Minišoseja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right
piemirsu par ķiveri un nosedzošu apģērbu..cimdi ir vēlami bet ne obligātiBUKSTINSH rakstīja:Cik no vakardienas sapratu, lai brauktu treniņu nevajag ne licenzi, ne apdrošināšanu ne medicīnisko..vnk samaksā un gāz, auto jābūt tādam lai nejūk ārā un ar normālām riepām, var būt bez skates un octas..Imagine rakstīja:Lai brauktu treniņu, nevajag ne apdrošināšanu ne ārsta izziņu, tā ir?
Ko tad vispār vajag lai startētu treniņā? Ķivere, cimdi, vajadzīgi treniņā?
Vakar viens teica vienu, bet otrs kaut ko citu, tapēc nesapratu.
Ok, paldies.
riebeklis rakstīja:Negribētos braukt kopā ar Evo, labāk ar "sulas pakām" , ceru ka bus braukšanas sesijās daudz maz pēc klases.
par kompotu ar izvīlētu 1.6 zini?
bet cik skatos, no foruma normāls bariņš novāksies
Stāsti sīkak!Eglitis rakstīja:riebeklis rakstīja:Negribētos braukt kopā ar Evo, labāk ar "sulas pakām" , ceru ka bus braukšanas sesijās daudz maz pēc klases.
par kompotu ar izvīlētu 1.6 zini?
bet cik skatos, no foruma normāls bariņš novāksies
neko baigi nemācēšu pateikt, tik to, ka paziņa, kas brauc jau lkm 4 gadus, stāstīja par kompotu ar 1.6, kurš izdara m50 stokkeri kikaps gan jau zinās kaut ko pastāstīt
laikam zinu, par ko runa, bet tas jau ir pilnīgs sporta auto & atbilst super 1600 prasībām. Kumho challenge mašīna, šķietami.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Kivere, cimdi, garais apģērbs, apdrošināšana obligāta treniņiem.Imagine rakstīja:Lai brauktu treniņu, nevajag ne apdrošināšanu ne ārsta izziņu, tā ir?
Fuck the fuel economy!
Apdrošināšanu var nokārtot pie:Infeasible rakstīja:Kivere, cimdi, garais apģērbs, apdrošināšana obligāta treniņiem.Imagine rakstīja:Lai brauktu treniņu, nevajag ne apdrošināšanu ne ārsta izziņu, tā ir?
Laine Igaune
SIA ''GD AUTO''
tel. 27099959
e-pasts: [email protected]
NU kaa gaja? Iespaidi lieliski man, gonkot uz ielas ir suds!
Trajektorijas, trajektorijas, trajektorijas Vel vajag patrennēties, bet priekš pirmās reizes nebija slikti :)riebeklis rakstīja:NU kaa gaja? Iespaidi lieliski man, gonkot uz ielas ir suds!
Kam bij tas zilais sedans? Nav tas 540i ex 32M3.0?
Vot čalis ar Nr 11 - zaļa kupeja, brauca reāli kruti. Un pēdējā braucienā kompakts tumši zaļais arī labi nobrauca.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Zilais sedans ir lietotāja A_C ex 540i 3.0
Ar viņu brauca laipinieks, bet beigās sanāca šaizīte ar radiatoru.
Šogad man kā skatītājam baigi nagi niezēja, gribās izgāzt
Par sevi godigi teikshu, nekadu trajektoriju, tikai haotiska braukshana un bremzeshana super super paragriKikaps rakstīja:Trajektorijas, trajektorijas, trajektorijas Vel vajag patrennēties, bet priekš pirmās reizes nebija slikti :)riebeklis rakstīja:NU kaa gaja? Iespaidi lieliski man, gonkot uz ielas ir suds!
Kam bij tas zilais sedans? Nav tas 540i ex 32M3.0?
Vot čalis ar Nr 11 - zaļa kupeja, brauca reāli kruti. Un pēdējā braucienā kompakts tumši zaļais arī labi nobrauca.
Tagad tikai jasalabo tehniskas kibeles, jaatvieglo auto, jasagaida koili un jatrenejas
Nu izmēģināts ir. Arī nekādu trajektoriju, bremzēju agri. Ir skaidrs ka daudz jābrauc uz riepu robežas, tādēļ tās vajag labas. Nevaru izdomāt vai sacensībās arī braukt ar ziemenēm un svarku reduktorā, vai izlaist sacenes un gatavoties nopietnāk nākamajai reizei.
Ja finanses atļauj, tad brauc. Es arī braucu ar svarku reduktora, trasē pašlaik īsti netraucē. Nākotnē gan būtu ideāli uzlikt strādājošu LSD. Nakamā reize jau rītImagine rakstīja:Nu izmēģināts ir. Arī nekādu trajektoriju, bremzēju agri. Ir skaidrs ka daudz jābrauc uz riepu robežas, tādēļ tās vajag labas. Nevaru izdomāt vai sacensībās arī braukt ar ziemenēm un svarku reduktorā, vai izlaist sacenes un gatavoties nopietnāk nākamajai reizei.
edzis rakstīja:Zilais sedans ir lietotāja A_C ex 540i 3.0
Redzēju tavu auto. Kas ar BMW, kāpēc vispār postē kaut ko forumā? Skrūvē auto!
Nevarēju neielikt rezultātus. Nedaudz nepareizi Laipniekam norādīts auto. Braukts ar drifta savirzi un metināto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas spogulītis
Jā.....tas sasodītais spogulis- nācās nobraukt malā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right