Mana ne M3 =)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 13
- chevron_right
To es saprotu, auto kopts, smuks un paņem sabojā.. Bet nu viss ir taisns un viss ir čiki!erda rakstīja:Pacha rakstīja:psc..
Žēl, ka ir tādi cilvēki, kuri nespēj novertēt auto, sabojā un aizlaižās
tu nesaprati, viņi kā reiz novērtēja un tāpēc aizlaidās!
Saskrāpējot '92 gada passatu un 2006 gada ferrari, kurā gadījumā tu paliksi ar garu ģīmi un gaidīsi atgriežamies īpašnieku?!
Šite tāds smuks auto, kopts, pucēts,... iedveš sajūtu, ka viss pa dārgo (kas savā ziņā arī tā ir!)
Sabrauciena laikā pētiju un nekādus kasjakus neatradu , laikam ir novērsts tadkkk_24 rakstīja:drīzāk runa nav par maksāšanu, bet redeles paretināšanu..Slim rakstīja:ai da ladna, kurš duraciņš gaidītu saimnieku un vēl tur škādi maksātu, ja nav riņķī kameru, kas nofilmē manu mašīnas numuru, es ar vnk aizbrauktu, good luck finding me
laižās prom tikai duraki vai tie, kam nav octa's, piedevām jārēķinās ar to, ka kāds var redzēt, nevajag obligāti kameras, kā arī sods ir pietiekams, lai tomēr padomātu vai ir vērts mukt..
kā autoram sokas ar skādes novēršanu?
ir ir, saimnieks pats sabrauciena laika stastija ka viss ir sataisiits
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Stance.lv 31.08.2013. ON AIR
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lūdzu atvainot manu perversiju-bet sex i sex un te ir urā labi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kādēļ nav miglu?
Miglu nav del taa , ka notriecu lapsu un viena aizgaaja pa gaisu
Ar kādu vidējo ātrumu pārvietojis? :)
bildē izskatās kaut kā šķībi priekšējais bamperis ar brille (šofera puse)
tieši to pašu gribēju uzrakstīt par bamperu un brilli, laikam jau tās lapsas dēļ..
Ap 120 bijaRolands rakstīja:Ar kādu vidējo ātrumu pārvietojis? :)
man kaut kā ne visai patīk!
Laikam, vienkārši jāpierod!
Laikam, vienkārši jāpierod!
kas pa daudz tas pa skaadi, man kaut kaa ne iipasi, bet protams gaumes lieta
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
uz baltas krāsas kautkā neizskatās
Kopskatam miglas pietruukst.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
uz sita sterila e36 izskatas pa leto
kaut kā īsti ne tā
Manuprat - nepierasts iskats e36 prieksejaj daljai , negribu lai ir ka visiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8