Edzis PROAM V8 sedans

E36 Club Latvia biedru auto.
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

Es tā nemāku vēl šobaltdien, visticamāk! :lol:

Amazing! :clap: :clap:
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
70cc
Ziņojumi: 682
Pievienojies: 10 Dec 2013, 22:23
Braucu ar: E36 & E46
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

vispirms piedzima einšteins, mocarts un pārējie, tad pēc laika uzradies tu :hahaha: jābūt stulbam lai teiktu ka tev autosports nav asinīs, zinot sencīti, savādāk nemaz nevar būt. Lai veicas, ja staķikā gaiss pistolē būs labs, moš būsi konkurents, tad jau redzēs, nezinu cik ilgi turēšu savējo karieti pūrā. :hahaha:
Profila bilde
Lācis
Ziņojumi: 1810
Pievienojies: 31 Jūl 2013, 07:16
Braucu ar: m54b25
Atrašanās vieta: Limbaži, Rīga

edzis rakstīja:LFS kopš 2005 gada :D Ja nebūtu tādas spēles, es visticamāk joprojām nezinātu kas ir jādara ar sajūga pedāli :D
lfs tomer dod savu skillu, dzive to jut, pa sniegu vsp 1:1 ka lfs ar siltam :giggle: . tik nesaprotu kas notika ar to m54b30 e30. vaitad tu nebiji vinu sev dabujis?
Profila bilde
Baker
Ziņojumi: 267
Pievienojies: 03 Feb 2015, 14:38
Reputācija: 1

Lācis rakstīja:
edzis rakstīja:LFS kopš 2005 gada :D Ja nebūtu tādas spēles, es visticamāk joprojām nezinātu kas ir jādara ar sajūga pedāli :D
lfs tomer dod savu skillu, dzive to jut, pa sniegu vsp 1:1 ka lfs ar siltam :giggle: . tik nesaprotu kas notika ar to m54b30 e30. vaitad tu nebiji vinu sev dabujis?
Taisnība, vēl nesen, kad bija lielais sniegs biju paspēlējis lfs un pēc tam braucām savējie ar mašīnām pakrāmēt. Vienīgais, kas mainās ir noresetot mašīnu pēc iebraukšanas bortā nevari. :rolleyes: #lfsdriftcrew
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower
Reputācija: 3

Assetto Corsa likās krietni tuvāk taisnībai, bet nu, ko jau es. Nemāku braukt ne spēlē, ne dzīvē. :lol:
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25

Lācis rakstīja:
Sencis čomos ar lapānu bija un sarunājām caur viņu ar šito tačku pavizināties, pa 100ls varēja veselu stundu no vietas slīpēt :D Riepas gan bija no visiem kaktiem salasītas, bet es tad neko nerubiju un bija savs prieks

Par lfs runājot, tas ir pats labākais treneris kāds var būt. Tādi cilvēki kā Jānis Ciedra, Reinis Frīdbergs, mums šeit esošais A_C un Tazx arī ir lfs tā teikt komandas biedri, kā jau redzams dažs labs arī uz trases sevi labi parādijis. Protams nevar tas simulators būt 1:1 bet nonstopā viņu sprlējot tev izstrādājās visi refleksi, kad sist sajūgu, kad raut roceni, kad spiest bremzes, ko darīt un ko nedarīt, rezultātā 10 gadus nospēlējot viņu, tu jau atomātā visu spaidi. Tad tik atliek dzīvē adaptēties un viss aiziet.
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

Man arī LFS palīdzēja saprast pakaļpiedziņu, jo agrāk tikai ar FWD biju braucis. :hahaha: Spēlēju kopš kautkāda 2007. gada. Tikai kopš ar auto sāku ņemties, vairs īsti nav tam laika. :D

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Attēls
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower

Ja vari atļauties nopirkt G25 vai G27, varbūt. Ar pelīti vai pogām braukājot nekas tur nebūs. :lol:
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

Fizika spēlē ir ļoti laba, lai saprastu +- kā uzvedas auto. ;)

Attēls
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

Nixon rakstīja:Man arī LFS palīdzēja saprast pakaļpiedziņu, jo agrāk tikai ar FWD biju braucis. :hahaha: Spēlēju kopš kautkāda 2007. gada. Tikai kopš ar auto sāku ņemties, vairs īsti nav tam laika. :D

man tas pats ka saku skruveties pagalma ta kompis un LFS paliek pedeja vieta, :hahaha:

P.S sorry Edzi, gan jau iztirisi topiku pats :lol:
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

Te jau viss pa lielam ir pa tēmu, nerunājam jau mēs par būvniecību :D
Profila bilde
Mirror45
Ziņojumi: 101
Pievienojies: 31 Jan 2016, 14:21
Braucu ar: 49cc
Tiešām tik traki lfs drifts ar karstām riepām līdzinās driftam ziemā? :D liekās tik neticam. :o Edzi, domā ja nebūtu braukājis lfsā nevarētu tā paslīpēt ar to E30? :lol: :super:
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

Mirror45 rakstīja:Tiešām tik traki lfs drifts ar karstām riepām līdzinās driftam ziemā? :D liekās tik neticam. :o Edzi, domā ja nebūtu braukājis lfsā nevarētu tā paslīpēt ar to E30? :lol: :super:
Ir identiski vienādi, tā ka nu pilnīgi vienādi. Ne tikai pa sniegu, bet arī pa sausu asfaltu viss ir 1:1
Vienīgā problēma ir piešauties pie tā, ka tu jau neizjūti to ātrumu un redzes loks ir daudz šaurāks utt. Nu par cik tu sēdi pie ekrāna, nevis tačkā
Protams, ka citādi nevarētu :D
riebeklis
Ziņojumi: 1416
Pievienojies: 04 Jan 2016, 20:14
Edzi kur updeits? :grrr:
Starp citu tas short shifter nak ar uzgali vai pasam tads jagada? Kadi Ferodo kluci? DS3000?
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

riebeklis rakstīja:Edzi kur updeits? :grrr:
Starp citu tas short shifter nak ar uzgali vai pasam tads jagada? Kadi Ferodo kluci? DS3000?
Nāk bez uzgaļa, baigi daudz neesmu sadarijis, bet varetu sodien sacept updeitu :D par klučiem nemācēšu teikt, kaut kādi parastie
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

Labs vakars!
Gribu brīdināt, ka visas bildes taisītas ar telefonu, nebija kamera pa rokai! :(

Tad nu kaut kādi darbi ir sadarīti, aizņēma man īsteībā diezgan daudz laika, bet nu tik tālu esmu ticis.
Turpinot salona remontdarbus, tika nolemts aizmetināt aizmugurē esošos lielos korķus, jo apkārt jau viss bija izpuvis un turējās viņi tikai uz mastikas.

Šofera pusē, aizmugurējā grīda bija metināta uz skati, sametināta no 50 maziņiem gabaliem, nekas nebija izslīpēts un pa virsu uzpūtsts vien balončiks, karoč sataisīs galīgs gateris. Izzāģēju visu to grīdas gabalu laukā un izdomāju, ka gribu pamēģināt no rokas ieveidot to formu, detaļas arī piegriezu maksimāli precīzas, pieslīpēju, lai sanāktu pēc iespeājs mazāka šķirba, nojājos pamatīgi ilgi :D
Nu, rezultāts apmēram šāds, protams varēja labāk, bet manuprāt sanāca tīri solīdi.
Attēls
Priekšpusē pie kājām jau arī bija papuvis, nevar jau tā atstāt, nācās to ar fleksēt ārā un metināt ciet!
Attēls
Tad nu tālāk viss samaukts ar skābo grunti un šodien pa lielam sagruntēju visu grīdu, lai var krāsot, taču nāksies vel samest šuvju mastiku kur vajadzīgs + vienā vietā būs vel čut jāielaiž ar metināmo, bet nu vismaz lielākais ir garām.
Attēls
Attēls
Attēls
riebeklis
Ziņojumi: 1416
Pievienojies: 04 Jan 2016, 20:14
Krasavcjegs! Best topic! :pupi:
Profila bilde
Lawwr
Ziņojumi: 1983
Pievienojies: 17 Mar 2012, 21:16
Braucu ar: 323i
Reputācija: 7

Ļoti kvalitatīvs darbs! :super:
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

Malacis!
Profila bilde
Lācis
Ziņojumi: 1810
Pievienojies: 31 Jūl 2013, 07:16
Braucu ar: m54b25
Atrašanās vieta: Limbaži, Rīga

Malacis. :super: Darbs ieguldīts pamatīgi.
pats metināju un atceros to čakarēšanos ar labu formu piegriešanu lai 1:1 der un nav šķirbu :lol: