Edzis PROAM V8 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 37
- chevron_right
Labs darbs padarīts!
Nākošo iztīri manas mašīnas motortelpu, lūdzu!
Sālīti maksās! Tad jau pie viena motors jāmaina.CaK rakstīja:Nākošo iztīri manas mašīnas motortelpu, lūdzu!
Ļoti reti kurš slīpējamais aparāts šādi tiek apstrādāts!
Viss ļot kārtīgi un smuki!
Es ar savējo motortelpu gribu savest kārtībā, tik jāsaņemās, jo nav lēts prieks
Cik tas ~varētu izmaksāt? Teorētiski plānoju tuvākā gada laikā pārkrāsot mašīnu un motortelpu līdz ar to arī.Riks* rakstīja:Viss ļot kārtīgi un smuki!
P.S. skatos, ka Alpine arī tevi noheitojis
Tā cena ir atkarīga no vēlamā rezultāta, ja autiņš ir paredzērs exotikai vai arī vienkārši gribās visu super duper, tad jā, sanāk padārgi. Manā gadijumā kaujamajai mašīnai man nav vajadzīga motirtelpa tur ar pērlīti utt.
Principā viss kas bija vajadzīgs ir fleksim smilšpapīra ripa un drāšu birstes ripa, ja vajag metināt, tad metināmais. Tālāk nopirku šuvju mastiku pa 12 euro (puse palika pāri) un krāsa te tika lietota pilnīgi visparastākā depo krāsa ar ko var pindzelēt sētas stabus. Tad nu tikai atliek tas darbs izjaukt visu un tad salikt atpakaļ, par cik pilnībā visu daru pats, tas nekas dārgs man nesanāca. Protams ja dod kādam citam izjaukt un salikt visu purnu, es pat negribu zināt cik tas maksā
Principā viss kas bija vajadzīgs ir fleksim smilšpapīra ripa un drāšu birstes ripa, ja vajag metināt, tad metināmais. Tālāk nopirku šuvju mastiku pa 12 euro (puse palika pāri) un krāsa te tika lietota pilnīgi visparastākā depo krāsa ar ko var pindzelēt sētas stabus. Tad nu tikai atliek tas darbs izjaukt visu un tad salikt atpakaļ, par cik pilnībā visu daru pats, tas nekas dārgs man nesanāca. Protams ja dod kādam citam izjaukt un salikt visu purnu, es pat negribu zināt cik tas maksā
Tikai neiedziļinies tajā skrūvēšanā. Labāk sametini laicīgi kādu reduktoru ziemai
Tur tev taisnībaA_C rakstīja:Tikai neiedziļinies tajā skrūvēšanā. Labāk sametini laicīgi kādu reduktoru ziemai
tā jau man ir lielākā slimība visu sākt skrūvēt un tad tas tik ļoti ievelkas, ka vispār braukt nedabon. Bet nū, šoreiz nē, tā nebūs, drīz viss gatavs
Respect's no manis tādiem uzņēmīgiem cilvēkiem
Gaidu rezutātu
MINI UPDEITIŅŠ
Laiks paliek nedaudz mazāk, tapēc arī darbi uz priekšu kust neadudz lēnāk, bet nav jau kur steigites, ja nesakita sezonas noslēguma pasākumu.Pa šo laiku tika izravēts krutais chināru imobilaizeris un signalizācija, kura man patstāvīgi braucošā mašīnā visu noslāpēja un bija jāliek tas imobilaziers un jāšķiļ pa jaunu
Kā arī iepirkta eļļa, un galu galā iecelts pats motors.
Tuvākie plānotie darbi
*hyd rocenes uzstādīšana
*3b motorsport shortshifta uzstādīšana
*oil catch tank
*centīšos pats uzmetināt izplūdi, redzēs kā veiksies
Kā arī joprojām labprāt iepirkšu visas 4 durvis, abus spārnus, brilli, bagūzi, ideāli ja tādā pašā krāsā (mauritiusblau)
Kur tad šīs mašīnas durvis, spārni utt?
Noteikt rusa un velreiz rusazzhurka rakstīja:Kur tad šīs mašīnas durvis, spārni utt?
Tieši tā, durvis ir sapuvušas, viens spārs nopuvis, otrs sasists, bagūzī spoilera caurumiGaraisss rakstīja:Noteikt rusa un velreiz rusazzhurka rakstīja:Kur tad šīs mašīnas durvis, spārni utt?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... fmkbi.html skatijos krāsas Tavam un tam, nu nezinu vai vienādas, bet tuvu.
nebraukšu 300km lai nopirktu durvis pa 20e
Ja ir bez rusas tad ir izdevigi
Afigeķ kas par śtoku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …