Edzis PROAM V8 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 37
- chevron_right
Bez maģa ir viena laba īpašība, tu labāk vari dzirdēt ja kkas iet uz galu.
- ikey07
Kā es tevi labi saprotu..edzis rakstīja:Nu nē, tā galīgi nav Esmu tas cilvēks, kam besī visa ši muzicēšanas padarīšana, nekad neesmu žurkā bazis nekādus subwooferis, pastūžus, vilcis kaut kādus linaāros vadus un vispār pat nekad maģi neesmu ievilcis, jo man riebjās tas viss lētais lauku gaterisms, ka tev bagūzī kaut kādi puspliki vadi, pa pus baganu pretīgs pastūzis utt Bet piemēram toreiz braucot uz baldoni man ļoti ļoti izbesija visu ceļu klausīties izpūtējā, tādēļ izdomāju, ka maģi vajagikey07 rakstīja:Tas maģis izskatās pēc, gribu race car, bet muzika ir mana dzīve
Fuck the fuel economy!
Šodien aizripoju uz garāžu, iegāju iekšā, nopētiju auto un baigi negribējās neko darīt, viss tāds drēgns un nepatīkams.
Bet tad par laimi atcerējos ko runājām ar renio Galvenais ir sākt kaut ko darīt, kā sāk ta jau viss aiziet. Nu neko, iekūr krāsni un beigās tā arī viss aizgāja.
Sākām apmēram šādi.
Piedota galējā forma pirms metināšanas
Iztīriju visu ar felksi un drāšu birsti, jā, zinu, ka tas nav labākais risinājums, bet smilšu strūkla pieejam šeit man nav, tādēļ kā ir tā ir.
Liels liels paldies arī blast.lv aizvedu vismaz izgriezto detaļu nostrūklot, lai tā rūsa tur tik ātri neatsākās.
Atlikušo vakarda daļu ar āmuru un kaltiņu dauziju nost to skaņas izolācijas piķi, jā es zinu, ka to var izdarīt ar sauso ledu, bet man tāds nebija pa rokai Salonā arī noskrūvēti visi mazie puļķi, izņemta pravotka no aizmugures un var sākt metināšanas darbus, pēc tam jau salona krāsošana, salons būs balts vai nedaudz netīri balts.
Kā arī tika demonteta hidra, ņemšu arī nost kloķi, jo gaida skate
Pēc salona izkrāsošanas arī būs jāķerās klāt pie abšifku izveides, ļoti ceru noflokot paneli un sadarbībā ar blast.lv sataisīt smukas ar lāzeru grieztas detaļiņas priekš salona.
P.S visus izrautos hlamus likšu uz svariem, būs interesanti
Bet tad par laimi atcerējos ko runājām ar renio Galvenais ir sākt kaut ko darīt, kā sāk ta jau viss aiziet. Nu neko, iekūr krāsni un beigās tā arī viss aizgāja.
Sākām apmēram šādi.
Piedota galējā forma pirms metināšanas
Iztīriju visu ar felksi un drāšu birsti, jā, zinu, ka tas nav labākais risinājums, bet smilšu strūkla pieejam šeit man nav, tādēļ kā ir tā ir.
Liels liels paldies arī blast.lv aizvedu vismaz izgriezto detaļu nostrūklot, lai tā rūsa tur tik ātri neatsākās.
Atlikušo vakarda daļu ar āmuru un kaltiņu dauziju nost to skaņas izolācijas piķi, jā es zinu, ka to var izdarīt ar sauso ledu, bet man tāds nebija pa rokai Salonā arī noskrūvēti visi mazie puļķi, izņemta pravotka no aizmugures un var sākt metināšanas darbus, pēc tam jau salona krāsošana, salons būs balts vai nedaudz netīri balts.
Kā arī tika demonteta hidra, ņemšu arī nost kloķi, jo gaida skate
Pēc salona izkrāsošanas arī būs jāķerās klāt pie abšifku izveides, ļoti ceru noflokot paneli un sadarbībā ar blast.lv sataisīt smukas ar lāzeru grieztas detaļiņas priekš salona.
P.S visus izrautos hlamus likšu uz svariem, būs interesanti
Ar to kloķi nevar skati iziet???
runajot par sauso ledu! kur var dabut vinju? man ar gribas to mastiku dabut lauka no salona.
Īstenībā mošk arī var iziet, moš tomēr jāatstāj un jāpamēģinaMaska4ka rakstīja:Ar to kloķi nevar skati iziet???
Nezinu kur viņu var nopirkt, bet zinu, ka iepūšot maisā ugunsdzēšamo var dabūt tos gabalus, youtube ir videoboris737 rakstīja:runajot par sauso ledu! kur var dabut vinju? man ar gribas to mastiku dabut lauka no salona.
Drashu birste uz fleksha un aiziet.aa un degli un shpahteljlapstinju
ar kompatu pa brugji
Es ņēmu kaltu un āmuru un daudz pacietības
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Agrāk te varēja dabūtboris737 rakstīja:runajot par sauso ledu! kur var dabut vinju? man ar gribas to mastiku dabut lauka no salona.
AGA - Adrese: Katlakalna iela 11
Palasot tā vien gribās sākt būvēt kādu track day
@instagram - anrijs.v
nleai rakstīja:Palasot tā vien gribās sākt būvēt kādu track day
vaine, es ar tieši gribēju rakstīt ka arī gribas kkādu track day uztaisīt, bet man ir viens bet, es nemāku lauzt mašīnu, vislaik uztraucos, ka kkas nesaplīst, kaut vai braukāju ar winter beater
- ikey07
Sauso ledu par iegādāties šeit.
http://www.aga.lv/lv/products_ren/dry_ice/index.html
Kantoris atrodas netālu no Azura.
Taču ja vajag ravēt sķanas izolāciju ārā, tad ar vienu kasti nepietiks, vajag vismaz kādas trīs.
Pirku pirms gada kopā samaksāju robežās no 20-30 euro (cenā iekļauta kaste)
Kaste izskatās šādi.
http://www.ascojet.com/fileadmin/user_u ... ite_oh.jpg
Ja brauc ar savu kasti, tad stipri lētāk sanāk.
http://www.aga.lv/lv/products_ren/dry_ice/index.html
Kantoris atrodas netālu no Azura.
Taču ja vajag ravēt sķanas izolāciju ārā, tad ar vienu kasti nepietiks, vajag vismaz kādas trīs.
Pirku pirms gada kopā samaksāju robežās no 20-30 euro (cenā iekļauta kaste)
Kaste izskatās šādi.
http://www.ascojet.com/fileadmin/user_u ... ite_oh.jpg
Ja brauc ar savu kasti, tad stipri lētāk sanāk.
Ar kloķi domā šortšifteri?
Idejiski tak vajadzētu varēt iziet skati ar to.
Idejiski tak vajadzētu varēt iziet skati ar to.
Sēžot pie čoma, vecā cietajā diskā uzgāju savu pirmo reizi pie stūres. Ja nu neskaita, ka biju vienkārši mācijies slēgt ātrumus un sajūgu atlaist
Tad nu jā, te man bija 15 gadi, nevaru sagaidīt kad beidzot varēs dot ar sedaiņu trasē
Tad nu jā, te man bija 15 gadi, nevaru sagaidīt kad beidzot varēs dot ar sedaiņu trasē
Laikam ļoti daudz LFS pirmstam spēlēts, citu izskaidrojumu nezinu
LFS kopš 2005 gada Ja nebūtu tādas spēles, es visticamāk joprojām nezinātu kas ir jādara ar sajūga pedāli
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 37