Formula 1
Nu ko,kāds seko līdzi F1 vai esmu vienīgais?
Esi vieniigais
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Laikam esi vienīgais agrāk arī skatījos, bet pēdējos pāris gadus tur nav ko redzēt
Tieshi taaarmis9 rakstīja:Laikam esi vienīgais agrāk arī skatījos, bet pēdējos pāris gadus tur nav ko redzēt
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
armis9 rakstīja:Laikam esi vienīgais agrāk arī skatījos, bet pēdējos pāris gadus tur nav ko redzēt
Nu nez,šī sezona solas but interesanta un pat galvenais,mans favorīts ir atpakaļ,Raikonens
Nu nezinu, man jau liekas ka F1, vairs nav tas pats, kas bija agrāk...
Līdz ar ko ar neskatos.
Līdz ar ko ar neskatos.
nu šodienas gonka bija pat ļoti interesanta
Komentārs no sporta lapām :"Tik interesanta sacīkste sen nebija bijusi. Šis viens posms manuprāt pārsit visu pagājušo sezonu =)"
Komentārs no sporta lapām :"Tik interesanta sacīkste sen nebija bijusi. Šis viens posms manuprāt pārsit visu pagājušo sezonu =)"
nu jācer ka šogad bus skatāmākas gonkas.
es ari agrak skatijos, bet tagad tisam galigi tur nav ko redzet vairak..Rolands rakstīja:nu šodienas gonka bija pat ļoti interesanta
atbilde uz komentu.. nenem launa,bet kads kadu apdzina vai kkur iegaaja sliipi ka bija interesanti joks!
Skatos F1.
F1 bija interesants Sennas, Hila un Šūmīša sākuma laikā... Tad Moslijs pārāk sāka domāt par braucēju drošību
jaa kkas vairaak nav...ari visi F1 bulidi ir paraak vienaadi ....agraak pat pec krasam jau zinaja kuri ir kura komanda
Es zinu arī joprojām kura ir kuram krāssa,ka ari pēc ķiveres zinu braucējus
Šito kāds skatās un interesē? ja nu kas, tad šodien sākās pa īstam 2014. gada sezona un notika pirmais posms - Austrālijas GP.
es jaa. regulari censos skatities, sorit ari celos 6 no rita (pec vietejaa laika) un skatijos.
sis gads bus intresants, del jaunajiem dzinejiem. redbul sobrid vairs nau tik varens kaa vairakus ieprieksejos gadus. vispar es atbalstu ferari, tas kops m shumahera laikiem, kops vins aizgaja es turpinaju atbalstit ferari.
sis gads bus intresants, del jaunajiem dzinejiem. redbul sobrid vairs nau tik varens kaa vairakus ieprieksejos gadus. vispar es atbalstu ferari, tas kops m shumahera laikiem, kops vins aizgaja es turpinaju atbalstit ferari.
...
yes,es tieši tāpat arī tā paša iemesla pēc esmu palicis joprojām par Ferrari piekritēju. Un Hekinena, Kultharda, Šūmja laiki joprojām vislabāk patīk. Arī par Mercedes esmu kopš tur Šūmis brauca un automātiski arī par Rosbergu. Kad Šūmis pameta F1 tad vispār ilgi nevarēju paskatīties, parādījās tajā Mercedes, bet tur ne sūda viņam negāja. Nu iepriekšējā sezona pilnīgs boorings, tas Red Bull tāāāā aknās sēdēja jau
cik te palasos kur, tad liekas, ka FIA rītīgi čakarē tur visu
cik te palasos kur, tad liekas, ka FIA rītīgi čakarē tur visu
man vispar vaacieshi patiik, bet es kautkaa neatbalstu vetelu, un ari hamiltons man nepatiik, lidzarto vinju komandas man nepatik
jaa atgriesanaas suumim bija neveismiiga, bet nu vins jau bija savu izdarijis kadus 6 atpakal.
sogad bus intresanti veerot ciinju starp alonso un raikonenu, jo ne viens ne otrs sevi neuzskata par otro pilotu
jaa atgriesanaas suumim bija neveismiiga, bet nu vins jau bija savu izdarijis kadus 6 atpakal.
sogad bus intresanti veerot ciinju starp alonso un raikonenu, jo ne viens ne otrs sevi neuzskata par otro pilotu
...
jā, nu tādu statusu kāds bija Baričello Ferrari Šūmja laikā , neviens negribētu laikam.
°
Es tik nesaprotu, kāpēc komandai tagad pat nosaka degvielas plūsmas daudzumu?
p.s.
par noteiktās normas pārsniegšanu diskfalificēja Danielu Rikjardo
°
Es tik nesaprotu, kāpēc komandai tagad pat nosaka degvielas plūsmas daudzumu?
p.s.
par noteiktās normas pārsniegšanu diskfalificēja Danielu Rikjardo