Lindas e36-Bacon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 38
- chevron_right
Šai stūrei nemaz nav airbag lenta Bet labs pārsteigums
Kaut kā jau man likās, ka airbag diez vai funkcionē
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nevarētu tā būt, jo man nav stūres... Vismaz cik es zinu
It's all about the win
Jau pāris dienas braucams aparāts, par to paldies Kļaviņam, nedaudz gan pagaidīju, bet detaļas cenas
Un no Ginta šodien ieķerta brille, ar virspusēju rūsu gan, bet viss tiks sakopts.
Tā kā veiksmīgi tiku galā ar sesiju beidzot varu ķerties klāt auto darbiem.
Un šādi tiek taisīti auto, kad slinkums garāžu atkrāmēt
No Nixona arī pāris dienas atpakaļ saņemta paciņa :skotča_fetišs: , tā kā lampas arī savedīšu kārtībā.Ģirt, jauns krustiņš oem maksāja pie Kļaviņa 35 eiro
Un no Ginta šodien ieķerta brille, ar virspusēju rūsu gan, bet viss tiks sakopts.
Tā kā veiksmīgi tiku galā ar sesiju beidzot varu ķerties klāt auto darbiem.
Un šādi tiek taisīti auto, kad slinkums garāžu atkrāmēt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
It's all about the win
Ceru vismaz, ka pastnieks nav baigi mētājis to paciņu un riņķi ir veseli.Linda rakstīja:No Nixona arī pāris dienas atpakaļ saņemta paciņa :skotča_fetišs:
Jautājums - Tu pati remontē to auto?
Nezinu nepārbaudīju vēl, gan jau būs labi, izskatījās viss ok.
Nu to ko māku to daru. Lampas nomainīt jau easy fuck, gumijas jaunas uzlikt... salonu samest kopā +/- arī varu, motoram indukcijas spoles arī varu nomainīt, riepu arī varētu nomainīt, ja ļoti, ļoti vajadzētu un spēka pietiktu, eļļu nomainīt varu, radiatoru atgaisot, šur tur piekrāsot tā lai neredz, ka krāsots
Stūres krustu gan pati nemāku nomainīt, reduktoru arī neuzliktu, jo smags, bukses nekad nenomainītu u.c. grūti darbi
Nu to ko māku to daru. Lampas nomainīt jau easy fuck, gumijas jaunas uzlikt... salonu samest kopā +/- arī varu, motoram indukcijas spoles arī varu nomainīt, riepu arī varētu nomainīt, ja ļoti, ļoti vajadzētu un spēka pietiktu, eļļu nomainīt varu, radiatoru atgaisot, šur tur piekrāsot tā lai neredz, ka krāsots
Stūres krustu gan pati nemāku nomainīt, reduktoru arī neuzliktu, jo smags, bukses nekad nenomainītu u.c. grūti darbi
It's all about the win
Gan jau, bet var arī necensties ja vīrieši blakus visu izdara
It's all about the win
Būs labs, nevaru sagaidīt solīto "gludekli" Diskiem vāciņi būs?
Priekšu metīšu zemē cik vien varēs, bet jautājums būs vai šie diski nestrīķēsies pret koilām, gan jau flančus vēl vajadzēs ieķert, un tad arī vajadzēs garās skrūves diskiem.... to visu nedaudz vēlāk, pa svētku laiku uzliksim.
Orģinālie vāciņi šiem diskiem iet lietoti sliktā stāvoklī pa 20 eiro gb, cik ss.lv visiem rakstīju, nu nevaru šobrīd to atļauties ņemot vērā, ka diski pāri 400 eiro beigās nostājās (jā, jā zinu, tās ir kapeikas, bet studējot un nestrādājot normālā darbā grūti nākas ) vāciņus nekur nevar atrast, ķīnieši arī neko nav uzražojusi, par cik diski 1988 gada No ebay.de atradu vienīgo pasūtīju, likās labā stāvoklī, nopriecājos. Bet viņi ir par mazu, tā jau likās,bet vācietis bija par slinku, lai aizietu nomērīt diametru centriņiem.
Tad pie viena drauga garāžā atradām šos centriņus, it kā der, prasās nedaudz mazākus padarīt, bet tā nav problēma. Bet nesakrīt raksts. Kā arī viņus vajadzētu sakopt un nokrāsot disku krāsā un man nav ne jausmas vai uz maniem diskiem ir kaut kāda stock pulverkrāsa, vai kaut kas uzjaukts, jo saules gaismā nedaudz pamainās tonis un smuki spīd grauds Šodien arī atradu bildes kādi šie diski izskatījās pirms tam. Pat atcerēties negribas cik daudz acetona un citu mantu tika izlietots... un beigās tāpat uz smilšu strūklu aizvedu
Orģinālie vāciņi šiem diskiem iet lietoti sliktā stāvoklī pa 20 eiro gb, cik ss.lv visiem rakstīju, nu nevaru šobrīd to atļauties ņemot vērā, ka diski pāri 400 eiro beigās nostājās (jā, jā zinu, tās ir kapeikas, bet studējot un nestrādājot normālā darbā grūti nākas ) vāciņus nekur nevar atrast, ķīnieši arī neko nav uzražojusi, par cik diski 1988 gada No ebay.de atradu vienīgo pasūtīju, likās labā stāvoklī, nopriecājos. Bet viņi ir par mazu, tā jau likās,bet vācietis bija par slinku, lai aizietu nomērīt diametru centriņiem.
Tad pie viena drauga garāžā atradām šos centriņus, it kā der, prasās nedaudz mazākus padarīt, bet tā nav problēma. Bet nesakrīt raksts. Kā arī viņus vajadzētu sakopt un nokrāsot disku krāsā un man nav ne jausmas vai uz maniem diskiem ir kaut kāda stock pulverkrāsa, vai kaut kas uzjaukts, jo saules gaismā nedaudz pamainās tonis un smuki spīd grauds Šodien arī atradu bildes kādi šie diski izskatījās pirms tam. Pat atcerēties negribas cik daudz acetona un citu mantu tika izlietots... un beigās tāpat uz smilšu strūklu aizvedu
It's all about the win
Auto izskatās super(varbūt ne tagad kamēr priekšu nesakrāsos )
Es domāju ka diskiem tie centriņi pat neprasās.
Es domāju ka diskiem tie centriņi pat neprasās.
man shitas te salauzas kad es pagriziena pakalu palaidu kkur ap 60 chuguna ricags dabuja normali ta ka vins uz 45 salocijasĢirts rakstīja:Stūres tie gumijas krustiņi ir diezgan vāja vieta,vairumam cik redzēti visi saplaisājuši,tāpēc es nekad vairs nebraucu ar beigtu stūres paščiku un negrozu e36 stūri pie neiedarbināta dzinēja,vienreiz jau pavasarī dubļos pagulēju kamēr nomainiju
<C> Way
Paldies :)
Līdz super, gan te vēl vismaz tik daudz darba kā jau esmu ielikusi.
Paldies Nixon, viss strādā un ir ielikts lampās, tikai skotča norādes uz vadiņiem bija otrādāk, bet tas sīkums
Līdz super, gan te vēl vismaz tik daudz darba kā jau esmu ielikusi.
Paldies Nixon, viss strādā un ir ielikts lampās, tikai skotča norādes uz vadiņiem bija otrādāk, bet tas sīkums
It's all about the win
Toč otrādāk? Kuri riņķi bija īstie, lielie vai mazie?
Bet nu, lai labi kalpo! Kāpēc tie štekeri tā sakusuši, nav nejausmas.
centrus diskiem nevajag 100% !!!!!!!!!!!
It kā zināju, ka brūnais parasti ir masas vads, bet padomāju ja jau zīmītes klāt, ķīnieši kaut ko saputrojuši , kad neparādijās nekādās dzīvības pazīmes uz kastītes paskatījos uzzīmēto shēmuNixon rakstīja:Toč otrādāk? Kuri riņķi bija īstie, lielie vai mazie?
Mazie riņķi derēja, izmērā tādi paši, kā man jau bija. Par tiem štekerīšiem nekas, mājās ir lieki bloki, bet diez vai likšu viņus virsū.
It's all about the win
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13