Lindas e36-Bacon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 38
- chevron_right
nu paga paga-te viens sagribeja ribku sjeskj i nahuj seskj?
musu dzine nekas pa briivu
musu dzine nekas pa briivu
ar kompatu pa brugji
Iztulko pzdato krievu folkloras teicienu
Un man liekas,ka mēs te piediršam pasākumu
Un man liekas,ka mēs te piediršam pasākumu
zivtinju apest un uzsesties uz.....
bet nu j pa temu,Linda preizi pateica,nokaus sh kuzavu un dzineju vnmer var ielikt citaa bundzaa
bet nu j pa temu,Linda preizi pateica,nokaus sh kuzavu un dzineju vnmer var ielikt citaa bundzaa
ar kompatu pa brugji
Es lasīt māku,uz ko Tu attiecināji šo tekstu
Nu ja metināt nav problēma tad protams pofig,nekas tur pa gabaliem nesadalīsies tāpat(varbūt ) un var gasīt kamēr var iekāpt
Nu ja metināt nav problēma tad protams pofig,nekas tur pa gabaliem nesadalīsies tāpat(varbūt ) un var gasīt kamēr var iekāpt
Nesaprotu ko visi slimo ar tām droselēm. Jaudu tas nekādu manāmi nedos. Tikai responce to throttle vairāk.
Tagad sapratu atliks vien vārīt...cipruss18 rakstīja:uz metinataaju
Es domāju,ka visiem ir svarīgs šis pod ///M fakts tāpēc tās droseles ir cieņā būtu labāk sešus karburatorus likuši,vot tas būtu ekšens.
vot es ari esmu domajis par tiem krboratoriem,bet isti neiebraucu vnja darbiinu utt
ar kompatu pa brugji
Vari būt pirmais.Ģirts rakstīja:Tagad sapratu atliks vien vārīt...cipruss18 rakstīja:uz metinataaju
Es domāju,ka visiem ir svarīgs šis pod ///M fakts tāpēc tās droseles ir cieņā būtu labāk sešus karburatorus likuši,vot tas būtu ekšens.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Braukt grib ar to mašīnu jādara kaut kas lietas labā arī stāsts gan ir nedaudz savādāks, jo kad iepazināmies neteikšu, ka Mareks kādreiz metināmo pistoli bija turējis rokās, un bez džeka, galu galā, arī tētim Linda var pačīkstēt, lai sametinaĢirts rakstīja:Jā,bet viņš jau arī ir cilvēks un viņam zaebal
Un vispār zb tas jūsu spams.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Godīgi sakot? Tikai dēļ vizuālā, skaņas un super saldās cenas-AF- rakstīja:Nesaprotu ko visi slimo ar tām droselēm. Jaudu tas nekādu manāmi nedos. Tikai responce to throttle vairāk.
It's all about the win
Jāni,tāda doma ir eh bet kad....nezinu vēl
Nu re,es jau teicu,ka pakazuha tas viss
Nu re,es jau teicu,ka pakazuha tas viss
Bet vismaz godīgi pateica. Respect tātad kaut ko sajēdz!!!
Tukšpauri kliegtu blaaa fu lohs vai droseles +30hp.
Zirneklis +30hp
Sadalenes + 30hp
Sprauslas +20hp
Un taisnā truba +10hp
Beigās ja sačipoti tad vispār samoļots sanāk 2.5i jaudīgāks par s50b32
P.s rēķinaju pēc vidējiem šī foruma uzlabojuma parametriem vai ss.lv
Zirneklis +30hp
Sadalenes + 30hp
Sprauslas +20hp
Un taisnā truba +10hp
Vel paris +5hp uzlimes piemirsi
Atvienota droseles stavokļa devējs +10hp ebay chips+50hp
Taisnā truba, izravēts termostats, koniskais gaisa filtrs. Pilnīgi nevaru izvēlēties nākamo update.
It's all about the win
jauda ir labi bet nevajag aizmirst par bremzēm, t.i. saurbt caurumus bremzu diskosLinda rakstīja:Taisnā truba, izravēts termostats, koniskais gaisa filtrs. Pilnīgi nevaru izvēlēties nākamo update.
Atsaucība/iespēja pielabot jaudas līkni/lielāka gaisa plūsma. Samazinās zemo apgriezienu grieze, diemžēl.-AF- rakstīja:Bet vismaz godīgi pateica. Respect tātad kaut ko sajēdz!!!
Zirneklis +30hp
Sadalenes + 30hp
Sprauslas +20hp
Un taisnā truba +10hp
N/A, augsti apgriezieni un liela jauda, ITB noteikti ir vajadzīgs, bet tas ir dārgs prieks, taču kāda jēga? N/A kā tāds ir dārgs prieks. Grozies kā gribi. 100hp/1l jau pieprasa zināmu piepūli visa motora būvēšanā.
Vienvārdsakot. Droseles ir pēdējais upgreids. Pirms tam labāk daudz ko citu sataisīt.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …