt
uzreiz varu pateikt, ka jāmeklē ir 195/50, būs vieglāk! Patestē! tas bija optimalais izmērs lai ar 323,328 vareetu gāzt pa trasi, un meklē 3.45-3.64 reduktoru un metini tik kopā! un viss buussirmaiz rakstīja:uz treniņiem bija sapūsts 2,5. 195/65 r15Ruu rakstīja:Vakar visu laiku vizinājies gar degunu, bet neredzēju, ne cik augstas riepas, ne cik mīksts Tev viņš trasē. :)
nekas, 5dien jābrauc pie spices uz laukumiņu pataisnot rokas, jo biķerniekos noteikti atkal sanāks vairāk stāvēt nekā braukt
Vairāk kompotus trasē!!!
Pamēģini zemākas riepas, 65 jau baloniņi. 195/50 pamēģini vai 55 un būs tip top!
p.s. Drifteris esmu tikai teorētiski..
p.s. Drifteris esmu tikai teorētiski..
Kuram te iapsi neizdevas?
Devils!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 55