Lindas e36-Bacon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 38
- chevron_right
Nezinu cik zazors ir pasam m54, bet ieks cuguna bloka es liktu +0.02 m54 zazoram ja motors bus ielai, vai +0.03, ja braucejs bus tik pat debils ka es, vai ari motors bus kaut kadai pasportosanai.he9600 rakstīja:Davai, lai nav tukša runa, dod "spēles" pielaides tai kombinācijai
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Linda rekinas tikai cik vina var atlauties motoru taisa ShtencWerks garagedogMa rakstīja:Esmu tikai par "strokeru" veidi Linda malacis! Nav runa par naudu, bet gan par procesu un iznākumu
Arī kopā ar čomu izgājām cauri "izrēķināta" M50B30 projektam + nianses, tagad gaidam pareizās sadalenes 260/256 grādi, 10,7 un 9,7mm lifts, jābūt labi Kad izbraucu ar to motoru, nuuu.. bija pat ļoti patīkami, neskatoties uz to, ka vēl nebija regulēts.
Tā kā, Lindai novēlu veiksmi un izturību! Galvenais, rēķini 2x, kad liec kopā
Ja pirms tam cenu ziņā viss bija salikts smuki pa plauktiņiem un 100 eur uzmetu pa virsu, tad tagad seeingman tik jauc un es pa 200 eur lieku klāt. Bet naudai šeit nav nozīmes, ja grib visu smuki.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
seeingman pie laba klienta ticis ...Linda rakstīja:Ja pirms tam cenu ziņā viss bija salikts smuki pa plauktiņiem un 100 eur uzmetu pa virsu, tad tagad seeingman tik jauc un es pa 200 eur lieku klāt. Bet naudai šeit nav nozīmes, ja grib visu smuki.
Šobrīd jau es tikai virtuāli atlieku līdzekļus
It's all about the win
seeingman rakstīja:Nezinu cik zazors ir pasam m54, bet ieks cuguna bloka es liktu +0.02 m54 zazoram ja motors bus ielai, vai +0.03, ja braucejs bus tik pat debils ka es, vai ari motors bus kaut kadai pasportosanai.he9600 rakstīja:Davai, lai nav tukša runa, dod "spēles" pielaides tai kombinācijai
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Linda rekinas tikai cik vina var atlauties motoru taisa ShtencWerks garagedogMa rakstīja:Esmu tikai par "strokeru" veidi Linda malacis! Nav runa par naudu, bet gan par procesu un iznākumu
Arī kopā ar čomu izgājām cauri "izrēķināta" M50B30 projektam + nianses, tagad gaidam pareizās sadalenes 260/256 grādi, 10,7 un 9,7mm lifts, jābūt labi Kad izbraucu ar to motoru, nuuu.. bija pat ļoti patīkami, neskatoties uz to, ka vēl nebija regulēts.
Tā kā, Lindai novēlu veiksmi un izturību! Galvenais, rēķini 2x, kad liec kopā
taisat atrak, es ari jau sezu rinda
bet Linda kad sataisis tev to motoru, iedosi izbraukt lai zinu ko pasutu?
Vēl jau viņš kādu 500 km jāpiebrauc būs pirms varēs saprast uz ko tas dzinējs spējīgs. Bet nu nesteigsimies laikam pa priekšu ,tas dzinējs vēl jāsaliek
It's all about the win
Mazāk runu, vairāk darbu!
Lai veicas ar projektu!
Lai veicas ar projektu!
Ja pareizi atceros, minēji, ka Tev bloks tāds so so.
Rekur 30nieku forumā viens tirgo:
m50b25 bloks -pilnībā pliks. honējums vel labi redzams, cilindri nav īsti saskrāpēti. trūkst dažas kloķenes čaškas. 10eur. 27788nulle78
Varbūt noder un ir labāks.
m50b25 bloks -pilnībā pliks. honējums vel labi redzams, cilindri nav īsti saskrāpēti. trūkst dažas kloķenes čaškas. 10eur. 27788nulle78
Ruu rakstīja:Ja pareizi atceros, minēji, ka Tev bloks tāds so so.
Bez tam caskam tas vairs nav bloks, bet dzelza gabals, var galdinu uztaisit
Tad lai taisa galdiņu.
Paldies Ruu
Tas būtu tik ideāls variants, kas atrisinātu daudz problēmas
Tas būtu tik ideāls variants, kas atrisinātu daudz problēmas
It's all about the win
virzuļus izdevās atrast?
es zinu, ka tie iedobtie virzuļi der un tur tik bišķi jāpavirpo un jāuztaisa vārstu iedobes...
Palasīju, ko te visi raksta par kompresijas pakāpēm - es uzmanītos un virs 11 baigi nelīstu, jo LV superdegviela var radīt problēmas...
es zinu, ka tie iedobtie virzuļi der un tur tik bišķi jāpavirpo un jāuztaisa vārstu iedobes...
Palasīju, ko te visi raksta par kompresijas pakāpēm - es uzmanītos un virs 11 baigi nelīstu, jo LV superdegviela var radīt problēmas...
Neteiktu, ka baigi aktīvi meklēju virzuļus, katru dienu gan pārbaudu "pārdod" sadaļu, uzrakstīju pāris cilvēkiem, vienam pārdoti, otrs neatbildēja utt., ņemot vērā, ka vajag 6 virzuļus jeb pusotru m44 , tas varētu nebūt vieglākais uzdevums ja negrib pirkt visu motoru. Šobrīd nopriku vēl vienu m50b25 non vanos ieplūdes sadaleni un dažus citus sīkumus.
Es domāju, ka ar CR līdz 12 bez problēmām, ja barošu autiņu ar kvalitatīvu e98
Es domāju, ka ar CR līdz 12 bez problēmām, ja barošu autiņu ar kvalitatīvu e98
It's all about the win
Tad jau ar stock 2.8 kam lietotam motoram mums gadijās ar 14 kompresiju , vispār ir bīstami uzpildīties lv DUS ? Tagad zināšu ka noperkot motoru jasapish bisk kompresija lai nav virs 11.Petka rakstīja:virzuļus izdevās atrast?
Tu jauc terminus un mērvienības...
Es tiko vienkārši ahujel... Lasu un acis lielākas un lielākas. Šito neviens neņem vērā!!! nelasa!!! Ja ir jautājumi "kāpēc?" - google vai pm.Razbainieks rakstīja:Tad jau ar stock 2.8 kam lietotam motoram mums gadijās ar 14 kompresiju , vispār ir bīstami uzpildīties lv DUS ? Tagad zināšu ka noperkot motoru jasapish bisk kompresija lai nav virs 11.Petka rakstīja:virzuļus izdevās atrast?
Linda:
Ar to kvalitatīvo E98 varētu būt problēmas... Katrā ziņā es sev izvēlētos 11,5 kā galējo robežu, jo karstā vasaras laikā braucot pareizi degviela sakarsīs, motors sakarsīs utt. Protams, ka tava izvēle, bet es tikai izsaku savas domas...
Tiem virzuļiem arī nebija tur kosmosā jāgrauž nost lai dabūtu ~11:1...
P.S. moška kādas bildes lai turētu publiku ieinteresētu?
Atbilstoš avatars.Razbainieks rakstīja:
Tad jau ar stock 2.8 kam lietotam motoram mums gadijās ar 14 kompresiju , vispār ir bīstami uzpildīties lv DUS ? Tagad zināšu ka noperkot motoru jasapish bisk kompresija lai nav virs 11.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Es neko nezinu, es biju ķīnāJānis.P rakstīja:Atbilstoš avatars.Razbainieks rakstīja:
Tad jau ar stock 2.8 kam lietotam motoram mums gadijās ar 14 kompresiju , vispār ir bīstami uzpildīties lv DUS ? Tagad zināšu ka noperkot motoru jasapish bisk kompresija lai nav virs 11.
Nu tad apgaismojiet mani šajā ziņā
Razbainiek .. kompresijas PAKAPE un kompresija divas dazadas lietas
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21