megatrona 320i cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
labi atsvaidzinaashu arii savu topiku
kopsh pagaaishaas sezonas kabris ir ieguvis citu paskatu, kaut vai M paka ir lielaakai daljai , bet man vinja patiik
tapeec arii uzstaadiiju savam kabrim
Pagaishgad pirms ziemas biju iegaadaajies sev jaunus diskus ( stl 5 ) bet taa kaa vinjus saaka iepirkt pat ljoti daudzi, tad tika nolemts mekleet citus kuri nebuus kaa visiem ( kaut vai man stl 5 pasham patiik)
un taa man izdevaas vinjus iemainiit pret M5 Throwing star diskiem , un darbs vareeja saakties divi jau pabeigti un tad saakaas zvaigznes kraasoshana, ar ko nochakareejos vairaak nekaa ar puleeshanu, jo sarkanaa kraasa kas bij apakshaa liida visam cauri nu kad vis bija salikts tad atlika tikai salikt savirzi, ar ko arii negaaja viegli jo nevareeja tikt uz stenda virsuu un paarmainjas peec tika paarbaudiita un paarpildiita kondicioniera sisteema tagat atliek tikai mazdruscinj nolaist priekshu zemaak
un uz naakosho sezonu ir plaani kaa napalionam
paarkraasot pilniibaa ( citaa kraasaa)
jaudiigaaku dveeseliiti
kruiizi ar vadiibu uz stuuri + raadio vadiibu uz stuures
un kautko izdariit ar salonu M3
kopsh pagaaishaas sezonas kabris ir ieguvis citu paskatu, kaut vai M paka ir lielaakai daljai , bet man vinja patiik
tapeec arii uzstaadiiju savam kabrim
Pagaishgad pirms ziemas biju iegaadaajies sev jaunus diskus ( stl 5 ) bet taa kaa vinjus saaka iepirkt pat ljoti daudzi, tad tika nolemts mekleet citus kuri nebuus kaa visiem ( kaut vai man stl 5 pasham patiik)
un taa man izdevaas vinjus iemainiit pret M5 Throwing star diskiem , un darbs vareeja saakties divi jau pabeigti un tad saakaas zvaigznes kraasoshana, ar ko nochakareejos vairaak nekaa ar puleeshanu, jo sarkanaa kraasa kas bij apakshaa liida visam cauri nu kad vis bija salikts tad atlika tikai salikt savirzi, ar ko arii negaaja viegli jo nevareeja tikt uz stenda virsuu un paarmainjas peec tika paarbaudiita un paarpildiita kondicioniera sisteema tagat atliek tikai mazdruscinj nolaist priekshu zemaak
un uz naakosho sezonu ir plaani kaa napalionam
paarkraasot pilniibaa ( citaa kraasaa)
jaudiigaaku dveeseliiti
kruiizi ar vadiibu uz stuuri + raadio vadiibu uz stuures
un kautko izdariit ar salonu M3
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
zvaigznes nav auto kraasaa, bet naakoshgad ir doma kraasot gaishaakaa kraasaa , bet nebuus gaishi peleekasuteo rakstīja:Zvaigznēm krāsa, liekas, ka sudraba būtu izteiksmīgāka, auto krāsā tādi prasti tie diski izskatās
Nu jā, kko gaišāku prasās
Perfekti!
super:)
100 punkti šie diski labāk izskatītos uz manas kupejas
un 100 punkti, ka viņa vecie keskini izskatās labāk uz mana sedana!
dogMa rakstīja:100 punkti šie diski labāk izskatītos uz manas kupejas
nezinu gan , taviem tagadējiem ir savs piedūriens
Jūs man visi saliesiet pilnas ausis, un es netikšu pie citiem diskiem, jo šie baaigi iepatiksies
erda rakstīja:un 100 punkti, ka viņa vecie keskini izskatās labāk uz mana sedana!
100 punkti viņa kabris izskatītos labāk manā garažadogMa rakstīja:100 punkti šie diski labāk izskatītos uz manas kupejas
Tev tāda ir? Dod adresi!
BuKTOP rakstīja:erda rakstīja:un 100 punkti, ka viņa vecie keskini izskatās labāk uz mana sedana!100 punkti viņa kabris izskatītos labāk manā garažadogMa rakstīja:100 punkti šie diski labāk izskatītos uz manas kupejas
100 punkti jus vissi varat tagad beigt sapņot un iet gulet rita darba dienaBuKTOP rakstīja:erda rakstīja:un 100 punkti, ka viņa vecie keskini izskatās labāk uz mana sedana!100 punkti viņa kabris izskatītos labāk manā garažadogMa rakstīja:100 punkti šie diski labāk izskatītos uz manas kupejas
taatad negribaas man taisiit citu topiku, tapeec atraadiishu savu jauno igdienas paarvietotaaju sheit
taakaa man izdevaas nopaardot savu e46 tapeec naacu pie sleedziena gribu atpakalj e36 kuutinju,
un taa sanaaca man iekjert e36 325tds 1997gada Mpakotu, bet zalju
taadu es dabuuju vinju nu protams vajadzeeja arii piemeeriit ziemas diskus un kaa bez keskiniem shodien tika auto pieregjistreets un izieta TA ar pirmo reizi
un shobriit varees mani redzeet ielaas shaadaa paskataa naakotnes plaanos ir braukt ar vinju vismaz 1 ---1.5 gadus un patstaaviigi pilnveidot
taakaa man izdevaas nopaardot savu e46 tapeec naacu pie sleedziena gribu atpakalj e36 kuutinju,
un taa sanaaca man iekjert e36 325tds 1997gada Mpakotu, bet zalju
taadu es dabuuju vinju nu protams vajadzeeja arii piemeeriit ziemas diskus un kaa bez keskiniem shodien tika auto pieregjistreets un izieta TA ar pirmo reizi
un shobriit varees mani redzeet ielaas shaadaa paskataa naakotnes plaanos ir braukt ar vinju vismaz 1 ---1.5 gadus un patstaaviigi pilnveidot
kkur manits bildees, tepat no kada panjemi?
man kuutinjas vienmer patiksuas, tapec pec daziem uzlabojumiem buus super ikdienas ripinamais
man kuutinjas vienmer patiksuas, tapec pec daziem uzlabojumiem buus super ikdienas ripinamais
...
Mazliet piesēdināt un būs gerai.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7