E92 by MixCerpins
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 27
- chevron_right
Grīdai viss okey. Tikai spārniem ir rūsa. Priekšejo mainīšu bet aizmugurējais jāsataisaCanibal rakstīja:Nu džipaks ir ar šiem diskiem vajg, vajg sēdināt. Tā jau neizskatās baigi slikti, kas ar grīdu notiek?
Kā saprast- Vēl jānomaina abi kreisie spārni . Griezīsi ārā un metināsi jaunu aizmugurējo kreiso spārnu?
Beidzot arī update manā topicā. Tātad sagādāju sev veselu kreiso spārnu, kuru dabuju par brīvu. Sanācā arī iegādāties M priekšējo bamperi, jo sašķaidīju stock priekšējo bamperi Tālāk par darbiem lai runā bildes.
spārns gatavojas krāsošanai. Nācās slīpēt un špahtelēt abus priekšējos spārnus jo abiem bija dažādi kasjaki.
M bamperits. Protams nav orģinalais, jo nav man tik daudz naudas. Paldeis userim ervvis
Tiešām iesaku paskatīties kas darās aiz paspārniem Man katrā pusē bija kādi 4kg smiltis
No šrota salasīju visādus plastmasiņus un šo metālu, kas nāk pie bamperi, jo to arī biju salauzis( iepriekšējais bija no plastmasas, tapec ari salūza) Dzelzi kas nāk pie bamperi satīriju un nokrāsoju, jo man ļoti nepatīk likt dubļainas detaļas uz mašīnas. Tāpēc visu taisu smuki.
spārni un bamperis pēc krāsošanas. Pats nekrāsoju, jo nav ne vajadzīgais aprīkojums, ne prasmes. Pats izdarīju visu līdz krāsošanai.
tāds nu ir beigu rezultāts. Esmu diezgan apmierināts. Nāsis arī tika nokrāsotas melnas.
Turpmākie darbi; Sakārtot visu priekš TA. Nosēdināt priekšu, savādak priekšā ir džips. Apstrādāt rūsu uz aizmugurējam arkām. Sagādāt skaistākus diskus. Savest kārtībā dažādas sīkas problēmas. Jauztaisa abās pusēs vecā tipa mazie pagriezieni, jo tagad vienā puse ir jaunā tipa bet otrā vecā tipa pagrieziens
Rīt TA, tāpēc noteikti būs posts ar TA lapiņu.
spārns gatavojas krāsošanai. Nācās slīpēt un špahtelēt abus priekšējos spārnus jo abiem bija dažādi kasjaki.
M bamperits. Protams nav orģinalais, jo nav man tik daudz naudas. Paldeis userim ervvis
Tiešām iesaku paskatīties kas darās aiz paspārniem Man katrā pusē bija kādi 4kg smiltis
No šrota salasīju visādus plastmasiņus un šo metālu, kas nāk pie bamperi, jo to arī biju salauzis( iepriekšējais bija no plastmasas, tapec ari salūza) Dzelzi kas nāk pie bamperi satīriju un nokrāsoju, jo man ļoti nepatīk likt dubļainas detaļas uz mašīnas. Tāpēc visu taisu smuki.
spārni un bamperis pēc krāsošanas. Pats nekrāsoju, jo nav ne vajadzīgais aprīkojums, ne prasmes. Pats izdarīju visu līdz krāsošanai.
tāds nu ir beigu rezultāts. Esmu diezgan apmierināts. Nāsis arī tika nokrāsotas melnas.
Turpmākie darbi; Sakārtot visu priekš TA. Nosēdināt priekšu, savādak priekšā ir džips. Apstrādāt rūsu uz aizmugurējam arkām. Sagādāt skaistākus diskus. Savest kārtībā dažādas sīkas problēmas. Jauztaisa abās pusēs vecā tipa mazie pagriezieni, jo tagad vienā puse ir jaunā tipa bet otrā vecā tipa pagrieziens
Rīt TA, tāpēc noteikti būs posts ar TA lapiņu.
cik izmaksaja krasosana? izskatas labi!
M bamperu pirms krāsošanas apstrādāji vai krasoji tādu kāds nāk no veikala?
90eur ar to ka krāsotājs vel dabuja izstaisnot dažas buktes un piešpahtelet šur tur.MAr1s rakstīja:cik izmaksaja krasosana? izskatas labi!
Krāsoja tādu kāds nāk no veikala cik es sapratu no krāsotāja.zurkae36 rakstīja:M bamperu pirms krāsošanas apstrādāji vai krasoji tādu kāds nāk no veikala?
Tiem china bamperiem virsū stāv transportēšanas grunts,kuraja es nešaubos pirms krāsošanas ir jānoņem!
Man galigi neliekas ka tur bija kautkāds pārklājums. Prosta plastmasa.vitjazz rakstīja:Tiem china bamperiem virsū stāv transportēšanas grunts,kuraja es nešaubos pirms krāsošanas ir jānoņem!
Nē,nu jā,tur tāds mm grunts pārklājums,kuru ar nagu var nolobīt gandrīz vai....MixCerpins rakstīja:Man galigi neliekas ka tur bija kautkāds pārklājums. Prosta plastmasa.vitjazz rakstīja:Tiem china bamperiem virsū stāv transportēšanas grunts,kuraja es nešaubos pirms krāsošanas ir jānoņem!
Tpc jau arī viņa saucas "transportēšanas grunts"!
Kip lai nesaskrāpētu plastmasu? kāda starpība ja viņš tāpat tiek krāsots. Varbūt citiem dārgākiem bamperiem tādas liek, bet šim es esmu diezgan pārliecināts ka tādas transportēšanas grunts nebija.vitjazz rakstīja:Tpc jau arī viņa saucas "transportēšanas grunts"!
starpība ? tu viņu pirktu ja tas būtu novazāts kā pēdējā lupata , viņš tak ir jāpārdod ! Protams jēga no tās grunts nekāda jo tāpat ir jāmatē vai jāslīpē. Tu tak pats gatavoji detaļas uz krāsošanu (to nabaga bamperi vismaz pirms krāsošanas nomatējāt : )MixCerpins rakstīja:Kip lai nesaskrāpētu plastmasu? kāda starpība ja viņš tāpat tiek krāsots. Varbūt citiem dārgākiem bamperiem tādas liek, bet šim es esmu diezgan pārliecināts ka tādas transportēšanas grunts nebija.vitjazz rakstīja:Tpc jau arī viņa saucas "transportēšanas grunts"!
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
Iespējams varu atdot tos spārna pagriezienus, ja nebūšu vēl izmetis, rižā krāsā
Nu jā es sapratu kam viņa domāta. Es vienkārši saku ka manam tādas nebija un nekādu skrāpējumu nebija. Protāms sākumā pārgāju pāri ar speciālu lupatiņu, lai mazliet uzmatētu virsmu.220volt rakstīja:starpība ? tu viņu pirktu ja tas būtu novazāts kā pēdējā lupata , viņš tak ir jāpārdod ! Protams jēga no tās grunts nekāda jo tāpat ir jāmatē vai jāslīpē. Tu tak pats gatavoji detaļas uz krāsošanu (to nabaga bamperi vismaz pirms krāsošanas nomatējāt : )MixCerpins rakstīja:Kip lai nesaskrāpētu plastmasu? kāda starpība ja viņš tāpat tiek krāsots. Varbūt citiem dārgākiem bamperiem tādas liek, bet šim es esmu diezgan pārliecināts ka tādas transportēšanas grunts nebija.vitjazz rakstīja:Tpc jau arī viņa saucas "transportēšanas grunts"!
Es domāju likt baltos un tos notonēt, tapec nezinu vai baigā jēga. Bet paldies tāpatEdvards77 rakstīja:Iespējams varu atdot tos spārna pagriezienus, ja nebūšu vēl izmetis, rižā krāsā
Tātad mazs update. Šodien biju uz TA un es diezgan izbrīnīts, jo biju domājis ka būs sliktāk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Updateiņš!
Tātad izdarīti daži darbiņi lai auto izskatītos skaistāk gan no iekšpuses, gan ārpuses. Sataisītas arī arkas aizmugurē. Nomainīti rižiki aizmugurē uz baltajiem pagriezieniem. Sadabūts oem radžiņš ( Liels paldies Useram: Martinsoon). Sakārtota motortelpa, saliktas migliņas. Tālāk paradzēti coli un smuki diski, bet tākā līdzekļi ir ļoti mazi, tam vajadzēs kādu laiku. Doma arī izveidot pusādas recaro no pašreizējā salona. Katrā gadījumā, idejas man daudz šim braucamajam
Bildītes no paveiktā.
Tātad izdarīti daži darbiņi lai auto izskatītos skaistāk gan no iekšpuses, gan ārpuses. Sataisītas arī arkas aizmugurē. Nomainīti rižiki aizmugurē uz baltajiem pagriezieniem. Sadabūts oem radžiņš ( Liels paldies Useram: Martinsoon). Sakārtota motortelpa, saliktas migliņas. Tālāk paradzēti coli un smuki diski, bet tākā līdzekļi ir ļoti mazi, tam vajadzēs kādu laiku. Doma arī izveidot pusādas recaro no pašreizējā salona. Katrā gadījumā, idejas man daudz šim braucamajam
Bildītes no paveiktā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Arka izskatas ritigi ok..skatoties uz to,ka majas apstaklos to esi to darijis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 27
- chevron_right