Minišoseja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 12
- chevron_right
Pašam gribētos pamēģināt. Pēc video jau izskatās diezgan interesanti tādiem daily driveriem kā man.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tikai būtu uzreiz pie lielajiem puikām jo sāku likt M52B25 kompaktā. [emoji23]
Arī vakar pirmoreiz nogāzu, secinājumi diezgan loģiski- vajag riepas un cietu hadeni uuuuun .... 2.8
visiem tiem, kas grib pamēģināt, silti iesaku sākt ar riepām. pašam vakar bija kaut kādas 08 gada bravuris priekšā- pilnīgas auzas, purnu pazaudeeju bieži pakaļā 10 gada mškas, kas 90 grādu līkumā pirms katla( slimnīcas līkums viņš officiāli saucās? ) vnk tinās, pēc pirmā brauciena sevi lādēju, ka neaizbraucu pakaļ slikiem.... bet savādāk, pasākums zuper, smaids līdz ausīm. uz gonku netieku, tiekamies maijā
visiem tiem, kas grib pamēģināt, silti iesaku sākt ar riepām. pašam vakar bija kaut kādas 08 gada bravuris priekšā- pilnīgas auzas, purnu pazaudeeju bieži pakaļā 10 gada mškas, kas 90 grādu līkumā pirms katla( slimnīcas līkums viņš officiāli saucās? ) vnk tinās, pēc pirmā brauciena sevi lādēju, ka neaizbraucu pakaļ slikiem.... bet savādāk, pasākums zuper, smaids līdz ausīm. uz gonku netieku, tiekamies maijā
Arī pirmo reizi biju, patika ļoti, centīšos rīt arī piedalīties
Fuck the fuel economy!
Neaizmirstam registreties sacensibam - http://www.auto24.lv/minisoseja/?p=registration
Pasākums patika, bija interesanti, saprasts, ka vēl jāmācās un jāmācās
Satikti daži forumisti
Satikti daži forumisti
Fuck the fuel economy!
Pasakums lielisks, nesapratu kapec bija aizkershanas sakuma un kapec top 3 nevar uz starta nostaties Bet nu lab ka viss aizgaja :)Infeasible rakstīja:Pasākums patika, bija interesanti, saprasts, ka vēl jāmācās un jāmācās
Satikti daži forumisti
Satiku daudzus ieprieksja treninja iepazitos, vardus, nikus neatceros :(
Man jamacas 10 reiz vairak par visiem
Tas hondas aiziet man garam ka stavosham
Atradis par ko satraukties
1 autošosejas honda, viena sporta honda, viena turbo honda & divas vienkārši b16 - ar tādām 2.0 nav ko kasīties.
1 autošosejas honda, viena sporta honda, viena turbo honda & divas vienkārši b16 - ar tādām 2.0 nav ko kasīties.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Es nesatraucos, es vnk smejos :) Centos visus delikati palaist garam, ne vienmer smuki sanaca, bet nekasKikaps rakstīja:Atradis par ko satraukties
Kikaps kura trases vieta tu atradies?
facebook, forums.Infeasible rakstīja:Kur skatīties rezultātus mājaslapā?
13
START START
1 00:00.00
2 01:48.55
3 01:45.53
4 01:46.80
5 06:35.71
6 01:50.74
7 01:47.30
8 01:49.12
9 28:20.63
10 01:47.81
11 01:48.65
12 01:59.60
Nedaudz nesaprotu ka man rodas 6min vai 28 min apla laiks. Hmm.
START START
1 00:00.00
2 01:48.55
3 01:45.53
4 01:46.80
5 06:35.71
6 01:50.74
7 01:47.30
8 01:49.12
9 28:20.63
10 01:47.81
11 01:48.65
12 01:59.60
Nedaudz nesaprotu ka man rodas 6min vai 28 min apla laiks. Hmm.
Tas ir laiks starp braucieniem.
PaldiesA_C rakstīja:Tas ir laiks starp braucieniem.
Treniņa organizācija labāk patika, stāšanās pēc apļa laikiem izgāzās pilnībā. Jo biji nekaunīgāks, jo vairāk tiki trasē.
Katlos, ieejā, mani tā melnā corsa mēģināja nogalināt pirmoriebeklis rakstīja: Kikaps kura trases vieta tu atradies?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Kas tur bija ar to corsa?Kikaps rakstīja:Katlos, ieejā, mani tā melnā corsa mēģināja nogalināt pirmoriebeklis rakstīja: Kikaps kura trases vieta tu atradies?
Kamer stavi un gaidi rindā, neko neredz un nedzird kas trase notiek. Jaiet par skatitaju nakoshreiz
Likuma iegrieza pa labi nevis pa kreisi un ielika valnī :$
Es gandrīz finiša roteri ar sānu nonesu, izglāba izcilā riepu saķere. Sabloķeju aizmugurējās bremzes un pakaļa aizgāja pa priekšu.
Kā var aizm. bremzes sabloķēt? Jeb pārslēdzies uz leju bez starpgāzes un norāvi shiftlocku?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 12