Mana ne M3 =)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 13
- chevron_right
Solīds sēdinājums un lielisks kopskats!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Kāpēc lai nelīstu? Viņam nav sapisc ET.KLAVINS rakstīja:tik platas liida ieksaa tev aizmuguree ?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nu bet diski itka tadi pasi ka man, tikai vinam ir motorsport uzraksts un man ielien tikai 215 platumaa un vietas lidz arkai tur ir papira lapas platumaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
skats daaaudz labāks
Atkarîgs jau arí no sagāzumaKLAVINS rakstīja:nu bet diski itka tadi pasi ka man, tikai vinam ir motorsport uzraksts un man ielien tikai 215 platumaa un vietas lidz arkai tur ir papira lapas platumaa
Spliteri bija lidzas ar asfaltu =) noravu vinjus braucot sra no garazham =) Nezinu kas ir ar sagazumu bet diskiem ir ET 41 + 15mm flanchi un riepas nestrikiejas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaut kads mudaks saskrapeja un aizlaidas prom ...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pretīgi cilvēki, ko lai citu saka.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
nobijās, ka miljons būs jāmaksā, tāpēc arī aizlaidās!
psc..
Žēl, ka ir tādi cilvēki, kuri nespēj novertēt auto, sabojā un aizlaižās
Pacha rakstīja:psc..
tu nesaprati, viņi kā reiz novērtēja un tāpēc aizlaidās!
Saskrāpējot '92 gada passatu un 2006 gada ferrari, kurā gadījumā tu paliksi ar garu ģīmi un gaidīsi atgriežamies īpašnieku?!
Šite tāds smuks auto, kopts, pucēts,... iedveš sajūtu, ka viss pa dārgo (kas savā ziņā arī tā ir!)
ai da ladna, kurš duraciņš gaidītu saimnieku un vēl tur škādi maksātu, ja nav riņķī kameru, kas nofilmē manu mašīnas numuru, es ar vnk aizbrauktu, good luck finding me
BMW-Big Money Waste
traki!!! Kur tas gadijās?
drīzāk runa nav par maksāšanu, bet redeles paretināšanu..Slim rakstīja:ai da ladna, kurš duraciņš gaidītu saimnieku un vēl tur škādi maksātu, ja nav riņķī kameru, kas nofilmē manu mašīnas numuru, es ar vnk aizbrauktu, good luck finding me
laižās prom tikai duraki vai tie, kam nav octa's, piedevām jārēķinās ar to, ka kāds var redzēt, nevajag obligāti kameras, kā arī sods ir pietiekams, lai tomēr padomātu vai ir vērts mukt..
kā autoram sokas ar skādes novēršanu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …