drifts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 55
- chevron_right
Trusis92 rakstīja:Offtopic, bet jautājums! 2.0 dzinējs spēj pavilkt vispār pa to trasi, kā, piemēram, Sabīne ar Alpu slīpēja?!
sabines braukshanu isti par slipeshanu nevareja nosaukt
ar kompatu pa brugji
Un Tevi īsti par pieaugušu cilvēku arī nevar nosaukt.
Ruu es saprotu ka tev pil ieraugot Sabini,bet paskaties tos laikus kad sabine meginaja kko ar 2/0 un veco 2.8 izbraukt.pasaki godiigi,taa bija slipeshana? cik jus varat siekaloties apkart un pielist vienai sievietei??
es neko nesaku par pagasha gada beigam un sho gadu!!
es neko nesaku par pagasha gada beigam un sho gadu!!
ar kompatu pa brugji
cipruss apvainojās.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Man nekas nepil, man normāli viss tek.
Es sapratu, ka interesents runāja par šo gadu, kad Sabīne un ja nemaldos arī Alps rullītī slīpēja. Neiet runa par laikiem kad braukāja ar 2.0 motoru vai pusbeigtu 2.8.
p.s. Sabīn, kur Tavs vecais 2.8 vispār palika?
Es sapratu, ka interesents runāja par šo gadu, kad Sabīne un ja nemaldos arī Alps rullītī slīpēja. Neiet runa par laikiem kad braukāja ar 2.0 motoru vai pusbeigtu 2.8.
p.s. Sabīn, kur Tavs vecais 2.8 vispār palika?
Izlasīju 5x, tāpat nesapratu Tavu komentāru. Jautājums bija, vai ar 2.0 varēs slīpēt tā kā Sabīne ar Alpu slīpēja. Faktiski jau Tu varēji normāli čalim atbildēt tā vietā, lai atkal un atkal pateiktu kaut ko sliktu par Sabīni. Es saprotu - dur sirdī nedaudz, dur. Bet būs labi, Tu pārcietīsi šo smago brīdi!
un atbildod uz jautajumu,domaju ja pirms paris gadiem rancens ar 2.0 kutinju lika labi shkjeree pa 333,tad ar 2.0 ruliitii arii vajadzetu varet.bet nu viss atkarigs,cik labi pa sajugu maki uzsist
ar kompatu pa brugji
Nu tak viņam arī ir. Dubļu vanos.ValtersZ rakstīja:Man likās ka alpam ir 2.8 .......
Lūdzu drifts ar 2.0 standarta, dzinēju, poly/aluminija piekare, koilas.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
cieta piekare - check
īss reduktors - check
atvieglināts - check
šauras riepas - check
labs braucējs kas prot izmantot inerci - check
Ja vairums no augstāk minētā iztrūkst, tad švaki būs ar to driftēšanu
īss reduktors - check
atvieglināts - check
šauras riepas - check
labs braucējs kas prot izmantot inerci - check
Ja vairums no augstāk minētā iztrūkst, tad švaki būs ar to driftēšanu
Ja grib, tad var.
Mazliet var redzēt, ka jaudas pietrūkst, bet priekš 2.0 not bad
interesanti būtu redzēt ko tas pats braucējs varētu izdarīt ar stock 2.0 galerts, bez lsd, ar oem r16 225/50, stock garo reduktoruRuu rakstīja:Ja grib, tad var.
@jenchs
Nu jā, jā. Tie ir cilvēki kuri jau māk kko izdarīt. Un tas pirmais arī ir gandrīz pilnībā bez salona.
Es mācoties ar b20 un 4.27 reduktoru tā nevarēju, bet mans b20 nebija arī baigi labais eksemplārs.
Nu jā, jā. Tie ir cilvēki kuri jau māk kko izdarīt. Un tas pirmais arī ir gandrīz pilnībā bez salona.
Es mācoties ar b20 un 4.27 reduktoru tā nevarēju, bet mans b20 nebija arī baigi labais eksemplārs.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …