Edzis PROAM V8 sedans

E36 Club Latvia biedru auto.
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
nu ka jau tiecu,ja nemak braukt,tad ir problemas.kad bija turbo,neizjutu nekadu diskomfortu
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 3

cipruss18 rakstīja:nu ka jau tiecu,ja nemak braukt,tad ir problemas.kad bija turbo,neizjutu nekadu diskomfortu
Brauci streetā ar turbo?
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
cipruss18
brucu ikdienaa ar turbo
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži

cipruss18 rakstīja:brucu ikdienaa ar turbo
Tur jau ir tā lielā atšķirība, ka tu brauci ikdienā, bet edzis grib braukt driftā.
Tas, ka esi braucis ikdienā ar turbo un viss tev likās ok, nenozīmē, ka vari tagad objektīvi spriest par to, vai street klases driftam tas der vai neder. :gigigi:

Paņem turbo 2.5, sāc braukt street klasē pa top priekšgalu un tad varēsi teikt, ka sliktam dejotājam arī olas traucē un edzis vienkārši braukt nemāk. :D

Šobrīd tev vienkārši nav objektīvs viedoklis par to, bet gan tukša diršana :gigigi:
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
Profila bilde
Garaisss
Ziņojumi: 553
Pievienojies: 26 Feb 2015, 14:42
Braucu ar: 318i
Reputācija: 1

Ja nemaldos Matīsam tas e36 ir turbo? Kka neizskatās ka viņs tur iet baigi pa pirmajām vietām jo tak turbo! :D

Edzis malacis,visiem tādu apņēmību :clap:
Profila bilde
r3served
Ziņojumi: 782
Pievienojies: 23 Nov 2015, 00:14
Braucu ar: e91, e36
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki

Garaisss rakstīja:Ja nemaldos Matīsam tas e36 ir turbo? Kka neizskatās ka viņs tur iet pa pirmajām vietām jo tak turbo! :D

Ir turbo, jā. Manuprāt, edzim šitas pasākums tā pat nostāsies zem +- normāla turbo projekta cenas, un ja tos pašus 200zs uz riteņiem noliks, nedomāju ka varētu būt baigās problēmas. Galu galā, nav jau nekādi milzīgie ovāli manīti, kur vajadzētu nežēlīgo krampi.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
70cc
Ziņojumi: 682
Pievienojies: 10 Dec 2013, 22:23
Braucu ar: E36 & E46
Atrašanās vieta: Rīga

r3served rakstīja:
Garaisss rakstīja:Ja nemaldos Matīsam tas e36 ir turbo? Kka neizskatās ka viņs tur iet pa pirmajām vietām jo tak turbo! :D

Ir turbo, jā. Manuprāt, edzim šitas pasākums tā pat nostāsies zem +- normāla turbo projekta cenas, un ja tos pašus 200zs uz riteņiem noliks, nedomāju ka varētu būt baigās problēmas. Galu galā, nav jau nekādi milzīgie ovāli manīti, kur vajadzētu nežēlīgo krampi.
bet ar trijniekā esošiem braucējiem cīnās un neteiktu ka sūdīgi viņam sanāk! cik pats esmu krāmējis ar turbomotoru, vienkārši ir savādāka, daudz savādāka braukšana nekā ar atmo, jālieto visādi pēdu prikoli lai to boostu spētu noturēt +/- tā lai pieraujot rucīti un atmetot sajūgu nav boooooooooo un iztaisnošanās :D
Pēdējais labojis 70cc - 04 Jūl 2016, 14:29, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

Vienkārši ir turbo un ir atmosfēras piekritēji. Skaidrs, ka pa to naudu varēja kaut kādu turbo motoru uzbūvēt, m3 motoru arī varēja ieķert, bet katram savs. Lai cik ļoti man patiktu turbo, es, piemēram, censtīšos dabūt visu ko var ārā dabūt no tā motora bez turbo. Dārgi un nelietderīgi - jā. Bet katram savs.
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
bumer2
Ziņojumi: 74
Pievienojies: 15 Jūn 2016, 12:06
Braucu ar: Žopeli omegu
TomSkarsts rakstīja:Es par LV biju domājis, ka nevar.

Par skrūvējamo dzirdēti slikti nostāsti, ka crash gadījumā pa tām vietām var jukt ārā un nedod dievs kkur sadurties skaisti.
skrūvējamās dugas tieši ir labākās bet metinātās ir huiņas skrūvētās nelūzst metinātie lūzt.
pats gonkās braucu un mašīnā stāv skrūvētās dugas.
Profila bilde
TomSkarsts
Ziņojumi: 2595
Pievienojies: 18 Okt 2015, 22:19
Braucu ar: 36 328 + 46 328
Reputācija: 5

Cik es no tā saprotu - braukšanas maniere katram ir sava un tas arī ietekmē. F1, kam sekoju līdzi, gan pagrūti ar driftu salīdzināt, bet arī tur bija piloti, kam patika gan lielie NA dzinēji, gan Turbo. Video visādi skatīti, kur 80tajos runāja, ka Turbo reāli pedāli nospieda jau pirms līkuma izejas rēķinot, ka izejā iegriezīsies turbo un tad aizies. Precīzi protams tikai čempioniem tas izdevās. Kā Linda teica - katram savs.

Par dugām neorientējos, par to, ka izjūk un "nodur" kādu dzirdēju sen un pat vairs neatceros no kā. Iekomentēju tik.

Katrā gadījumā liela daļa darbu un uzlabojumu motortelpā attiecināmi gan uz Turbo gan NA.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
cipruss18
protams,katram savs
es vienkarsi saku,ka pateikt,ka tani pasha street,turbo butu huinja,nu tas ir aplami
nav ta ka,es ar saviem turbo braucu mieriigi un pie tam vel ar quattro.bija savas nianses,ka var smuki pieturet boost,lai nav turbobedres
ar kompatu pa brugji
riebeklis
Ziņojumi: 1416
Pievienojies: 04 Jan 2016, 20:14
Motora izmaksas daudzus sapņotajus nolaiž atpakaļ uz zemes :gigigi: Malacis ka publicēji izmaksas.
Nesen interesējos pie lietuviešiem, S50 motoru nav viņiem un domāju ka nebūtu tik viegli atrast kā S52 vai S54.

Patīkami lasīt ekspertus :gigigi: :gigigi:
cipruss18
a kas tevi par expertu padara? :D
ar kompatu pa brugji
riebeklis
Ziņojumi: 1416
Pievienojies: 04 Jan 2016, 20:14
cipruss18 rakstīja:a kas tevi par expertu padara? :D
Nekur neapgalvoju ka esmu, es tikai pa ausu galam esmu dzirdējis kaut ko par Minišoseju :gigigi:
Profila bilde
-AF-
Ziņojumi: 3720
Pievienojies: 24 Feb 2013, 17:22
Braucu ar: e46
Reputācija: 51

Sakarīgs turboprojekts ir 4k pie nosacījuma ja skrūvē pats ;)
Kristaps85
Ziņojumi: 313
Pievienojies: 27 Feb 2016, 14:21
-AF- rakstīja:Sakarīgs turboprojekts ir 4k pie nosacījuma ja skrūvē pats ;)
Kas neskrūvē pats, tam jāpērk jau gatavs
Profila bilde
-AF-
Ziņojumi: 3720
Pievienojies: 24 Feb 2013, 17:22
Braucu ar: e46
Reputācija: 51

Es teiktu pat tā, ja nav teicamas sajēgas, tad lētāk ir samaksāt citam lai saliek, kurš māk
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower

-AF- rakstīja:Es teiktu pat tā, ja nav teicamas sajēgas, tad lētāk ir samaksāt citam lai saliek, kurš māk
Nezinu, kur tieši tajā visā sajēgu vajag, izņemot regulēšanā.
Pārējais jau tik cik skrūvēt. Pielikt kolektoru, turbo un savilkt caurules gan eļļošanai, gan dzesēšanai un intercooler pielikt, savienot domāju, ka katrs māk šeit. Neiet runa par kolektora metināšanu pašam no rokas, tas ir cits stāsts pavisam. :D
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25

Es kaut kā personīgi neesmu streetā redzējis nevienu cilveku, kas brauktu labi ar turbo. Jā, savu lead runu var nobraukt arī čotka ar turbo, es to nemaz neapšaubu, bet labs chase ar turbo un strēta, nu to gan es gribētu redzēt.
Esmu par kompresoru vai atmosfēru, tā kā manos uzskatos turbo tas ir tāds vairāk sevis apmierināšanas projekts, vai arī labs, lai ar kādu uzskrietos. :super:
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower

Noturēt būtu grūti, jo ir krietni vairāk jaudas/griezes vairumā gadījumu, bet realitātē vari nopirkt to pašu GT3076R ar Twin Scroll ieeju (bet jāpaspēlējas ar AR izmēriem). Izbrauksi un boosts būs ļoti vienmerīgs un ļoti zemos rpm jau. Viss ir atkarīgs no cilvēka spējas pielāgoties apstākļiem un spējas saprast, ko kas dara. Ja uzliec milzīgu gliemezi, nedomājot par visiem pārējiem faktoriem, bet tikai jaudu, tad loģiski, ka trasē varēs pasūkāt pincīti. To pašu var teikt par cilvēkiem, kas griež jaudu, bet aizmirst par normālu piekares izpildījumu. :D
Ir vēl GTX sērījas turbīnas no Garrett, kas nodrošina vēl ātrāku boost :rolleyes: