Edzis PROAM V8 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 37
- chevron_right
Pagaidām gan plānojās vienkārši izvalcēt arkas maksimāli cik vien iespējams, jo pakaļa tomēr būs čut šaurāka par purnuikey07 rakstīja:AIzmugurē arī būs kādas uzlikas virs riteņa?
Cik slīpmašīna izmaksāja?
71 euroedawards rakstīja:Cik slīpmašīna izmaksāja?
Tad kā tur īsti ir var iziet skati ar piekniedētām uzlikām?
Nav ne jausmas, neesmu par to domājis, ja nevarēs uzlikšu parastos spārnus uz skati, nav jau nekas sarežģītse30 rakstīja:Tad kā tur īsti ir var iziet skati ar piekniedētām uzlikām?
Priekš kad projekts tev virzās uz priekšu. Kas īsti tev ar aizmugurejiem amortizātoriem būs uz street klasi, cik noprotu sach negaja pie sirds ka neuzliki?
Diski dod pamatīgu skatu, vienīgi, nebūs par lielu priekš strētiņa?
īsti ātri pārskatot neredzēju krāsu kādu plāno. Ir kas padomā?
Lai veicas turpmak,ceru kad redzēsu tevi sezonas atklāšana un patīkami kad citi mana vecuma čaļi parādas streetā, pašam lielāka motivācija!
Lai veicas turpmak,ceru kad redzēsu tevi sezonas atklāšana un patīkami kad citi mana vecuma čaļi parādas streetā, pašam lielāka motivācija!
Var iziet skati ar kniedetam arkam.japaslepj kniezhu vietas un viss
ar kompatu pa brugji
Nū man pagaidām visu laiku prātā ir doma par D2 koilām, bet par cik kopējās izmaksas visam jau tā ir priekš manis diezgan lielas, tad to piekari esmu atstājis pagaidām kā pēdējo, cik nauda uz to brīdi būs, tādu piekarī arī liks, ja nesanāks piķis, tad likšu vien tos sachs cietos amjus.Lācis rakstīja:Priekš kad projekts tev virzās uz priekšu. Kas īsti tev ar aizmugurejiem amortizātoriem būs uz street klasi, cik noprotu sach negaja pie sirds ka neuzliki?
Šie diski vispār tika nopirkti tikai tādeļ, ka viņus ielika pa kapeikām, pa lielam pielietojums viņiem nu tāds, tikai pazīmēties, citādāk man viņi nemaz nav vajadzīgi, bet nu lai nu stāv, būs forši fotkām vai kādam izbraucienam pa brīvības strīt Trases variantā aizmugurē alumīnija vieglie bleķinieki, priekšā pavisam iespējams uz ķipa ziemu iepirktie act germany.
Par krāsu runājot, ļoti tumši pelēka, velk jau uz melno pusi, M buferis otrajā bildē ir tikko nokrāsots ar to krāsu
Paldies, es arī ceru sevi redzēt sezonas atklāšanā
@cipruss
Nu vot, tad jautājums atrisināts, aizšpaktelēs kniedes un iesim skati!
būs labs,nevaru sagaidīt kad būs sakrāsots.Beņķis vnk bomba
Krāsa ko patiesi es plānoju, Būs jaiet zem viena tm
personigi man tie sach patik, nesudzos, mugura man nesap un problemu nav.
personigi man tie sach patik, nesudzos, mugura man nesap un problemu nav.
diski ir wnk
kraasa arii izskataas ka buus laba.
lai veicas ar darbiem!
sekosu lidzi.
kraasa arii izskataas ka buus laba.
lai veicas ar darbiem!
sekosu lidzi.
Neliels telefona apdeits!
Vakardien sanāca tā, ka laika gaitā garāžā sakrājas daudz cilvēki un izdomājām, ka jācep desa Ja nu kādam šo skatoties gribās ēst, es ļoti avainojos
Tālāk arī labas ziņas, konstatējām, ka kreisais slieksnis ir pilnīgi vesels un labajam slieksnim priekšpuse arī ir pilnīgi vesala.
Nācās izgriezt tikai aizmuguri, jo tur jau apakšpusē vairs nebija metāls, tikai mastika palikusi
Izgriezu no touringa slieksni un gandrīz jau var metināt iekšā
Aizmugurējo līstīti arī izgriezu, tikai diemžēl pašam nav neviena sedana no kā dabūt donoru, varbūt ir kāds ap juglas rajonu no kā varētu izgriezt?
Un tālāk weight reduction + lai netek pa notekām sliekšņos ūdens, metināsim ciet lūku
Kā arī ievilkts maģis ar tādiem pagarākiem vadiem, jo viņš nāks zem bardačoka
Vakardien sanāca tā, ka laika gaitā garāžā sakrājas daudz cilvēki un izdomājām, ka jācep desa Ja nu kādam šo skatoties gribās ēst, es ļoti avainojos
Tālāk arī labas ziņas, konstatējām, ka kreisais slieksnis ir pilnīgi vesels un labajam slieksnim priekšpuse arī ir pilnīgi vesala.
Nācās izgriezt tikai aizmuguri, jo tur jau apakšpusē vairs nebija metāls, tikai mastika palikusi
Izgriezu no touringa slieksni un gandrīz jau var metināt iekšā
Aizmugurējo līstīti arī izgriezu, tikai diemžēl pašam nav neviena sedana no kā dabūt donoru, varbūt ir kāds ap juglas rajonu no kā varētu izgriezt?
Un tālāk weight reduction + lai netek pa notekām sliekšņos ūdens, metināsim ciet lūku
Kā arī ievilkts maģis ar tādiem pagarākiem vadiem, jo viņš nāks zem bardačoka
Magis zem bardocka jo maga vieta bus gauges? :becauseracecar:
Jes, jes, jesvlAdlik rakstīja:Magis zem bardocka jo maga vieta bus gauges? :becauseracecar:
nopietni par to magi, tak vareja OBC vieta kautvai vinu iebazt.
Obc vieta nav un nebūs + man riebjās maģi, šausmīgi neglīti mēsli leikās, tapēc labāk viņus apslēpt kur neviens neredz. 36tajā atbalstu tikai oem maģi70cc rakstīja:nopietni par to magi, tak vareja OBC vieta kautvai vinu iebazt.
mos bardacokaa labaak nostiprinaat, nevis zem haubes, vismaz staciju vares parslegt, nevajadzes staaties un haubi vert vala kad saaks kristiigaas dziesmas skaneet
Viņš jau arī būs zem bardačoka, nejau haubes70cc rakstīja:mos bardacokaa labaak nostiprinaat, nevis zem haubes, vismaz staciju vares parslegt, nevajadzes staaties un haubi vert vala kad saaks kristiigaas dziesmas skaneet
Tas maģis izskatās pēc, gribu race car, bet muzika ir mana dzīve
- ikey07
Nu nē, tā galīgi nav Esmu tas cilvēks, kam besī visa ši muzicēšanas padarīšana, nekad neesmu žurkā bazis nekādus subwooferis, pastūžus, vilcis kaut kādus linaāros vadus un vispār pat nekad maģi neesmu ievilcis, jo man riebjās tas viss lētais lauku gaterisms, ka tev bagūzī kaut kādi puspliki vadi, pa pus baganu pretīgs pastūzis utt Bet piemēram toreiz braucot uz baldoni man ļoti ļoti izbesija visu ceļu klausīties izpūtējā, tādēļ izdomāju, ka maģi vajagikey07 rakstīja:Tas maģis izskatās pēc, gribu race car, bet muzika ir mana dzīve
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 37