Edzis PROAM V8 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 37
- chevron_right
Piekrītu.-AF- rakstīja:Neesmu drifteris, vairāk jau laikam skrūvētājs, bet man liekas ka pat tagad pańemot pliku e36 kupeju, izravējot visu lieko un iestādot tur m54b30 + nočipojot, vai labākajā gadījumā uzliekot regulējamu vadību dabūt tur ap 260-270hp uz 1100kg auto tev pilnīgi pietiks gāzt
Reku połu benzīngalva Musks ar pilnīgi tukšu e36 un m54b30
Man bija e36 2.8 strokers.griezās brīvi.streetam pietiktu pilnīgi
[YOUTUBE]drift e30 turbo + e36 stock: https://youtu.be/yXeiv02sXw4[/YOUTUBE]
Izpuvis, nojāts 1.8 bukses visas brigtas, amji iztecējuši, no krāsas laka lobās nost, viss dirsaa, ko darit, nejau visi bagatiautoAM rakstīja:Jo uzrakstu patieso auto stāvokli? , neraudi.Da1ris rakstīja:Nu klauns Tu esi...autoAM rakstīja:Baigais šrotelis
nu, nu.vilks25 rakstīja:Piekrītu.-AF- rakstīja:Neesmu drifteris, vairāk jau laikam skrūvētājs, bet man liekas ka pat tagad pańemot pliku e36 kupeju, izravējot visu lieko un iestādot tur m54b30 + nočipojot, vai labākajā gadījumā uzliekot regulējamu vadību dabūt tur ap 260-270hp uz 1100kg auto tev pilnīgi pietiks gāzt
Reku połu benzīngalva Musks ar pilnīgi tukšu e36 un m54b30
[youtube]video[/youtube]
Man bija e36 2.8 strokers.griezās brīvi.streetam pietiktu pilnīgi
[YOUTUBE]drift e30 turbo + e36 stock: https://youtu.be/yXeiv02sXw4[/YOUTUBE]
ar kādām riepām tu tur ar bricu slīdēji un ar kādām tagad visi brauc streetā, lai noturētu ātrumu. Griezt jau grieza tev tas e36, bet gonkā chasing tandēmā nevienam neturētu līdz vai arī uzliekot riepas (lasīt saķeri) gurtu nost.
+ atceries, ka tavs auto bija atvieglots, saliekot visus loriņus, lai būtu gatavs TA, nemaz vairs tik rožaini neliktos.
jaudas/griezes nekad nevar būt par daudz.
p.s. sorry par offtopic
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Nu nu.ar kādām riepām no misenēm brauca, ar tādām brauc, joprojām puse ja ne vairāk.
Ok, visi jau grib jaudīgāku, izturīgāku, stingrāku, kvalitatīvāku utt. Bet priekš tam ir PRO etc. Street tomēr ir street. No hate, bet sāk pazust tas, kas bij sākumā. Kaut kas jau forumā minēja. Bet nu tas tik tā mans viedoklis. Ja pašam būtu iespējas tāpat būvētu cik vien labi var.vilks25 rakstīja:Nu nu.ar kādām riepām no misenēm brauca, ar tādām brauc, joprojām puse ja ne vairāk.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tā nav, drīzāk lielākā daļa nu jau brauc ar normālām(t.i. jaunām) riepām.vilks25 rakstīja:Nu nu.ar kādām riepām no misenēm brauca, ar tādām brauc, joprojām puse ja ne vairāk.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Taja video tas e30 turbo vispār izskatās ka knapi gāja, tik pfiu pfiu skańa
Tas bija sen.tagad tur viss ir ok.
Čaļi, līmenis aug. Jūs ko? Domājiet, ka streets paliks par tādu klasi kāda tā bija pirms cik gadiem? Paies pāris gadi un ar stock motoru tur varēs tikai piepīpēt. Es neredzu tur arī neko sliktu, jo spējas un iespējas mums aug. Tas nebūtu nekāds brīnums, ja pēc pāris gadi street būs vien sagriezti atmo vai turbo.
@nauris - tev vēl ir kāds no tiem auto? Es esmu pāris reizes redzējis, ka no Pļaviņu? puses laikam kāds izgriežas ar e36 vai jaudīgu e30. Braucot uz Rīgu, vienmēr domāju, kurš ir placinājis Jēkabpils apli vai šitos līkumus, kas ir video. Viss skaidrs tagad pa lielam.
@nauris - tev vēl ir kāds no tiem auto? Es esmu pāris reizes redzējis, ka no Pļaviņu? puses laikam kāds izgriežas ar e36 vai jaudīgu e30. Braucot uz Rīgu, vienmēr domāju, kurš ir placinājis Jēkabpils apli vai šitos līkumus, kas ir video. Viss skaidrs tagad pa lielam.
Jau tagat ar standarta 2.8 nav ko darīt streetā.
Un cilvēki brauc ar jaunām ķīniešu riepām.
Tie kas iet uz TOP 5 no standarta un budžeta riepām nav ne smakas.
Un cilvēki brauc ar jaunām ķīniešu riepām.
Tie kas iet uz TOP 5 no standarta un budžeta riepām nav ne smakas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu neparspilee. Nejau jaudaa streedaa it noslepums, bet gan uz cik % shofers ir gatavs risket ar savu ielas ikdienas auto.
ar kompatu pa brugji
Paņem apskaties kopvērtējumu, top 10 parādi kaut vienu motoru kas ir zem 192hp.
a tu man paradi kaut vienu kursh tur brauc uz visiem 100%
vienigie divi bija Regnars un karllo
pat siikai brauc tikai uz 50%
tas trases mums nav tik sarezhgjitas un taras,lai vajadzetu kkadu super jaudu
kad pats slidinajos vel pashos drifta pirmsakumos,ari vainoju jaudu,tad man paradija ,ka ir jamaak speleties ar pedali,sajugu un inerci
bez dirshanas,butu man vairak laika but lv,butu man zhurka traei un kads menesis treninjiem,es butu top 5 jo man pilnigi pohu uz uto un otra brauceja auto un tur ir ta atslega.AC ari butu ar 2.5 top 5 jo vinjam ir pohuj uz to kasti,jo zin ka ja sadauzis,nakama dienaa nespiid tramvajs
vienigie divi bija Regnars un karllo
pat siikai brauc tikai uz 50%
tas trases mums nav tik sarezhgjitas un taras,lai vajadzetu kkadu super jaudu
kad pats slidinajos vel pashos drifta pirmsakumos,ari vainoju jaudu,tad man paradija ,ka ir jamaak speleties ar pedali,sajugu un inerci
bez dirshanas,butu man vairak laika but lv,butu man zhurka traei un kads menesis treninjiem,es butu top 5 jo man pilnigi pohu uz uto un otra brauceja auto un tur ir ta atslega.AC ari butu ar 2.5 top 5 jo vinjam ir pohuj uz to kasti,jo zin ka ja sadauzis,nakama dienaa nespiid tramvajs
ar kompatu pa brugji
Protams, ja būtu, tad arī FD, D1 u.t.t. brauktu TOP5 tur jau visi tikai mīž, cipruss nemīž no tramvaja.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
nemizhu,jo es ar ielas auto nelienu trasee vairs un tur ta atshkjiriiba.pietiek kakat te topikaa edzim,ta pat te visi zin vairak par aprejiem neka braucejs pats par sevi un savu auto
ar kompatu pa brugji
Oj oj. Aiz ekrāna visi varoņi.
Ciprus, a kā ar to video, kur brauc kā Toretto? Kas tur bija pie vainas?
un kas bija ar to video?
cik es atceros man tur bija labs laiks
cik es atceros man tur bija labs laiks
ar kompatu pa brugji
Man šķita bēdīgi, bet es tāpēc neblatoju forumā, ka esmu mega talantīgs un visus izjāšu kad būšu šosejā utt. Pieminēju video tikai, kad jau Edzim pustopiks pilns ar to, kā visus iznestu. Kāpēc tad neiznest? Vai arī nepatīk uz podiuma kāpt vnk?
kas tev tieshi shkjita bediigi tani video?tas ka man bija j11 diski uz 1.6 dzineja un no 30 dalibniekiem paliku patmsitais?
ir laikam saviiemesli,kapec nebraucu ne? bet neiet runa par izneshanu vai neizneshanu,iet runa ka lielaka dalja brauc uz 30 un 50% a tie kas chikst ka jauda pa mazu-lai trenejas
kapec karlo.regnars vai balcer nekad nebljava ka jauda pa mazu ? jo vinjiem bija iekshas un nemiiza
ir laikam saviiemesli,kapec nebraucu ne? bet neiet runa par izneshanu vai neizneshanu,iet runa ka lielaka dalja brauc uz 30 un 50% a tie kas chikst ka jauda pa mazu-lai trenejas
kapec karlo.regnars vai balcer nekad nebljava ka jauda pa mazu ? jo vinjiem bija iekshas un nemiiza
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …