Agris_E36
Agris rakstīja:Izdarīts dauz visaadu siikumu, bet tos atskaitei vēlāk..
Ar4ikam viena bilde :) moz tomēr bez eņģeļiem? nonjeemu arii uzacis un egeļus, un pamēģināju saregulēt priekšas līniju. pagaidām 2 mēneši un vēljoprojām patīk kā izskatās orģināli.
Nezinu Agri, pagaidaam patiik engeli, lauj izslimot . Ieleca aciis divas lietas, viena tas ka BMW embleemu ir jaamaina ar steigu, bet otra tas cik smuki Veideriishi izskataas.
vot nav 3 ls bljembai D pa 3 ls var nopirkt buksīti kulisei vai jaunu slotiņu bet zīmītei nesanāk :D
bet ar4ik protams visiem jaizslimo, ar 1,5 gadu laikam bija- apnika.
Ja tev vajag varu pa pastu atsuutit, kaadu varbuut ne perfektaa staavoklii, bet daudz labaaku nekaa tev tagad ir.
ja pa velti tad jā, ja nē sanāks sūtīšana tikpat cik no ķīnas jaunu atsūtīt :) p.S aizmugurē ar līdzīgi saplēsta :dArchizlv rakstīja:Ja tev vajag varu pa pastu atsuutit, kaadu varbuut ne perfektaa staavoklii, bet daudz labaaku nekaa tev tagad ir.
Vinas jau neko nesver, atsuuti savu adresi un 1dien aizsuutiishu tev divas normaala blembas.
man pamazam ar sak pariet, bet nu netik nemt vel araa lai vel pastav, laikam jau ka ar kads 1,5g bus, vai ari mok bik vairak, pagajusiAgris rakstīja:vot nav 3 ls bljembai D pa 3 ls var nopirkt buksīti kulisei vai jaunu slotiņu bet zīmītei nesanāk :D
...
respektiņš un uvažuha daudz darba padarīts
paldies Archiz par bmw zīmītēm, diezgan labā kvalitātē :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BEIDZOT!
Bildes tiem kas vēlējās redzēt bildees :) nevar saņemties uzcept aprakstu par visu paveikto- cerams tuvākajā laikā. :)
otrajaa bildee gan, aizmugure kautkaa sliipumaa paceelusies :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu tagad ir riktīgi pa smuko!!!
labs nāk ar gaidīšanu iegādāti 11 gada oktobrī :D vismaz pēc ziemas beidzot arī pašam iepatīkas savs auto.
es jau domaju ka Agris ar savejo vairak nebrauc Prieks atkal redzet.
Iespaidigs darbs + lidzekli iegulditi, auto kopuma patik bet ljoti prasas ///M bampers aizm. No sana tads nepabeigts skats.
Disku pulesana