RENIO'S cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 86
- chevron_right
Bùs viss oem.zeltinsh rakstīja:Lampu mazgātāji būs no e36 vai pielāgosi ko citu, piemēram E39?
tàtad e36
Paņēmi ar uniboliem?
Šīm caster angle arī regulējas? Vismaz pēc bildes izskatās ka nedaudz jā, bet katrā ziņā super.
Nevar siem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
cipruss18 rakstīja:Kas ir caster angle?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tīri sagāzums neēdīs riepu iekšmalas. Sagāzums ar nepareizu savērsumu ēdīs riepu iekšmalu. Protams, ja brauc tikai taisni, tad ēdīs riepas, bet reāli var braukt arī ar -3 sagāzumu un dabūt +/- vienmērīgi nodilušas riepas.
lidz -4 viss ok, -5 jau sakas kanta edisana, bet ja virs -7 tad 500km un jaunas riepas nav..funkyasshit rakstīja:Tīri sagāzums neēdīs riepu iekšmalas. Sagāzums ar nepareizu savērsumu ēdīs riepu iekšmalu. Protams, ja brauc tikai taisni, tad ēdīs riepas, bet reāli var braukt arī ar -3 sagāzumu un dabūt +/- vienmērīgi nodilušas riepas.
camber plati spejigi -3 vai -4 max, ja gribi vairak jataisa ovola caurumus glaze, ka e46 :) ta draugam dabujam prieksa -5 ar oem plauktiem
no pieredzes neieteiktu likt uniball tipa atbalstus uz ielas auto.. kurnu vēl cabrio kuram jau tā kuzavs ir ļurīgs...RENIO rakstīja:Nu ko pasūtīti camber plates:
būs atsūtīti pēc pāris dienās un varēs likt virsū
pa mūsu ceļiem būs baigi nekomfortabli braukt.. un kuzavs ar laiku atnāks pa šuvēm vaļā un iespējams arī deformēsies...
savam sporta e30 bija visa aizmugures piekare uz uniball... un pat trasei bija par traku.. uzliku powerflex un bija way to go
Nu ko arì manà auto ir Vaderi.
Paldies Aivim!
Paldies Aivim!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Cerams neesi vilies ar kreslu stavokli?
Ja godigi tad sie bija labakie kaadi man kadreiz bija bijusi
Instagram INDIGAIS
viss kārtībāaivis328 rakstīja:Cerams neesi vilies ar kreslu stavokli?
Pāris vietās jāuzlabo un tad būs perfekti
rews rakstīja:Skaisti
Man tavi recaro arī ļoti labi izskatās :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 86