drifts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 55
- chevron_right
šodien biķerniekos ir trenniņš?
Cik sapratu, Lt All stars būs pa ielām? ir kāds bijis, vai zin, kā tur ir ar piedāvājumu skatītājiem novietot savu pakaļu kur, jeb, vai visi stāv uz ielas un skatās? uz jumtiem māju mošk ir kas sadomāts?
nopRENIO rakstīja:šodien biķerniekos ir trenniņš?
Man interesē tieši tas pats, tik visi baigi skopi ar info...Ridlihs rakstīja:Cik sapratu, Lt All stars būs pa ielām? ir kāds bijis, vai zin, kā tur ir ar piedāvājumu skatītājiem novietot savu pakaļu kur, jeb, vai visi stāv uz ielas un skatās? uz jumtiem māju mošk ir kas sadomāts?
Ar cik lielu motoru ta palielam vispar var sakt kaut ko macities driftot, pagaidam tikai ar 1.8 esmu pa slapju asfaltu slidinajies un uz sausa nekas nesanaks
m52b28, nu sliktākajā gadījumā m50b25
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
tad nav taka vajag plikas riepas lai uz sausa asfalta samestu tadu labu gablu?
Riepām protams ir liela nozīme. Bet labiem gabaliem vajag vienkārši lielāku ātrumu iemetienā Bet nu teikšu kā liekas - pa sausu arī ar 2.5 un 2.8 jāmāk driftot. Negrib baigi tā pakaļa rauties uz sāniem kā pa slapju.
Sametini reduktoru un močī es sāku kko ākstīties ar savu 2,0 kad man bij, un kkas arī sanāca, ja ļoti grib tad visu var itīpaši ja ir metinātais virsūjusii rakstīja:Ar cik lielu motoru ta palielam vispar var sakt kaut ko macities driftot, pagaidam tikai ar 1.8 esmu pa slapju asfaltu slidinajies un uz sausa nekas nesanaks
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
motora jauda ir ļoti stiepts jēdziens. Apskaties kā Japīšos 1.6 korolas krāmē. Protams, ka iesācējam vieglāk, ja jaudai ir rezerve. Toties mācoties ar nemotoru, daudz ātrāk sapratīsi savas kļūdas un to, ka driftā ir vajadzīgs ātrums, ja nav jaudas. Pārsēžoties uz ko jaudīgāku būs daudz vieglāk, ja zināsi pamatus.
2.8 priekš ielas un street klases ir pilnīgi pietiekami. Tā kā turpini šļūkāt ar to 1.8 pa slapju, kamēr uzaugs pārliecība un ieliksi/nopirksi, ko lielāku.
edit: iepumpē riepās lielāku spiedienu, lai labāk slīd.
Nodilušas riepas, jo vairāk spied gāzi, jo vairāk pakaļa aizslīd
Labas riepas, jo vairāk spied gāzi, jo vairāk pakaļu velk ārā no līkuma.
2.8 priekš ielas un street klases ir pilnīgi pietiekami. Tā kā turpini šļūkāt ar to 1.8 pa slapju, kamēr uzaugs pārliecība un ieliksi/nopirksi, ko lielāku.
Disku pulēšana, krāsošana, restaurēšana - PM
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
Varbut jus zinat kur kads stavlaukums kur var paslidinaties jo vinigo kur zinu ir pie salaspils tads normala izmera un kur masinas reti loti stav!
Pilnībā piekrītu, pa slapju laiku ar nemotoru var normāli krāmēt. Liekas ka jaudas ir ļoti daudzKristapsA rakstīja:motora jauda ir ļoti stiepts jēdziens. Apskaties kā Japīšos 1.6 korolas krāmē. Protams, ka iesācējam vieglāk, ja jaudai ir rezerve. Toties mācoties ar nemotoru, daudz ātrāk sapratīsi savas kļūdas un to, ka driftā ir vajadzīgs ātrums, ja nav jaudas. Pārsēžoties uz ko jaudīgāku būs daudz vieglāk, ja zināsi pamatus.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
normali kramet..
taču protams jaatceras vienu - bez bloķa ielikt šķērē līkumā var, taču tas nekad nebūs ne uz pusi tik droši un pašam patīkami kā ar bloķi.
Jā, vienritenis mēdz izspēlēt nelabus jokus. :/
kadam ir infa kad treninji street klasei planojas?
cik papētīju, būs pa ielām un cilveki pārsvarā tusē gar ielas malu. kaut kad bijis esot bijusi iespēja skatīties no jumta kāda, bet nu tas tā.Veilers rakstīja:Man interesē tieši tas pats, tik visi baigi skopi ar info...Ridlihs rakstīja:Cik sapratu, Lt All stars būs pa ielām? ir kāds bijis, vai zin, kā tur ir ar piedāvājumu skatītājiem novietot savu pakaļu kur, jeb, vai visi stāv uz ielas un skatās? uz jumtiem māju mošk ir kas sadomāts?
mošk Lietuvas posmu jālaiž garam un jāgāž uz Polijas noslēgumu.
Piektdien rullītī Latvijas drifta posma ietvaros būs vakarā treniņi no 17:00 man liekas pat bij!poweredbygirts rakstīja:kadam ir infa kad treninji street klasei planojas?
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Vari netiasities uz poliju, polija atcelta, lietuvā pēdējais šā gada drift all stars posms.!Ridlihs rakstīja:cik papētīju, būs pa ielām un cilveki pārsvarā tusē gar ielas malu. kaut kad bijis esot bijusi iespēja skatīties no jumta kāda, bet nu tas tā.Veilers rakstīja:Man interesē tieši tas pats, tik visi baigi skopi ar info...Ridlihs rakstīja:Cik sapratu, Lt All stars būs pa ielām? ir kāds bijis, vai zin, kā tur ir ar piedāvājumu skatītājiem novietot savu pakaļu kur, jeb, vai visi stāv uz ielas un skatās? uz jumtiem māju mošk ir kas sadomāts?
mošk Lietuvas posmu jālaiž garam un jāgāž uz Polijas noslēgumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 55