Lindas e36-Bacon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 38
- chevron_right
Man viss liekas čotka! Nav ko saspringt un tas auto tāpat ja saliksies ok ies lupatās :) Un visi te varēs dročīt ar saviem b25/b28 kad linda lidos garām :)seeingman rakstīja:atpisies rokeru komplekts ar roļikiem, kur iekšā ier laba sadalene, atsperes, čaškas, rokeri maksā 3k eur
karoči tāds m30 ar normālu jaudu sanāktu pāri 10k, taisīsi?
Par to aprēķinu - palika pie tā, kuram rēķināju ar visie nomērītajiem lielumiem... tagad būs grūti replicēt, jo man nav vrzuļu... Tur sanāca tā, ka viss būtu čotka, ja tie virzuļi nebūtu iedobti. Es toč neatceros, bet tās iedobtās malas bija jāņem nost. tur nebija variantu...
Kas notiek?
Kur update? Paņēmāt un to bloku tolmetā nodevāt?
Kur update? Paņēmāt un to bloku tolmetā nodevāt?
Notiek tas, ka tehnisku apstākļu dēļ būvēšana apstājusies, bet ļoti ceru, ka tuvakā mēneša laikā motors rūks.Bloks paliks tas pats, seeingman samērija un teica, ka neesot tik traki, lai vajadzētu nodot tolmetā, turklāt is'a virzuļus neiespējami dabūt bija, nepērkot motoru, un bloku man šeit piedāvaja tikai ar švīkam, tā kā mans bloks bija labākais variants.
Vēl nopirku krāsu, lai atsvaidzinātu motortelpu, pa brīvdienām būs jāsakrāso, un vēl rīt pie Kļavina jāiebrauc pēc šādiem tādiem sīkumiem
Vēl nopirku krāsu, lai atsvaidzinātu motortelpu, pa brīvdienām būs jāsakrāso, un vēl rīt pie Kļavina jāiebrauc pēc šādiem tādiem sīkumiem
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
gaidām pirmo startu
Es pārskatīju visu infu un derēja arī M43B19 - tos met pakaļ...
Nu ko interneta eksperti saka, skries ta trislitrene vai nee...?
Vel jau lidz perfekcijai ir ko padarboties, bet pa lielam aptuveni sadi bus.
piedosanu par kvalitati, fotografeju ar smilspapiru...Vel jau lidz perfekcijai ir ko padarboties, bet pa lielam aptuveni sadi bus.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pacēli topiku, nu paldies
Kā vienmēr viss nenotiek kā plānots, līdz sezonas atklāšanai palicis mazāk nekā mēnesis, un autiņā vēl arvien nav motora. Bet nu jau viss patiešām iet uz beigu pusi, sakrāsots viss apkarināmais, apakša teju, teju pabeigta un pa lielam palikusi tikai galva. Redzams, ka seeingman līdz pusčetriem naktī ar to cīnās tāpēc ļoti ceru, ka nākamnedēļ tā lietiņa rūks
Pa to laiku kamēr puiši Shtencwerkā cīnās ar motoru autiņš nebeidza pārsteigt. Bez komentāriem. Gribējās tikai mazu virspusīgu rūsiņu notīrīt, kuras vasarā tur šķietami nebija. Un tad pārsteigums Protams vajadzēja visu smuki sataisīt, tad nu ķērāmies pie darba.Par virsbūves detaļām liels paldies liet.Edzis, cenas vienkārši super Viss tika sakrāsots, lieki piebilst, ka vispār krāsājamo pistoli pirmo reizi dzīvē turēju rokās, bet rezultāts man šķiet neslikts. Un, cik sestdienas vakarā viss likās, skaisti pirmdienas rītā tika atklāts, ka tā mastika ir... Nu maigi izsakoties briesmīga. Neesmu pārliecināta, ka viņa vispār kaut kad līdz galam nožūs, jo vēl arvien, pēc divām nedēļām, tek pa apakšu ārā. Tā ir kad gribās naudu ietaupīt. Es arī kaut ko pamuļķojos Vēl vajadzētu saņemties priekšā visas bremžu caurules nomainīt, tās jau iepirktas un jaunas paduškas arī prasās. Nezinu, kur lai naudu ņem Kārbai arī visi saļņiki nomainīti, to un reiku nākamnedēļ jānokrāso. Kaut kā tā
Un ja nu kādām šķiet, briesmīgi un šausmīgi, bīstami, "tolmets", saprotu un kritiku pieņemu, bet neuztraucieties, tā bundža paliks man līdz pēdējam un nevienam viņu netirgošu, un dzīvību neapdraudēšu.
Kā vienmēr viss nenotiek kā plānots, līdz sezonas atklāšanai palicis mazāk nekā mēnesis, un autiņā vēl arvien nav motora. Bet nu jau viss patiešām iet uz beigu pusi, sakrāsots viss apkarināmais, apakša teju, teju pabeigta un pa lielam palikusi tikai galva. Redzams, ka seeingman līdz pusčetriem naktī ar to cīnās tāpēc ļoti ceru, ka nākamnedēļ tā lietiņa rūks
Pa to laiku kamēr puiši Shtencwerkā cīnās ar motoru autiņš nebeidza pārsteigt. Bez komentāriem. Gribējās tikai mazu virspusīgu rūsiņu notīrīt, kuras vasarā tur šķietami nebija. Un tad pārsteigums Protams vajadzēja visu smuki sataisīt, tad nu ķērāmies pie darba.Par virsbūves detaļām liels paldies liet.Edzis, cenas vienkārši super Viss tika sakrāsots, lieki piebilst, ka vispār krāsājamo pistoli pirmo reizi dzīvē turēju rokās, bet rezultāts man šķiet neslikts. Un, cik sestdienas vakarā viss likās, skaisti pirmdienas rītā tika atklāts, ka tā mastika ir... Nu maigi izsakoties briesmīga. Neesmu pārliecināta, ka viņa vispār kaut kad līdz galam nožūs, jo vēl arvien, pēc divām nedēļām, tek pa apakšu ārā. Tā ir kad gribās naudu ietaupīt. Es arī kaut ko pamuļķojos Vēl vajadzētu saņemties priekšā visas bremžu caurules nomainīt, tās jau iepirktas un jaunas paduškas arī prasās. Nezinu, kur lai naudu ņem Kārbai arī visi saļņiki nomainīti, to un reiku nākamnedēļ jānokrāso. Kaut kā tā
Un ja nu kādām šķiet, briesmīgi un šausmīgi, bīstami, "tolmets", saprotu un kritiku pieņemu, bet neuztraucieties, tā bundža paliks man līdz pēdējam un nevienam viņu netirgošu, un dzīvību neapdraudēšu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
It's all about the win
Prieks palīdzēt!
Motortelpa izskatās sulīgi, es ar labprāt būtu izkrāsojis kādā foršā krāsā, bet nu jau vairs neko, labāk ātrāk jāsaliek tas aparāts, lai uz atklāšanu var atbraukt.
Pati arī mēģināsi ar šo paslidināties kādā treniņā?
Motortelpa izskatās sulīgi, es ar labprāt būtu izkrāsojis kādā foršā krāsā, bet nu jau vairs neko, labāk ātrāk jāsaliek tas aparāts, lai uz atklāšanu var atbraukt.
Pati arī mēģināsi ar šo paslidināties kādā treniņā?
Šī krāsa man patīk, it kā jau nekas ūber, parasts mauritius, bet negribās to baigi mainīt. Varbūt, kad visu auto pārkrāsošu tad. Motortelpa bildēs ir ok, dzīvē baigais citrons, bet kā jau teicu, daru to pirmo reizi dzīvē.
Un treniņi. O, jā. Tas ir mans šī gada mērķis. Piebraukt motoru, svarka reduktorā un daudz naudas, jo kaut kas noteikti beigsies slikti
Un treniņi. O, jā. Tas ir mans šī gada mērķis. Piebraukt motoru, svarka reduktorā un daudz naudas, jo kaut kas noteikti beigsies slikti
It's all about the win
Kas ar vadibu tomer bus?
Kada kompresijas pakape?
Kas ar sadalenem?
Kada kompresijas pakape?
Kas ar sadalenem?
Galva uzticēta seeingman, tur daudz kas sadarīts, par to vēlāk pastāsīšu, kad motors rūks, vai viņš pats pastāstīs, kad viņam būs brīvāks brīdis. Bet kā redzams kanāli smuki izgrebti, vēl daži sīkumi palikuši.
Kompresijas pakāpe, kaut kas ap 11:1, (11.3?) tur arī seeingman sīkak zinās pastāstīt, ko izdomājis. Es gan gribēju kaut ko, kas tuvojas 12:1, bet laikam nav mums tik kvalitatīvas degvielas un tik augstu līst laikam nevajag
Sadalenes - šosezon noteikti paliks tās pašas (2x m50nv ieplūdes), nākamsezon vajadzētu skatīties kaut kā cita virzienā, vēl nav ne jausmas kā tieši.
Pagaidām vadība paliks oem, m50b25 nv, ar laiku skatos uz vems pusi.Vladlen rakstīja:Kas ar vadibu tomer bus?
Kada kompresijas pakape?
Kas ar sadalenem?
Kompresijas pakāpe, kaut kas ap 11:1, (11.3?) tur arī seeingman sīkak zinās pastāstīt, ko izdomājis. Es gan gribēju kaut ko, kas tuvojas 12:1, bet laikam nav mums tik kvalitatīvas degvielas un tik augstu līst laikam nevajag
Sadalenes - šosezon noteikti paliks tās pašas (2x m50nv ieplūdes), nākamsezon vajadzētu skatīties kaut kā cita virzienā, vēl nav ne jausmas kā tieši.
It's all about the win
Linda nemiz, uz atklasanu tu brauksi!
CR bus 11.7:1.Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uuu, čotka!
Paldies Tomiņ, Tu esi zvērs
It's all about the win
Cik saprotu plani piedalities draga? Par nedelu saregulet un obkatatj vel nado :)
Apbrauks vel tevi, uzmanigiVladlen rakstīja:Cik saprotu plani piedalities draga? Par nedelu saregulet un obkatatj vel nado :)
No sakuma lindai kaut kas ar sajugu jaizdoma, lai kadu apbrauktu. Tas standarta 228mm tak uz ta motora ir :lol_nau_verc:
Standarta risinājums - virpo uz 240 un diesel kurvenseeingman rakstīja:No sakuma lindai kaut kas ar sajugu jaizdoma, lai kadu apbrauktu. Tas standarta 228mm tak uz ta motora ir :lol_nau_verc:
Vispār tīri intereses pēc - cik līka bija kloķene?
Pieteicos, jo vienmēr var paspēt atteikties. Piebraukt paspēšu, saregulēt nē. Ja netikšu pie 3.64 reduktora uz tiem 100m man pat nav jēgas doties.Vladlen rakstīja:Cik saprotu plani piedalities draga? Par nedelu saregulet un obkatatj vel nado :)
Kas Tev ir pret manu sajūgu, pietiks viņu heitot, katru reizi kad Tevi redzu kaut kādas negācijas pret viņuseeingman rakstīja:No sakuma lindai kaut kas ar sajugu jaizdoma, lai kadu apbrauktu. Tas standarta 228mm tak uz ta motora ir :lol_nau_verc:
Edzi, godīgi sakot man nav ne jausmas, varbūt seeingman to ir noskaidrojis, interesants jautājums
It's all about the win
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24