Edzis PROAM V8 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 37
- chevron_right
Vasarā lietū svīdīs logi ciet, bet weight saving's labs kad izrauj ārā visu pečku + heater core
Tā stūre gadijumā nav omp wrc? 175e iekš adparts
pietiek jau ar lietainu dienu, lai visi logi aizsvīstu arī vasarā ciet!Linda rakstīja:Jap, kaut vai tikai komfortam - ziemā kādu drifta posmu pie (-15 C)varētu būt forši bez pečkas braukt
Es laikam būšu nedaudz pārteicies Pečkas panelītis tur nebūs, pečka protams, ka paliks!
kars rakstīja:Vasarā lietū svīdīs logi ciet, bet weight saving's labs kad izrauj ārā visu pečku + heater core
Varētu būt, stūre ir oriģinālā un nemaksā maz, bet man viņa nepatīk, rrs smukāka
@reibeklis
Tīri labs izskatās, jā, bet ir jau doma drusk citādāka
edzis rakstīja:kars rakstīja:Vasarā lietū svīdīs logi ciet, bet weight saving's labs kad izrauj ārā visu pečku + heater core
Varētu būt, stūre ir oriģinālā un nemaksā maz, bet man viņa nepatīk, rrs smukāka
@reibeklis
Tīri labs izskatās, jā, bet ir jau doma drusk citādāka
Man gan ta sture patik. Butu jauna varētu paņemt velvienu klāt kolekcijai.
https://www.facebook.com/HardMotorsport ... f=NEWSFEED
Daudz smuku lietu, cenas tadas kodigas, idejas gan var zagti
kādēļ neturpinu būvē?
Kas notiek?
Sievai lielāks kājas izmērs?ValtersZ rakstīja:Jo ir citas prioritātes.
3 gadus ņemos ar e36 bet vēl ne reizi neesmu aizbraucis uz atklāšanu vai noslēgšanu ar savu auto
It kā šogad nebūtu slikti to izdarīt
It kā šogad nebūtu slikti to izdarīt
Videne japabeidzRiks* rakstīja:Sievai lielāks kājas izmērs?ValtersZ rakstīja:Jo ir citas prioritātes.
ar kompatu pa brugji
Kas tā par dāmu?cipruss18 rakstīja:Videne japabeidzRiks* rakstīja:Sievai lielāks kājas izmērs?ValtersZ rakstīja:Jo ir citas prioritātes.
ar kompatu pa brugji
Man vispār krāsotājs solija detaļas līdz ziemassvētkiem, laikam nepiefikseju līdz kuriem!
Vai tikai Tev viņš jau nebija sakrāsots? Es tā arī īsti nesapratu kas tur īsti nesapasēja lai nebūtu lietojams.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 37