drifts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 55
- chevron_right
aizdomīgi, kas notiek tagad, kad dod iespēju Gvidim atsist uzvaru braucienā!
Jap..... kronis visam un Gvido arī tiek uz top4 ...
eedc nolikumā ir minēts, ka pēc brauciena var ar onboard video vērstie ar protestu, šoreiz video esot bijis skaidri redzams kā graudiņš vien reiz iemet ar roceni un uzreiz atkal rauj turot, dēļ šis kļūdas kļūdījās Elksnis, viss tur chotka. fear and square...
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Uzskatu ka viss godiigi! Man ljoti patiik kaa brauc Puxxx ,bet Gvido ir krietni aatraaks un labaaks par vinju! Un jebkursh no mums ja buutu trasee Gvido vietaa un zinaatu ,ka vinjam taisniiba ietu striideeties! Paarbrauciens saliek visu savaas vietaas! Ja Puxx buutu labaaks ,tad arii paarbraucienaa vinjam to vajadzeeja pieraadiit
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkāns +1
Piebilde:
Normāls iemetiena ātrums ir 135kmh +++ uz augšu. diemžēl puxxxam vēl daudz jātrenējās un viņš tiešām nav tik ātrs!!! viņam bija max 125kmh iemetiens.
Edit: pat kompaktam patstāvīgais iemetiens ir ap 143kmh bez kompresoriem, bez nekā.
Piebilde:
Normāls iemetiena ātrums ir 135kmh +++ uz augšu. diemžēl puxxxam vēl daudz jātrenējās un viņš tiešām nav tik ātrs!!! viņam bija max 125kmh iemetiens.
Edit: pat kompaktam patstāvīgais iemetiens ir ap 143kmh bez kompresoriem, bez nekā.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Nu ja Bluss butu Puxxx vietā , tad nekādu pārbrauciena nebūtu , kā jau powerā viens minēja
Ja pareizi sapratu tad Puxx iemetiens bija 117km/h Gvido ap 150
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Es par treniņu iemetieniem, bet nu jebkurā gadījumā lēnāk.
e36stajam jāuzvar!
Smuki Gvido vinēja e36 power!
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Nez, cik objektīvi ir tie tiesneši!?
Finaals un pirmaa vieta paraadiija , ka Gvido ir labaakais!
Tapeec ,ka tas ir krievu pasaakums ,kursh notiek muusu trasee!cipruss18 rakstīja:a kapec jadod komentet krievam?
tad varbut vajadzeja internacionalaja valoda labak laist nevis krievu??!!
ar kompatu pa brugji
Tas bija pasākuma organizētājs un palīgs viņam bija Felix, kuram mašīna nav pabeigta vēlcipruss18 rakstīja:a kapec jadod komentet krievam?
bija arī angļu, tā arī nesapratu kāpēc to nevarēja redzēt nekurcipruss18 rakstīja:tad varbut vajadzeja internacionalaja valoda labak laist nevis krievu??!!
Be ja jau tas ir krievu pasaakums ,tad kapeec veel vinjiem vinjsh buutu jaavada kautkaadaa citaa valodaa????????cipruss18 rakstīja:tad varbut vajadzeja internacionalaja valoda labak laist nevis krievu??!!
tapec ka tas nav vinju valstii varbut??
nu hvz vai butu kruta ja tu taisi pasakumu piemram UK un vadi latvieshu valodaa
nu hvz vai butu kruta ja tu taisi pasakumu piemram UK un vadi latvieshu valodaa
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26