drifts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 55
- chevron_right
Es to pašu nodomāju.Kalnz rakstīja:Kapēc privāti, tas kkād snoslēpums?
Riepas var dabūt pa 25EUR/gb, iespējams pat vēl lētāk...
Kas ta bus ka visi tagad skries un tur pirks , pacels cenu un nebus pa letomāriņš rakstīja:Es to pašu nodomāju.Kalnz rakstīja:Kapēc privāti, tas kkād snoslēpums?
Riepas var dabūt pa 25EUR/gb, iespējams pat vēl lētāk...
Pats ari perku viena vieta kur liela izvele nau ,bet reizem esu uzravies uz labiem pievedumiem
slipesanai 6mm riepas perku pa 5eiro gb. un pagasvasar jaunas continetal dabuju 205.50R17 4gb 100eiro
Kāds kaut ko zina par treniņiem? Būs tā, kad tikai 2. datumā ProAm/Street un Pro driftēs katrs savā galā, vai tomēr kaut kā citadāk būs organizēts tas viss pasākums?
Tā arī nesapratu šonedēļ „katlā” skatītājiem būs sēdvietas vai nē? Ja nebūs, var ņemt savu padirseni vai pieklājības etiķete paredz stāvēt kājās 6h?
Dēļ tās konfigurācijas esmu gatavs arī stāvēt
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Dēļ tās konfigurācijas (tieši skatītāju ērtību ziņā utt.) nemaz neapmeklēšu šo posmu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ruu rakstīja:Dēļ tās konfigurācijas (tieši skatītāju ērtību ziņā utt.) nemaz neapmeklēšu šo posmu.
Tāpat ja gonka ir lielajā trasē, tad no tehniskā parka puses vienmēr visi stāv kājās, sēž tikai tie kuriem ir līdz soliņi
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Tikai tagad pierēķini klāt visu tribīņu publiku klāt un iztēlojies, cik šauri viss tur būs. Ažiotāža ir liela un tas pasākums būs ļooooti labi apmeklēts.jenchs rakstīja:Ruu rakstīja:Dēļ tās konfigurācijas (tieši skatītāju ērtību ziņā utt.) nemaz neapmeklēšu šo posmu.
Tāpat ja gonka ir lielajā trasē, tad no tehniskā parka puses vienmēr visi stāv kājās, sēž tikai tie kuriem ir līdz soliņi
Tur jau tā lieta. Iedomājies visas tribīnes tehniskajā parkā, kas tā jau parasti ir pilns. Un visi salīduši pie žoga. Būs līdzīgi kā 90. gadu beigās Mūsas trasē, Baltijas čempjos autokrosā. Plus tur kaut kur pa mežiem jāvazājas. Nezinu, mani kaut kā neuzrunāja. :( Bet nu ko zin, varbūt aizbrauks, ja nebūs ko darīt un būs super labs laiks.
Brauc, brauc, katru dienu neredzēs kā pa katliem moto trasē driftēRuu rakstīja:Tur jau tā lieta. Iedomājies visas tribīnes tehniskajā parkā, kas tā jau parasti ir pilns. Un visi salīduši pie žoga. Būs līdzīgi kā 90. gadu beigās Mūsas trasē, Baltijas čempjos autokrosā. Plus tur kaut kur pa mežiem jāvazājas. Nezinu, mani kaut kā neuzrunāja. :( Bet nu ko zin, varbūt aizbrauks, ja nebūs ko darīt un būs super labs laiks.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas jau mani arī biedē, ka iedomājoties tribīņu masas pielipušas pie žoga domāju 80% skatītāju neko izņemot priekšā stāvošo muguras neredzēs. Nav kā 333 vismaz uzkalniņš. Bet nu sola lietu - varēšu palikt mājās
Kāds neplāno organizēt kādus treniņus 333 trasē?
To variantu ka uz 2h paņem trasi un tad tos 300e izdala uz dalībniekiem.
To variantu ka uz 2h paņem trasi un tad tos 300e izdala uz dalībniekiem.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Visu laiku jau organizē un viss notiek, bet dalībnieku skaits ir ierobežots.
Neesmu redzējis info kad kāds piedāvātu piedalīties.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
powerā ik pa laikam iemet kāds info, ka ir vēl kāda brīva vieta kādā grupā, kura drifta treniņu pieteikusi
Kurā vietā skatītāji var nomest savu ļerkatu? turpat kur visi "sportisti" vai k-kur tālāk?JanisM rakstīja:Šodien gribētāji paslidināties un patrenēties šo to jaunu laipni gaidīti 333 sporta kompleksā uz drifta treniņu.
Vēlams pieteikties telefoniski šodien, jo vietu skaits nav bezizmēra. Tā pat, lai nebūtu jāstāv garā rindā un pa visu treniņu jāizbrauc 3 reizes ir vērts pierakstīties.
[img]bilde[/img]
Tiekās :)
crapworks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51