Mana ne M3 =)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
Auto smuks Vajadzētu purnu smuki saregulēt tāda nepatīkama atstarpe starp brilli un bamperu.
P.s. Gadijumā mēs nesamājāmies uz jūrmalas tilta uz ventspils šosejas ? sestdien. ?
P.s. Gadijumā mēs nesamājāmies uz jūrmalas tilta uz ventspils šosejas ? sestdien. ?
Negribu teikt kam ko ka darit.vnk pa smiltim ar tadu auto zimet saulesSTUDENTS rakstīja:Moš vnk "forfun" kapc viņš to nevarētu darīt?VSKB rakstīja:Auto smuks un jaudigs.beeet nesaprotu kapec jarakajas pa smiltim ????
P.S. Īstenībā es arī savam piedūriena pēc gribētu angļu spidometru .. man kkā piedur viņš
nu tiesaam skaista kupeja
Patik un pat loti Cerams kad savu savedishu kartiba, izskatisies tik pat gliti un skaisti
Tas bija e36 sabrauciens no bavariancar.lv Olaines karjeraa , visi kopaa ardijamiesVSKB rakstīja:Auto smuks un jaudigs.beeet nesaprotu kapec jarakajas pa smiltim ????
+1 =) gribu priekshu nedaudz zemaak dabuut , bet nezinu kadas atsperes pirkt . Tagad jau staav iisas , bet nezinu ar kaadu seedinaajumu , jo nopirku vinjus jau lietotus =) Laikam jagaida kad aamishi nomirs - uzlikshu koilasKLAVINS rakstīja:aizmirsu piemineet - vajaga vel zemaak masiinu
Man arii patiik anglju spidometrs - negribu mainiit vinju =) Vispaar kad nopirku vinju - staaveja 4 cilindru spidometrs Shito jau pats uzliku , biedrs atdeva par alinjuSTUDENTS rakstīja:Moš vnk "forfun" kapc viņš to nevarētu darīt?VSKB rakstīja:Auto smuks un jaudigs.beeet nesaprotu kapec jarakajas pa smiltim ????
P.S. Īstenībā es arī savam piedūriena pēc gribētu angļu spidometru .. man kkā piedur viņš
Beidzot tev bus kur likt manas focheneserda rakstīja:Nu beidzot uzcepi topicu!!!
Visu ziemu ( kad auto staaveja garazhaa ) chakareejos ar to skhirbu , nevareju dabuut to bamperi lidzeni ar brilleem - nezinu kapec vaj rokas aug ne no tas vietasjurcis rakstīja:Auto smuks Vajadzētu purnu smuki saregulēt tāda nepatīkama atstarpe starp brilli un bamperu.
328 rakstīja:Beidzot tev bus kur likt manas focheneserda rakstīja:Nu beidzot uzcepi topicu!!!
Sāku jau meklēt, bet nemaz tik daudz man vinu nav!
Piedalies pasākumos, tad netiksi atdalīts ar bildēm!
Atradu vienu no pirmajiem vinjas focheneem , veel ar citiem diskiem un bajgi nettiru
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Maaaan patīk, šitā ir laba tuss babuškas kupeja
Salons arī labs..
Salons arī labs..
mašīna jau glīta, bet tās M krāsas nakļenes uz splitteriem ne pa ķeksi
++naljanke rakstīja:mašīna jau glīta, bet tās M krāsas nakļenes uz splitteriem ne pa ķeksi
+daudznaljanke rakstīja:mašīna jau glīta, bet tās M krāsas nakļenes uz splitteriem ne pa ķeksi
Nu re, cik jauki, tev tāpat kā man priekšējie lukturi svīst ciet ;D
Smuks auto, tikai prasās spuru un uzlīmes nost.
Smuks auto, tikai prasās spuru un uzlīmes nost.
Auto jau bezgala skaists.. Bet tās nakļenes uz lūpas, ne ne ne!
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …