Mana ne M3 =)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 13
- chevron_right
Neapšaubāmi, skaistākā kupeja foruma......
Šodien manīts uz lubānas ielas
Buļļu ielā redzēts, konfekte.
Wooow,man žoklis atkārās! kopskats ar jaunajiem diskiem vnk seexxx pēdējā bilde kā no žurnāla vāka un ja nebūtu uz aizmugurējā loga e36.lv nakļene,nemaz neticētu,ka šis e36 ir no LV
Instagram - Sandis_e36
Labi, ka nāci pie prāta un nosēdināji
kādi parametri ir šiem diskiem?
Ir super kopskats, tik sitat mani nost, bet prasītos tomēr disku centrus citā krāsā. Nekad nav man paticis kad auto un diski ir vienādā krāsā.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
ar style 24 patika, tagad ir
BBS RF tikai vajag tos vaciņus diskiem
krasava
Nu mļēe, kamēr briedu uz RF'iem kādam citam jau parādijās Tagad jādomā kkas cits.
Katrā ziņā izskatās mega
Katrā ziņā izskatās mega
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pats nebiju domajis ka dabushu tadus =) Disku parametri 17" 8,5j et 13 . Ar centriniem bus vel labak , bet tos pagaidam mekleju , ja kadam ir varianti par adekvatu ciparu - padodiet zinu
Izskatas ka man būs jauna bilde uz desktopa
Ļoooaaaati skaista kupeja, nezinu kā pateikt bet ideāla
Ļoooaaaati skaista kupeja, nezinu kā pateikt bet ideāla
No Noela ņēmi?328 rakstīja:Pats nebiju domajis ka dabushu tadus =) Disku parametri 17" 8,5j et 13 . Ar centriniem bus vel labak , bet tos pagaidam mekleju , ja kadam ir varianti par adekvatu ciparu - padodiet zinu
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
kā arkās sēž? neberž?328 rakstīja:Pats nebiju domajis ka dabushu tadus =) Disku parametri 17" 8,5j et 13 . Ar centriniem bus vel labak , bet tos pagaidam mekleju , ja kadam ir varianti par adekvatu ciparu - padodiet zinu
Ar gaišajām miglām un diskiem auto kopskats perfekts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …