Edzis PROAM V8 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 37
- chevron_right
Man tā liekas, ka esmu lielākais klauns forumā
Nez kaut kā sagribējās izkrāsot motortelpu un motoru sakrāsot un visas skrūvītes nocinkot un vel viens maziņš plančiks ko pagaidam vel nestāstīšu
Nez kaut kā sagribējās izkrāsot motortelpu un motoru sakrāsot un visas skrūvītes nocinkot un vel viens maziņš plančiks ko pagaidam vel nestāstīšu
Beigu beigās būs tā, ka beigsies viss ar s50
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Es atceros kā šitais topic sākās ar to, ka pārdots laizāmais e36 un iepirkts e36 gāžšanai/trasei, taču tagad ir tāds semi-laizāmais trases auto.
Tā parasti notiek, arī ar mani
Jo, saproti ka braukt, nevis laizīt, ir daudz, daudz, daudz foršāk.
Jo, saproti ka braukt, nevis laizīt, ir daudz, daudz, daudz foršāk.
Edzi varu atbrìvot no sàpèm un iepirkt no tevis tavu projektu
Pa 500e ja?RENIO rakstīja:Edzi varu atbrìvot no sàpèm un iepirkt no tevis tavu projektu
No tās drausmīgās laizīšanas slimības vispār nevar tikt vaļā, paliek tikai sliktākfunkyasshit rakstīja:Es atceros kā šitais topic sākās ar to, ka pārdots laizāmais e36 un iepirkts e36 gāžšanai/trasei, taču tagad ir tāds semi-laizāmais trases auto.
Bet protamsedzis rakstīja:Pa 500e ja?RENIO rakstīja:Edzi varu atbrìvot no sàpèm un iepirkt no tevis tavu projektu
Paldies ramyrez, kaut kas jauns
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man ir līdzīgs struggle, bet jau laizu mazāk savu mašīnu kā iepriekš. Tik nezinu vai man jānokaunās vai jājūtas labāk.edzis rakstīja:No tās drausmīgās laizīšanas slimības vispār nevar tikt vaļā, paliek tikai sliktākfunkyasshit rakstīja:Es atceros kā šitais topic sākās ar to, ka pārdots laizāmais e36 un iepirkts e36 gāžšanai/trasei, taču tagad ir tāds semi-laizāmais trases auto.
Cik noprotu šis ir aftermarkets ar diametru GMM tādu kādu tev vajag?
Interesanti cik ilgi dzivos stiklaskiedra zem haubes
Lielāks ir tas caurums, man gmm nav, jo ms2-AF- rakstīja:Cik noprotu šis ir aftermarkets ar diametru GMM tādu kādu tev vajag?
Hello daargie foruma lasiitaji. Sen neesmu te neko drukajis, jo nu jau autins kops 7. meenesa metajas aaraa un netiek vispar aiztikts.
Izdomaju, ka jasak laicigi gatavoties nakosajai sezonai, lai nav taa kaa sogad sanaca.
Iespejams dazi zin, iespejams neviens nezin, bet savus RK diskus tomer pardevu. Negribeju pardot, bet par cik piedavaja komsiski daudz naudinas, naacas vien aizlaist prom. Nu nekas, ir jau citi noskatiiti.
Saadi izskatijas pirms 3 dienam, bet nu sobrid jau ir ieksa cits motors un vel sis tas sadarits. Bet to drusku velak.
Unn apmeram sadi izskatas mans strokeris sobrid. Iemesls - bloka defekts, vajag citu bloku
Izdomaju, ka jasak laicigi gatavoties nakosajai sezonai, lai nav taa kaa sogad sanaca.
Iespejams dazi zin, iespejams neviens nezin, bet savus RK diskus tomer pardevu. Negribeju pardot, bet par cik piedavaja komsiski daudz naudinas, naacas vien aizlaist prom. Nu nekas, ir jau citi noskatiiti.
Saadi izskatijas pirms 3 dienam, bet nu sobrid jau ir ieksa cits motors un vel sis tas sadarits. Bet to drusku velak.
Unn apmeram sadi izskatas mans strokeris sobrid. Iemesls - bloka defekts, vajag citu bloku
Te kaut kas notiek?
Liekās kopā lēnu garu pīpējot.
Plāns līdz ziemīšiem iziet skati.
Nepieciešams 3.73 attiecība.
Plāns līdz ziemīšiem iziet skati.
Nepieciešams 3.73 attiecība.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ar brake cleaneri satīrīts m50b20tuVladlen rakstīja:Kads dzinejs bus?
Viņš vispar nav satiritsBaker rakstīja:ar brake cleaneri satīrīts m50b20tuVladlen rakstīja:Kads dzinejs bus?
Bet jā, motors m50b20tu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …