drifts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 55
- chevron_right
Čau visiem!
Tad nju tiem, kam nopietni gribētos paslīpēt pa biķerniekiem vēl šogad pirms sniega kaudzes līdz ceļiem, pa kartingu trasi, dodiet man ziņu PM.
Jo būs iespēja, privāti iepriekš ar mani sazinoties (jo ir jātiek galā ar finansēm par trasi jau laicīgi tātad max līdz ceturdienai ir jānodod man personīgi naudiņa jau par trasi!) paslī'pet pa biķernieku kartingu trasi nākamsvētdien (02.11.2014) no plkst: 12:00-14:00... plānoju uz 15eiro no mašīnas u tām divām stundām, ja savāksies plānoto mašīnu skaits :)
Tiekās!
DIEMŽĒL PLĀNI MAINĀS DĒĻ BIĶERNIEKU TRASES REKONSTRUKCIJAS SĀKOT NO ŠĪS NEDĒĻAS DIEMŽĒL VAIRS NEĪRĒ TRASI DRIFTAM
Tāpēc tie kas vēlas var vienkārši pievienoties svētdien (02.11.2014) paslīpēšanai pa Rullīti (Jelgavā), tiekamies 11:15-11:30 vienības gatves maximas placītī (tai maximai kur blakus MC donalds) un dodamies kopā uz Rullīti paplēst riepas kopīgi Tur maksā 20eiro uz visu dienu cik uziet cik ir riepas un benzīns tik var gāzt! Tākā tiem, kam ir vēlme droši pievienojas!
Tad nju tiem, kam nopietni gribētos paslīpēt pa biķerniekiem vēl šogad pirms sniega kaudzes līdz ceļiem, pa kartingu trasi, dodiet man ziņu PM.
Jo būs iespēja, privāti iepriekš ar mani sazinoties (jo ir jātiek galā ar finansēm par trasi jau laicīgi tātad max līdz ceturdienai ir jānodod man personīgi naudiņa jau par trasi!) paslī'pet pa biķernieku kartingu trasi nākamsvētdien (02.11.2014) no plkst: 12:00-14:00... plānoju uz 15eiro no mašīnas u tām divām stundām, ja savāksies plānoto mašīnu skaits :)
Tiekās!
DIEMŽĒL PLĀNI MAINĀS DĒĻ BIĶERNIEKU TRASES REKONSTRUKCIJAS SĀKOT NO ŠĪS NEDĒĻAS DIEMŽĒL VAIRS NEĪRĒ TRASI DRIFTAM
Tāpēc tie kas vēlas var vienkārši pievienoties svētdien (02.11.2014) paslīpēšanai pa Rullīti (Jelgavā), tiekamies 11:15-11:30 vienības gatves maximas placītī (tai maximai kur blakus MC donalds) un dodamies kopā uz Rullīti paplēst riepas kopīgi Tur maksā 20eiro uz visu dienu cik uziet cik ir riepas un benzīns tik var gāzt! Tākā tiem, kam ir vēlme droši pievienojas!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Sabinchix - 27 Okt 2014, 13:57, kopā labots 1 reizi.
Tikai 15 Eur
Piedāvājums labs, bet es gan ar savu motoru pagaidīšu ziemu
Piedāvājums labs, bet es gan ar savu motoru pagaidīšu ziemu
Ja novērsīšu vienu ķibeli nissanam pēc vakardienas treniņa, pievienošos 7dien.
pašlaik neko nevaru pateikt.
crapworks
Viņam kā Ferrari verās lukturi jā? Krutapusdzivais rakstīja:Ja novērsīšu vienu ķibeli nissanam pēc vakardienas treniņa, pievienošos 7dien.
Nevis kā Ferrari bet kā Nissanam
http://static.cargurus.com/images/site/ ... 43399.jpeg
http://static.cargurus.com/images/site/ ... 43399.jpeg
ta bus bikeros so gad ?
nu info sekošot, bet es tā sapratu
Šogad vairs nē, trase iet uz rekonstrukciju.Maxtouring rakstīja:ta bus bikeros so gad ?
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Kas tas pa mulkibam ziema asvaltu lies jaunu???
nu pazvani un uzjautā trases īpašniekam, lai tev sīkāk pastāsta ja jau tev ir tik liela intereseBmwM3 rakstīja:Kas tas pa mulkibam ziema asvaltu lies jaunu???
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
nu tad visi uz Vosa ezers
Nu nezinu gan, latvian drifts man šodien teica, ka itkā varēšot, tik radzes vajadzēs!
nu tā "afiša" ir svaiga , tā kā viss tieši gan jau notiks !!!
a cik tas maksa ?
ja kadas 5 mašīnas nobrauks ar zaģiem, nepaliks baigās rises?
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
ar zāģiem driftēt var tikai uz ezera
loģiski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41