Edzis PROAM V8 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 37
- chevron_right
Viss ir jauki un forši, bet vai paspēsi?
Ar katru dienu vairāk un vairāk sāku baidīties bet nu plānā jau protams ir paspētriebeklis rakstīja:Viss ir jauki un forši, bet vai paspēsi?
Steidzami vajadzīga nauda, tādēļ auto var iegādāties pa kapeikām, tikai 2500e ieguldīts vairāk kā uz pusi vairāk.
Apskatīt var berģos
Apskatīt var berģos
Atliec auto taisisanu, un pamegini atrisinat naudas lietas. Veiksmi.
Bet JA sadoma pa detalam laist, panemshu letak koilus uzreiz.
Bet JA sadoma pa detalam laist, panemshu letak koilus uzreiz.
Labas rytas!
Par auto pārdošanu un naudas vajadzēšanu tas protams bija kārtējais tizlais aprīļa joks, kas nevienam tā arī neinteresēja.
Pirmais aprīlis arī iesākās ar lielām sērām un uz garāžu pat neaizbraucu, sakarā ar to, ka mums tika nozagts audis.. R.I.P
Darbi ir nedaudz ievilkušies, jo bija jau plānots 3 vai 4 dien auto nolikt uz reiteņiem, bet viņs vel karājās uz pacēlāja.
Gūltņus mainīju pirmo reizi un kaut kā neiedomājos, ka vajag kaut ko pretim nolikt, likās, ka plaukts jau viņu tur, kā bliezu stupicu iekšā, tā gultnim sāns pa otru galu izlidoja ārā un bumbas pa gaisu. Nu neko, rīt jābrauc pirkt jauns gūltnis, škrobīgi, ka tieši skfs izjuka Nu otru protams vairs nesitu, uztaisiju homemade tooli no vītņstieņa un iespiedu visu kā vajag.
Priekšā lanžerons atkal bija pa 1cm aizgājis kaut kur, nācās ar domkratu iztaisnot, lai priekšejo balku pievilktu, paldies Renio par palīdzību!
Skats apmēram šāds, vienīgi nepatīk, ka suporti ir zili, bet nu tādus es viņus jau sen nokrāsoju un tagad tērēt naudu, lai tikai izmainītu krāsu ar īsti netaisos
Protams liels paldies BLAST.LV par labi nokrāsoto piekari
3Bmotorsport Par camber arms un poly buksēm.
Par auto pārdošanu un naudas vajadzēšanu tas protams bija kārtējais tizlais aprīļa joks, kas nevienam tā arī neinteresēja.
Pirmais aprīlis arī iesākās ar lielām sērām un uz garāžu pat neaizbraucu, sakarā ar to, ka mums tika nozagts audis.. R.I.P
Darbi ir nedaudz ievilkušies, jo bija jau plānots 3 vai 4 dien auto nolikt uz reiteņiem, bet viņs vel karājās uz pacēlāja.
Gūltņus mainīju pirmo reizi un kaut kā neiedomājos, ka vajag kaut ko pretim nolikt, likās, ka plaukts jau viņu tur, kā bliezu stupicu iekšā, tā gultnim sāns pa otru galu izlidoja ārā un bumbas pa gaisu. Nu neko, rīt jābrauc pirkt jauns gūltnis, škrobīgi, ka tieši skfs izjuka Nu otru protams vairs nesitu, uztaisiju homemade tooli no vītņstieņa un iespiedu visu kā vajag.
Priekšā lanžerons atkal bija pa 1cm aizgājis kaut kur, nācās ar domkratu iztaisnot, lai priekšejo balku pievilktu, paldies Renio par palīdzību!
Skats apmēram šāds, vienīgi nepatīk, ka suporti ir zili, bet nu tādus es viņus jau sen nokrāsoju un tagad tērēt naudu, lai tikai izmainītu krāsu ar īsti netaisos
Protams liels paldies BLAST.LV par labi nokrāsoto piekari
3Bmotorsport Par camber arms un poly buksēm.
Ir labs, tas jau bija gaidams ka 1.aprīļa joks parpārdošanu.
Patīkama krāsa ritošajai.
Javjg varu pa kadiem vakariem piebraukt palīgā paskrūvēties lai paspēj pabeigt
Patīkama krāsa ritošajai.
Javjg varu pa kadiem vakariem piebraukt palīgā paskrūvēties lai paspēj pabeigt
Es sev arī biju paņēmis SKFpa 35eur domājot, ka būs gerai.. Pēc 2 nedēļām sāka gaudot.
Uzliku Meyle pa 11eur, bēdu nezinu
cik par camber arms samaksaaji?
Nu ar manu skitku sanāca skfs pa 22e nedomāju, ka tur kaut kas sāks gaudot.Riks* rakstīja:Es sev arī biju paņēmis SKFpa 35eur domājot, ka būs gerai.. Pēc 2 nedēļām sāka gaudot.
Camber arms 120e
Šodien liels notikums, auto ir nosēdies pats uz saviem riteņiem, šausmīgi daudz neskaitāmas lietas, ka visu procesu aizkavē, šo to nācās modoficēt, lai vispār uzliktu un laiks aizgāja diezgan pamatīgi. Bet nu tā teikt pirmais prieciņš ir parādijies.
Koilas reāli ir kā akmeņi, paceļot nolaižot mašīnu, ritenis vispār neizkustās ne no vietas, ar rokām vispār nav iespējams iespiest to mašīnu uz iekšu, katrā ziņā man ļoti patīkās jau tagad, nevaru sagaidīt, kad varēs izgāzt!
Un nu protams, ja jau esi nopircis camber armus, tad obligāti ir jāuztaisa maksimāls perebors un jāpaskatās kā tas izskatās dzīvē, godīgi sakot tie 10j diski ar tādu camberu dzīvē izskatās pēc kaut kāda ātombumbas sprādziena. Tāds protams viņš nepaliks
Koilas reāli ir kā akmeņi, paceļot nolaižot mašīnu, ritenis vispār neizkustās ne no vietas, ar rokām vispār nav iespējams iespiest to mašīnu uz iekšu, katrā ziņā man ļoti patīkās jau tagad, nevaru sagaidīt, kad varēs izgāzt!
Un nu protams, ja jau esi nopircis camber armus, tad obligāti ir jāuztaisa maksimāls perebors un jāpaskatās kā tas izskatās dzīvē, godīgi sakot tie 10j diski ar tādu camberu dzīvē izskatās pēc kaut kāda ātombumbas sprādziena. Tāds protams viņš nepaliks
Kas tas tev par bremzu trubinjam? Izskatas sarkanas vai parastas kapara?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Parastas kapara šļaukas, ieliktas vadu izolācijā (kembrikā) diezgan milzīgs čakarsbestbmw rakstīja:Kas tas tev par bremzu trubinjam? Izskatas sarkanas vai parastas kapara?
CEKC
būtu man tik daudz laika ko pavadīt pie saviem auto.
tādu zelta piekari kā tev ķengaragā pirmajā naktī apskrūvētu un no rīta varētu jau lombardā atrast.
tādu zelta piekari kā tev ķengaragā pirmajā naktī apskrūvētu un no rīta varētu jau lombardā atrast.
Jau domaju kkas interesants. kas tev ar lenki prieksa buus?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Hahaha, labi, ka man stāv apsargātā teritorijā, pa lielam vispār visu laiku garāžā70cc rakstīja:CEKC
Nu kā jau streetā, tad nekas tikai 4mm šaibasbestbmw rakstīja:Jau domaju kkas interesants. kas tev ar lenki prieksa buus?
Varbut stulbs jaut. Bet vai strita nevar ar E46 plauktiem braukt?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
E46 plaukti dod sagazumu, bet ne lenkibestbmw rakstīja:Varbut stulbs jaut. Bet vai strita nevar ar E46 plauktiem braukt?
Kas būs ar vizuālo? Solid look, vai drift missile?
Man jau vairāk liekas, ka te tāpat viss izskatīsies solīdi.Riks* rakstīja:Kas būs ar vizuālo? Solid look, vai drift missile?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 37